Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het riemalarm op Volkswagen Passat 8 uitschakelen?

Voor een aantal mensen is het dragen van een veiligheidsgordel niet belangrijk, in werkelijkheid gebruiken sommige Volkswagen Passat 8-bezitters hun auto alleen op privéterrein en bij lage snelheden. Sommige andere chauffeurs willen echter de veiligheidsgordel niet gebruiken, hoewel ze andere chauffeurs daarmee niet in gevaar brengen — het is tegen de wet. We zullen u echter, alleen voor de eerste categorie personen, leren om: schakel het gordelalarm van uw Volkswagen Passat 8 . uit, zodat u zonder gordel kunt rijden. Om dit te doen, zullen we u eerst enkele details geven die u moet weten voordat we een dergelijke procedure onderzoeken, en ten tweede zullen we u laten zien hoe u de riemwaarschuwing van uw Volkswagen Passat 8/Strong> kunt uitschakelen.

Enkele details die u zeker moet weten voordat u het gordelalarm van uw Volkswagen Passat 8 . wilt uitschakelen

Zoals we u bij de introductie van deze inhoud hebben verteld, kijken Gordelwaarschuwing van uw Volkswagen Passat 8 . uitschakelen is niet onbelangrijk. Dit alarm is er om u te attenderen op het vastmaken van uw riem, om u aan de wet te houden en geen onnodige risico’s te nemen. Maar als u echt de voorkeur geeft aan deze stap, moet u enkele details weten die u aan het denken kunnen zetten voordat u iets doet, u vindt ze in de onderstaande lijst:

  • Het is duidelijk, maar het is de moeite waard eraan te herinneren dat rijden zonder veiligheidsgordel in de meeste westerse landen verboden is.
  • Uw Volkswagen Passat 8 wordt uitgerust met een airbag, als u uw veiligheidsgordel niet hebt, in geval van een incident uw airbag is mogelijk schadelijker dan beschermend
  • Een beveiligingsonderdeel zijn, de gordelalarmpieper van uw Volkswagen Passat 8 moet efficiënt zijn , het is verbonden met airbagdetectoren, met name de gordelwaarschuwingspieper van de passagiersstoel, dus wees zeer voorzichtig tijdens uw manipulaties
Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de wieldop van mijn Volkswagen Passat?

.

Hoe schakel ik het gordelalarm op mijn Volkswagen Passat 8 uit?

Na het bekijken van de verschillende details om te overwegen alvorens te overwegen Gordelwaarschuwing van een Volkswagen Passat 8 . uitschakelen, we zullen u leren hoe u deze taak kunt uitvoeren.

Gebruik een gordelslotverlenging om het gordelalarm van uw Volkswagen Passat 8 . uit te schakelen

.

De eerste en meest basale methode die je hebt, is om een ​​riemgespverlenging te vinden om het riemalarm op je Volkswagen Passat 8 te deactiveren. Het bijzondere aan dit onderdeel is dat je je riem ondanks alles kunt gebruiken. In feite is het een riemgesp met een clip op het bovenste gedeelte om uw riemgesp op te bergen. Het is echter absoluut noodzakelijk om te weten dat dit product moet voldoen aan de maatregelen van de fabrikant, zodat het in geval van een ongeval net zo resistent is als uw klassieke riemgesp. Om deze reden kunt u deze riemgespverlenging voor Volkswagen Passat 8 beter bij een auto-onderdelendealer krijgen. Met deze verlenging kun je zelf kiezen of je je riem wel of niet wilt dragen. Je vindt deze verlenging tussen de 20 en 30 euro.

Gebruik een riemgesp om het gordelalarm van uw Volkswagen Passat 8 uit te schakelen

.

Deze techniek is alleen voorbehouden aan bestuurders die hun autogordel helemaal niet willen omdoen en daardoor ook niet meer willen hoor het gordelalarm piepen van hun Volkswagen Passat 8. Je wordt dan buiten de wet gesteld en riskeert bij politiecontrole een boete van honderden euro’s en een paar punten op je rijbewijs. Wij raden u daarom aan dit uitsluitend te doen als u met uw auto op privéterrein rijdt. Het principe is min of meer hetzelfde als voor de verlenging, u kunt een riemgesp krijgen die in de houder van uw riem past, die voor het alarm de aanwezigheid van de riem imiteert en daarom de pieptoon niet activeert ervan. Zorg ervoor dat u de breedte van uw gesp en de inkeping meet om een ​​gesp te kopen die compatibel is met de gordelhouder van uw Volkswagen Passat 8. U vindt gordelgespen rond de € 10 via internet. Houd er rekening mee dat, zoals in het vorige gedeelte is gezien, een airbag zonder veiligheidsgordel erg gevaarlijk kan zijn in het geval van een ongeluk.

Weiterlesen:
Waarom zit mijn brandstofdeur vast op Volkswagen Passat?

Gebruik een diagnostisch OBD-systeem om het riemalarm van uw Volkswagen Passat 8 . uit te schakelen

Om af te sluiten, de meest verstandige oplossing schakel het gordelalarm op uw Volkswagen Passat 8 . uit. U kunt gebruik een diagnostisch OBD-systeem om dit alarm uit te schakelen, maar u hebt de handleiding van de fabrikant nodig om het exacte proces te kennen, en in de meeste gevallen zal een specialist deze procedure beter voor u kunnen uitvoeren. Toch zal de meerderheid terughoudend zijn vanwege de onwettigheid van de procedure.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat 8 in de categorie Volkswagen Passat 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector