Automakeover.nl

Vragen en antwoorden
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe goed is onvista?

Wie zit er achter Onvista Bank?

onvista bank — een merk van comdirect bank AG

Op 12.06.2017 juni XNUMX werd onvista bank GmbH samengevoegd met het moederbedrijf comdirect bank AG. De onvista bank is dus een merk van comdirect bank AG.

Is onvista gratis?

Het gebruik van het my onvista-account is gratis.

Welke makelaars zijn de beste?

Uit onze analyse van 20 aanbieders blijkt dat u aanbevolen effectenrekeningen met de laagste tarieven kunt vinden bij de online brokers Finanzen.net Zero, Scalable Capital (Free Broker), Trade Republic, Flatex en Smartbroker. Maar we hebben ook goedkope depots geïdentificeerd met een breed scala aan diensten.

Waarom werkt onvista niet meer?

Als het inloggen ook na het aanpassen van de programma-instellingen niet werkt, controleer dan of de website «my.onvista.de» in uw internetbrowser is geblokkeerd voor cookies. Verwijder indien nodig

Onvista App — Test en ervaar met de Onvista financiële informatie app met real-time koersen

22 gerelateerde vragen gevonden

Hoe maak ik geld over naar mijn onvista-account?

Om dit te doen, dient u zich te registreren bij webtrading op «www.onvista-bank.de». Selecteer vervolgens het menu-item «Custody account & account» en vervolgens «Overboeking» > «Nieuwe overschrijving plaatsen». Overboekingen die u voor 11 uur invoert, worden dezelfde dag uitgevoerd. Daarna vindt de uitvoering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Heeft onvista een app?

Voorbeeldportfolio, watchlist en dagelijks financieel nieuws. Alles in de nieuwe onvista Android-app. Beveilig uw voorsprong op de beurs met slechts één klik.

Waar moet ik mijn effectenrekening openen?

Hiervoor opent de belegger een effectenrekening bij een willekeurige bank, de huisbank of een directbank op internet. U kunt een effectenrekening openen bij een bankfiliaal of bij een zogenaamde online broker. De bankfiliaal biedt persoonlijk klantadvies.

Hoeveel kost een transactie op onvista?

Het prijsmodel stelt u in staat om alle effecten op alle Duitse handelsplatformen te verhandelen (kopen/verkopen) voor slechts € 5 orderprovisie*, ongeacht het handelsvolume (plus € 2,00 forfaitaire handelsplatformkosten, in exchange trading plus exchange fees/ makelaarsloon).

Weiterlesen:
Waar is brandstof het duurst?

Heeft onvista een negatieve rente?

OnVista Bank heeft beslist om geen negatieve rente of vergoedingen aan te rekenen voor effectenrekening en rekeningbeheer, ook niet in de huidige fase van negatieve rentevoeten.

Is onvista een directe bank?

Daarnaast is de Onvista Bank een van de bekendste directbanken in Duitsland dankzij de lage vaste prijzen.

Is onvista een Duitse broker?

Verhuizing en delisting. In 2009 was Onvista Bank de eerste Duitse online broker die gratis effectenaankopen aanbood.

Is onvista een makelaar?

In 2008 werd de online broker Fimatex omgedoopt tot onvista bank. onvista bank is gespecialiseerd in effectenhandel en biedt geen andere bancaire diensten aan, zoals geldmarkt- of girorekeningen.

Hoe goed is Handelsrepubliek?

Op dit moment hebben we 247 Trade Republic-ervaringen. Van de reviews is 55% positief, 32% neutraal en 13% negatief. Op een sterrenschaal van 1 tot 5 resulteert dit in een gemiddelde beoordeling van 3,6/5, wat als goed kan worden aangemerkt.

Welke fondsen zijn aan te raden in 2021?

De beste aandelenfondsen ter wereld in 2021 en hun strategieën in detail
 • Themetica – Toekomstige Mobiliteit Retail. …
 • WM Aktien Global UI-fonds. …
 • AGIF Alliantie Wereldwijde duurzaamheid. …
 • BlackRock Global Unconstrained Equity Fund. …
 • Lyxor MSCI Future Mobility ESG-gefilterde ETF.

Wat verdient de bank aan gelden?

Daarnaast worden banken beloond met een portefeuillecommissie. De bank ontvangt deze jaarlijkse provisie zolang de fondsbelegger daar zijn effectenrekening aanhoudt. De trailerfee bedraagt ​​gemiddeld 0,75 procent van de fondsportefeuille, afhankelijk van het fonds. De bandbreedte ligt tussen de 0 procent en 1,5 procent.

Wat zijn momenteel de beste fondsen?

 • Lloyd Fonds — Green Dividend World R. Fonds. ARERO — Het Wereldfonds — Duurzame LC. fonds. DWS SDG Global Equities LD. fonds. …
 • Wereldwijde internetleiders 30 R – III. fonds. AB SICAV I – International Technology Portf. Een EUR. fonds. NOORD-INTERNET (C) …
 • AB SICAV I — International Health Care Portf. Een EUR. fonds. MEDISCH BioHealth EUR. fonds.
Weiterlesen:
Wat helpt direct bij ijzertekort?

Waar kun je het beste handelen?

De volgende handelsplatformen zijn de testwinnaars van meer dan 50 tests:
 • Capital.com — Het beste alles-in-één pakket voor handelaren.
 • IG.com — Grootste selectie voor professionele handel.
 • GBE-makelaars — Beste voor valutahandel (Forex) en scalperen.
 • Plus500 – Gegarandeerde stops en eenvoudig platform.

Welke beurs is het goedkoopst?

Aanbevelingen voor financiële tips: Onder de goedkope en veelzijdige depots waren de beste: ING, Consorsbank, DKB en Comdirect. De goedkoopste aanbieders zijn: Finanzen.net Zero, Scalable Capital (Free Broker), Trade Republic, Flatex en Smartbroker.

Waar vind ik een goede makelaar?

Beleggingsbeginners die op zoek zijn naar een geschikte online broker moeten zeker aanbiedingen vergelijken. Er is niet één makelaar voor iedereen. Vooral de vraag hoe vaak en met hoeveel geld u handelt, is van belang. Dit hangt grotendeels af van welke makelaar het goedkoopst is.

Wat is een monsterdepot?

Voorbeeldportefeuilles zijn virtuele portefeuilles die kunnen worden gebruikt om te oefenen met beleggen in aandelen en fondsen. Dit betekent dat dezelfde functies kunnen worden gebruikt als bij echte depots, maar dat er geen echt geld wordt gebruikt.

Wat betekent onvista Level 2?

Het Level 2-pakket bevat ook het real-time cursuspakket XETRA en regionale beurzen (Level 1) ter waarde van 10,00 EUR/maand. Helaas is de Level 2 orderboek widget nog niet beschikbaar in de app.

Hoe werkt het monsterdepot van Onvista?

Om een ​​persoonlijk voorbeeldportfolio aan te maken, klikt u op «Maak gratis een voorbeeldportfolio aan»: In de volgende stap kunt u uw voorbeeldportfolio een naam geven van maximaal 30 karakters en een willekeurig startkapitaal kiezen (standaard start u met EUR 10.000).

Weiterlesen:
Wat is het BTS-telefoonnummer?
Vorige artikel

Waar komen kruimels in bed vandaan?

Volgende artikel

Waarom stopt de autoverzekering?

Ссылка на основную публикацию