Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het remvloeistofpeil op de Volkswagen Jetta controleren?

Onder de kleine onderhoudswerkzaamheden die u regelmatig aan uw auto moet uitvoeren, om het remvloeistofpeil van uw Volkswagen Jetta bij te vullen is een van de grote klassiekers. Desalniettemin is dit werk de basis om uit te voeren, sommigen van u zijn waarschijnlijk bezorgd over waarom u het remvloeistofniveau op uw auto moet doen? En anderen vragen zich af hoe u het remvloeistofniveau op uw Volkswagen Jetta kunt doen? We zullen deze vragen nu beantwoorden.

Voordeel om de remvloeistof altijd op peil te hebben in uw Volkswagen Jetta

Dus beginnen we met de inhoud van ons artikel het belang van het controleren van het remvloeistofpeil op een Volkswagen Jetta. Deze vloeistof heeft een essentiële taak voor uw auto, breng de remkracht over op de wielen en stop zo uw voertuig. Desondanks is het mogelijk dat u na verloop van tijd op de normale manier (zonder lekkage) remvloeistof verliest. Het is een gevolg absoluut noodzakelijk om het remvloeistofniveau van uw Volkswagen Jetta te controleren regelmatig (bijvoorbeeld elke 10,000 km). Het is ook gunstig om het systeem elke 50,000 km door te spoelen, omdat de remvloeistof na verloop van tijd zijn eigenschappen verliest. Deze handeling is bijzonder eenvoudig en vereist geen geavanceerde kennis van mechanica, dus het is gemakkelijk voor alle Volkswagen Jetta-bezitters om het zelf te doen. Als de Remlicht op het dashboard van uw Volkswagen Jetta komt niet overeen met een gebrek aan remvloeistof, aarzel dan niet om door onze artikelinhoud te bladeren voor meer informatie. Desalniettemin zijn er enkele voorzorgsmaatregelen en regels die u moet respecteren die we in het volgende deel van dit artikel zullen opmerken.

Weiterlesen:
Mijn Volkswagen Jetta trekt naar links, wat moet ik doen?

Hoe de remvloeistof van een Volkswagen Jetta bijvullen

Dus nu zullen we het je uitleggen hoe het remvloeistofpeil te doen op een Volkswagen Jetta. Houd er rekening mee dat dit heel eenvoudig is om te doen. Desalniettemin moet u tussen DOT 3, DOT 4 en DOT 5 controleren welke remvloeistof voor u geschikt is. De meeste voertuigen gebruiken DOT 3 of DOT 4. Deze gegevens vindt u in de gebruikershandleiding van uw Volkswagen Jetta. Dit zijn de stappen die u moet volgen om uw niveau te halen:

  • Open uw motorkap en identificeer uw remvloeistofreservoir, het is heel gemakkelijk te plaatsen, het is over het algemeen gemaakt van witachtig / transparant plastic, het wordt over de hoofdcilinder (metalen onderdeel) geplaatst en heeft een gele dop.
  • Eenmaal geïdentificeerd, lees aandachtig de instructies op de dop om geen fouten te maken tijdens de operatie, we raden u aan de dop en de tank te reinigen voordat u deze opent. U kunt nu naar de zijkant van de tank kijken en de markeringen «Min» en «Max» op de zijkant van de tank zien, die u het bereik geven waarin het niveau zou moeten zijn.
  • Raak niets aan als het peil voldoende is, of als u zich in de buurt van of onder de lage markering bevindt, open de dop en vul deze voorzichtig met remvloeistof die geschikt is voor uw Volkswagen Jetta tot de markering «Max».
  • Als het peil onder de «Min» -markering was voordat u het remvloeistofpeil van uw Volkswagen Jetta controleerde, controleer dan het peil binnen een paar dagen / weken om er zeker van te zijn dat u geen lek in het remsysteem heeft.
Weiterlesen:
ABS-lampje blijft op Volkswagen Jetta, wat te doen?

.

Dat is alles, u beschikt nu over alle informatie die u nodig hebt om het remvloeistofpeil van uw Volkswagen Jetta veilig en betrouwbaar te vullen.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Jetta wilt, ga dan naar onze Volkswagen Jetta-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector