Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het riemalarm op Volkswagen Passat 7 uitschakelen?

Voor veel mensen is het dragen van een veiligheidsgordel niet nodig, in werkelijkheid gebruiken sommige Volkswagen Passat 7-rijders hun auto alleen op privéterrein en bij lage snelheden. Desalniettemin willen sommige andere bestuurders de veiligheidsgordel niet gebruiken, hoewel ze daarmee andere personen niet in gevaar brengen — het is tegen de wet. We zullen u echter, alleen voor de eerste categorie van wners, leren om schakel het gordelalarm van uw Volkswagen Passat 7 . uit, zodat u zonder gordel kunt rijden. Om dit te doen, om te beginnen, zullen we u wat informatie geven die u moet weten voordat u een dergelijke procedure overweegt, en ten tweede zullen we u voorstellen hoe u de riemwaarschuwing van uw Volkswagen Passat 7/Strong> kunt uitschakelen.

Sommige informatie moet u weten voordat u het gordelalarm van uw Volkswagen Passat 7 . wilt uitschakelen

Zoals we al zeiden in de inleiding van dit document, planning op Gordelwaarschuwing van uw Volkswagen Passat 7 . uitschakelen is niet gering. Dit alarm is er om u eraan te herinneren uw gordel om te doen, u aan de wet te houden en geen onnodige risico’s te nemen. Maar als je echt deze stap wilt zetten, moet je wat informatie hebben die je aan het denken kan zetten voordat je iets doet, vind ze in de onderstaande lijst:

  • Het is duidelijk, maar het is de moeite waard eraan te denken dat rijden zonder veiligheidsgordel in de meeste westerse landen verboden is.
  • Uw Volkswagen Passat 7 wordt geleverd met een airbag, als u uw gordel niet draagt, bij een ongeval uw airbag is mogelijk schadelijker dan beschermend
  • Een beveiligingselement zijn, de gordel alarm pieper van uw Volkswagen Passat 7 moet functioneel zijn , het is verbonden met airbagdetectoren, met name de gordelwaarschuwingspieper van de passagiersstoel, dus wees zeer voorzichtig tijdens uw manipulaties
Weiterlesen:
Volkswagen Passat 8 touchscreen werkt niet

.

Hoe schakel ik het gordelalarm op mijn Volkswagen Passat 7 uit?

Na het bekijken van de verschillende informatie die u moet overwegen voordat u overweegt gordelwaarschuwing van een Volkswagen Passat 7 . uitschakelen, we zullen je leren hoe je deze taak moet uitvoeren.

Gebruik een gordelslotverlenging om het gordelalarm van uw Volkswagen Passat 7 . uit te schakelen

.

De eerste en meest eenvoudige oplossing die voor u beschikbaar is, is de aanschaf van een gordelslotverlenging om het gordelalarm op uw Volkswagen Passat 7 uit te schakelen. Het bijzondere van dit onderdeel is dat u ondanks alles uw gordel kunt gebruiken. In werkelijkheid is het een riemgesp met een clip op het bovenste gedeelte om aan te passen aan uw riemgesp. Het is echter van cruciaal belang om te weten dat dit product moet voldoen aan de specificaties van de fabrikant, zodat het in geval van een ongeval net zo resistent is als uw klassieke riemgesp. Om deze reden kunt u deze riemgespverlenging voor Volkswagen Passat 7 beter kopen bij een auto-onderdelendealer. Met deze verlenging kun je zelf kiezen of je je riem wel of niet wilt dragen. Deze verlenging vind je tussen de 20 en 30 euro.

Gebruik een riemgesp om het gordelalarm van uw Volkswagen Passat 7 uit te schakelen

.

Deze aanpak is alleen weggelegd voor personen die hun autogordel helemaal niet willen omdoen en dus ook niet meer willen hoor het gordelalarm piepen van hun Volkswagen Passat 7. U bent dus tegen de wet en riskeert bij politiecontrole een boete van honderden euro’s en enkele punten op uw rijbewijs. We raden u daarom aan dit alleen te doen als u uw auto op privéterrein gebruikt. Het principe is min of meer hetzelfde als voor de verlenging, u kunt een riemgesp kopen die in de houder van uw riem past, die voor het alarm de aanwezigheid van de riem simuleert en daarom de pieptoon niet activeert ervan. Wees voorzichtig om de breedte van uw gesp en de inkeping te meten om een ​​gesp te kopen die compatibel is met de gordelhouder van uw Volkswagen Passat 7. Op internet vindt u gordelgespen voor ongeveer € 10. Houd er rekening mee dat, zoals in het vorige gedeelte is gezien, een airbag zonder veiligheidsgordel erg gevaarlijk kan zijn bij een ongeval.

Weiterlesen:
Ruitenwisser zit vast op Volkswagen Passat

Gebruik een diagnostisch OBD-systeem om het riemalarm van uw Volkswagen Passat 7 . uit te schakelen

Om af te sluiten, de beste oplossing voor schakel het gordelalarm op uw Volkswagen Passat 7 . uit. U kunt gebruik een diagnostisch OBD-systeem om dit alarm uit te schakelen, niettemin hebt u de handleiding van de fabrikant nodig om het exacte proces te kennen, en over het algemeen zal een professional deze procedure beter voor u kunnen uitvoeren. Velen van hen zullen echter terughoudend zijn vanwege de onwettigheid van de procedure.

Voor meer tips over de Volkswagen Passat 7, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector