Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het riemalarm op Volkswagen Polo 3 uitschakelen?

Voor sommige mensen is het dragen van een veiligheidsgordel niet verplicht, sterker nog, sommige Volkswagen Polo 3-rijders gebruiken hun auto alleen op privéterrein en bij lage snelheden. Sommige andere chauffeurs willen echter de veiligheidsgordel niet gebruiken, hoewel ze daarmee andere personen niet in gevaar brengen — het is tegen de wet. We zullen u echter, alleen voor de eerste categorie van winnaars, helpen om schakel het gordelalarm van uw Volkswagen Polo 3 . uit, zodat u zonder gordel kunt rijden. Om dit te bereiken, zullen we u eerst enkele details geven die u moet weten voordat we naar een dergelijke operatie kijken, en ten tweede zullen we u onthullen hoe u de gordelwaarschuwing van uw Volkswagen Polo 3/Strong> kunt uitschakelen.

Enkele details die u zeker moet weten voordat u het gordelalarm van uw Volkswagen Polo 3 . wilt uitschakelen

Zoals we u bij de introductie van deze inhoud hebben verteld, kijken Gordelwaarschuwing van uw Volkswagen Polo 3 . uitschakelen is niet onbelangrijk. Dit alarm is er om u eraan te herinneren uw gordel om te doen, u aan de wet te houden en geen onnodige risico’s te nemen. Maar als u er echt de voorkeur aan geeft deze stap te zetten, moet u enkele details kennen die u aan het denken kunnen zetten voordat u handelt, hier zijn ze:

  • Het is duidelijk, maar het is de moeite waard eraan te herinneren dat rijden zonder veiligheidsgordel in de meeste westerse landen verboden is.
  • Uw Volkswagen Polo 3 wordt uitgerust met een airbag, als u uw veiligheidsgordel niet hebt, in geval van een incident uw airbag is mogelijk schadelijker dan beschermend
  • Een veiligheidsonderdeel zijn, de gordel alarm pieper van uw Volkswagen Polo 3 moet werken , het is verbonden met airbagdetectoren, met name de gordelwaarschuwingspieper van de passagiersstoel, dus wees zeer attent tijdens uw manipulaties
Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden op Volkswagen Polo 8, wat te doen?

.

Hoe schakel ik het gordelalarm op mijn Volkswagen Polo 3 uit?

Na het bekijken van de verschillende details om rekening mee te houden alvorens te overwegen gordelwaarschuwing van een Volkswagen Polo 3 . uitschakelen, we zullen u leren hoe u deze bewerking uitvoert.

Gebruik een riemgespverlenging om het gordelalarm van uw Volkswagen Polo 3 . uit te schakelen

.

De eerste en meest effectieve optie die voor u beschikbaar is, is de aanschaf van een gordelslotverlenging om het gordelalarm op uw Volkswagen Polo 3 uit te schakelen. Het bijzondere van dit onderdeel is dat u uw gordel ondanks alles kunt gebruiken. In werkelijkheid is het een riemgesp met een clip op het bovenste gedeelte om aan te passen aan uw riemgesp. Het is echter van cruciaal belang om te weten dat dit product moet voldoen aan de normen van de fabrikant, zodat het bij een ongeval net zo resistent is als uw klassieke riemgesp. Daarom kunt u deze riemgespverlenging voor Volkswagen Polo 3 beter bij een auto-onderdelenhandelaar aanschaffen. Met deze verlenging kun je zelf kiezen of je je riem wel of niet wilt dragen. Deze verlenging vind je tussen de 20 en 30 euro.

Gebruik een riemgesp om het gordelalarm van uw Volkswagen Polo 3 uit te schakelen

.

Deze optie is uitsluitend beschikbaar voor personen die hun autogordel helemaal niet willen omdoen en dus ook niet meer willen hoor het gordelalarm piepen van hun Volkswagen Polo 3. Als gevolg daarvan wordt u buiten de wet gesteld en riskeert u bij politiecontrole een boete van honderden euro’s en enkele punten op uw rijbewijs. We raden u daarom aan dit alleen te doen als u met uw auto op privéterrein rijdt. De theorie is min of meer hetzelfde als voor de verlenging, u kunt een riemgesp aanschaffen die in de houder van uw riem past, die voor het alarm de aanwezigheid van de riem simuleert en daarom de pieptoon niet activeert ervan. Wees voorzichtig om de breedte van uw gesp en de inkeping te evalueren om een ​​gesp te kopen die compatibel is met de riemhouder van uw Volkswagen Polo 3. U vindt riemgespen rond de € 10 op speciale websites. Houd er rekening mee dat, zoals in het vorige gedeelte is te zien, een airbag zonder veiligheidsgordel erg gevaarlijk kan zijn bij een ongeval.

Weiterlesen:
Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Polo 3?

Gebruik een diagnostisch OBD-systeem om het riemalarm van uw Volkswagen Polo 3 . uit te schakelen

Om af te sluiten, de wijste oplossing voor schakel het gordelalarm op uw Volkswagen Polo 3 . uit. U kunt gebruik een diagnostisch OBD-systeem om dit alarm uit te schakelen, niettemin hebt u de instructies van de fabrikant nodig om het exacte proces te kennen, en over het algemeen zal een professional deze bewerking beter voor u kunnen uitvoeren. Toch zullen de meesten van hen terughoudend zijn vanwege de onwettigheid van het proces.

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Polo 3, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector