Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het riemalarm op Volkswagen Passat uitschakelen?

Voor een aantal mensen is het dragen van een veiligheidsgordel niet belangrijk, sterker nog, sommige Volkswagen Passat-bezitters gebruiken hun auto alleen op privéterrein en bij lage snelheden. Desalniettemin willen sommige andere bestuurders de veiligheidsgordel niet gebruiken, ook al brengen ze daarmee andere personen niet in gevaar — het is in strijd met de wet. Toch zullen we het je, alleen voor de eerste categorie eigenaars, leren schakel het riemalarm van uw Volkswagen Passat uit , zodat u zonder gordel kunt rijden. Om dit te bereiken, zullen we u eerst wat informatie geven die u moet weten voordat we naar een dergelijk proces kijken, en ten tweede zullen we u onthullen hoe u de riemwaarschuwing van uw Volkswagen Passat /Strong> kunt uitschakelen.

Sommige informatie moet u weten voordat u het gordelalarm van uw Volkswagen Passat . wilt uitschakelen

Zoals we u in de inleiding van deze inhoudspagina hebben verteld, denken het uitschakelen van de riemwaarschuwing van uw Volkswagen Passat is niet onbelangrijk. Dit alarm is er om u eraan te herinneren uw gordel om te doen, in overeenstemming te zijn met de wet en geen onnodige risico’s te nemen. Maar als je echt de voorkeur geeft aan deze stap, moet je wat informatie hebben die je aan het denken kan zetten voordat je iets doet, vind ze in de onderstaande lijst:

  • Het is duidelijk, maar het is goed om in gedachten te houden dat rijden zonder veiligheidsgordel in de meeste westerse landen verboden is.
  • Uw Volkswagen Passat wordt geleverd met een airbag, als u uw veiligheidsgordel niet bij u heeft, voor het geval er zich een incident voordoet uw airbag kan gevaarlijker zijn dan beschermend
  • Als veiligheidscomponent, de riem alarm pieper van uw Volkswagen Passat moet functioneren , het is verbonden met airbagdetectoren, met name de gordelwaarschuwingspieper van de passagiersstoel, dus wees echt voorzichtig tijdens uw manipulaties
Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Passat 7 met een lege batterij vergrendelen?

.

Hoe schakel ik het gordelalarm op mijn Volkswagen Passat uit?

Na het doornemen van de verschillende informatie om te overwegen alvorens te overwegen gordelwaarschuwing van een Volkswagen Passat . uitschakelen , zullen we beschrijven hoe u deze actie kunt uitvoeren.

Gebruik een riemgespverlenging om het riemalarm van uw Volkswagen Passat uit te schakelen

.

De eerste en snelste optie die voor u beschikbaar is, is de aanschaf van een verlengstuk voor de gordelsluiting om het gordelalarm op uw Volkswagen Passat uit te schakelen. Het bijzondere aan dit onderdeel is dat u uw riem ondanks alles kunt gebruiken. In werkelijkheid is het een riemgesp met een clip aan de bovenkant om uw riemgesp in op te bergen. Desalniettemin is het belangrijk om te weten dat dit product moet voldoen aan de normen van de fabrikant, zodat het bij een ongeval net zo resistent is als uw gewone riemgesp. Hierdoor kunt u deze gordelslotverlenger voor de Volkswagen Passat beter bij een auto-onderdelendealer kopen. Met deze verlenging kunt u zelf kiezen of u uw riem wilt dragen of niet. Deze verlenging vind je tussen de 20 en 30 euro.

Gebruik een riemgesp om uw Volkswagen Passat riemalarm uit te zetten

.

Deze oplossing is alleen beschikbaar voor personen die hun autogordel helemaal niet willen omdoen en dus ook niet meer willen hoor het gordelalarm piepen van hun Volkswagen Passat. U bent dus in strijd met de wet en riskeert bij politiecontrole een boete van honderden euro’s en enkele punten op uw rijbewijs. We raden u daarom aan dit alleen te doen als u uw auto op een privéterrein gebruikt. Het principe is min of meer hetzelfde als voor de verlenging, u kunt een riemgesp kopen die in de houder van uw riem past, die voor het alarm de aanwezigheid van de riem reproduceert en daarom de pieptoon niet activeert ervan. Wees voorzichtig om de breedte van uw gesp en de inkeping te evalueren om een ​​gesp te kopen die compatibel is met de riemhouder van uw Volkswagen Passat . U vindt riemgespen rond de € 10 door online te gaan. Houd er rekening mee dat, zoals gezien in het vorige gedeelte, een airbag zonder veiligheidsgordel erg gevaarlijk kan zijn bij een ongeval.

Weiterlesen:
Hoe de achterbank Volkswagen Passat 7 verwijderen?

Gebruik een diagnostisch OBD-systeem om het riemalarm van uw Volkswagen Passat uit te schakelen

Om af te sluiten, de slimste tactiek schakel het riemalarm van uw Volkswagen Passat uit . U kunt gebruik een diagnostisch OBD-systeem om dit alarm uit te schakelen, maar u hebt de handleiding van de fabrikant nodig om de exacte techniek te kennen, en over het algemeen zal een professional dit proces beter voor u kunnen uitvoeren. De meerderheid zal echter aarzelen vanwege de onwettigheid van het proces.

Voor meer tips over de Volkswagen Passat, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector