Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het interieurfilter van mijn Volkswagen Touran vervangen?

Voertuigonderhoud is een van de belangrijke taken die u moet doen als u uw auto in goede staat wilt houden en onvoorziene apparatuurstoringen wilt voorkomen, waardoor u veel geld zou verspillen. Sommige onderhoudstaken lijken voor bijna iedereen vanzelfsprekend, inclusief het vervangen van olie en filters, maar voor andere bent u zich er misschien niet altijd van bewust. Vandaag gaan we kijken naar een minder beruchte maar even cruciale onderhoudstaak, hoe kan ik het cabinefilter op mijn Volkswagen Touran vervangen? Hiervoor zoeken we eerst uit waar het interieurfilter van uw Volkswagen Touran zit en vervolgens hoe u dit bekende filter, ook wel pollenfilter genoemd, kunt vervangen.

Waar zit het interieurfilter op mijn Volkswagen Touran?

Laten we daarom ons artikel beginnen met de locatie van het cabinefilter op uw Volkswagen Touran. Op basis van het bouwjaar van uw motorvoertuig en de serie is het filter te vinden in drie verschillende gebieden, deze locaties zullen we nu beschrijven.

Filter voor passagiersruimte in de motorruimte

Om het interieurfilter van uw Volkswagen Touran te vinden, raden we u aan om de zijkant van de motorruimte te bekijken, in werkelijkheid is dit een van de meest populaire locaties voor autofabrikanten. Simpelweg omdat hier de externe luchtinlaat van de Volkswagen Touran zich bevindt. Dit is waar uw voertuig lucht zal leveren aan uw passagierscompartiment. Het bevindt zich over het algemeen net onder de voorruit, ter hoogte van de ventilatieopeningen, u kunt het bereiken via de motorkap van uw auto, het bevindt zich in een plastic doos.

Cabinefilter welke onder het dashboardkastje van een Volkswagen Touran . zit

De tweede mogelijke plaats voor het cabinefilter op uw Volkswagen Touran is onder het dashboardkastje van uw motorvoertuig. Dit is de meest eenvoudige plaats om toegang te krijgen, je hoeft alleen maar te gaan liggen en onder je dashboardkastje te kijken en je zou een zwarte doos moeten zien inclusief het pollenfilter, maak het gewoon los om toegang te krijgen tot je filter.

Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Touran 3 handmatig te vergrendelen?

Cabinefilter die zich onder het dashboard van uw Volkswagen Touran . bevindt

Tot slot, de laatste plek waar het cabinefilter op uw Volkswagen Touran te vinden is, is onder uw dashboard. Om er toegang toe te krijgen, moet u uw dashboardkastje verwijderen, dat meestal wordt vastgehouden door clips of een schroef. Nu dit is gebeurd, zou u de zwarte doos moeten zien waarin deze zich bevindt.

Hoe het interieurfilter van mijn Volkswagen Touran vervangen?

Eindelijk gaan we het je leren hoe het interieurfilter van uw Volkswagen Touran vervangen? Hoewel dit een vrij gemakkelijk te begrijpen stap is, moet deze op het juiste moment worden uitgevoerd om complicaties aan uw motorvoertuig te voorkomen.

Wanneer het interieurfilter van Volkswagen Touran vervangen?

De grote vraag voor een groot aantal Volkswagen Touran-bezitters is wanneer dit filter moet worden vervangen, omdat we weten dat je het elke 20,000 kilometer moet vervangen; aarzel niet om ons artikel over het verwijderen van het service-indicatielampje te raadplegen; voor het interieurfilter is het echter een hele andere vraag. Het moet elk jaar worden vervangen als u uw motorvoertuig regelmatig gebruikt of om de twee jaar als u in het land rijdt en alleen korte ritten maakt. Het doel van dit filter is om luchtverontreinigingen, allergenen en uitlaatgassen eruit te filteren. Aarzel niet om het vaker te vervangen als u in de stad rijdt.

Hoe verwijder ik het interieurfilter van mijn Volkswagen Touran?

Last but not least, de laatste stap die u zeker naar deze tipsgids trekt, hoe het cabinefilter van uw Volkswagen Touran te verwijderen? Deze stap is eerlijk gezegd heel gebruikelijk. Zodra je de locatie van het filter hebt gevonden, hoef je alleen maar de doos waarin het zich bevindt los te klikken en het voorzichtig naar buiten te trekken. Wees voorzichtig wanneer u het eruit haalt om goed te kijken in welke richting het is geplaatst (u zult vaak een pijl vinden die de richting van de lucht aangeeft), dus denk eraan uw nieuwe filter in dezelfde richting te plaatsen. Je hoeft alleen maar de doos te sluiten en weer vast te klikken en je bent klaar met het vervangen van het interieurfilter van je Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Sleutellampje op Volkswagen Touran blijft branden

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touran in de categorie Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector