Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het riemalarm op Volkswagen Polo 4 uitschakelen?

Voor sommige personen is het dragen van een veiligheidsgordel niet van cruciaal belang, sterker nog, sommige Volkswagen Polo 4-bestuurders gebruiken hun auto alleen op privéterrein en met lage snelheden. Toch willen sommige andere chauffeurs de veiligheidsgordel niet gebruiken, hoewel ze daarmee andere mensen niet in gevaar brengen — het is tegen de wet. Wij zullen u echter, alleen voor de eerste categorie chauffeurs, helpen om schakel het gordelalarm van uw Volkswagen Polo 4 . uit, zodat u zonder gordel kunt rijden. Om dit te bereiken, zullen we u eerst wat informatie geven die u moet weten voordat u een dergelijke operatie overweegt, en ten tweede zullen we u leren hoe u de gordelwaarschuwing van uw Volkswagen Polo 4/Strong> kunt uitschakelen.

Enige informatie die u wellicht weet voordat u het gordelalarm van uw Volkswagen Polo 4 . wilt uitschakelen

Zoals we al zeiden in de intro van dit document, planning op Gordelwaarschuwing van uw Volkswagen Polo 4 . uitschakelen is niet onbelangrijk. Dit alarm is er om u eraan te herinneren uw gordel om te doen, in overeenstemming te zijn met de wet en geen onnodige risico’s te nemen. Maar als u deze stap echt wilt zetten, moet u wat informatie hebben die u aan het denken kan zetten voordat u iets doet, hier zijn ze:

  • Het is duidelijk, maar het is nuttig eraan te herinneren dat rijden zonder veiligheidsgordel in de meeste westerse landen verboden is.
  • Uw Volkswagen Polo 4 is uitgerust met een airbag, als u uw veiligheidsgordel niet hebt, bij een ongeval uw airbag is mogelijk schadelijker dan beschermend
  • Een veiligheidsonderdeel zijn, de gordel alarm pieper van uw Volkswagen Polo 4 moet werken , het wordt geassocieerd met airbagdetectoren, vooral de gordelwaarschuwingspieper van de passagiersstoel, dus wees zeer voorzichtig tijdens uw manipulaties
Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn Volkswagen Polo 8 loskoppelen?

.

Hoe schakel ik het gordelalarm op mijn Volkswagen Polo 4 uit?

Na het bekijken van de verschillende informatie die u moet overwegen voordat u overweegt gordelwaarschuwing van een Volkswagen Polo 4 . uitschakelen, laten we u zien hoe u deze actie uitvoert.

Gebruik een riemgespverlenging om het gordelalarm van uw Volkswagen Polo 4 . uit te schakelen

.

De eerste en meest eenvoudige keuze die voor u beschikbaar is, is om een ​​gordelslotverlenging te vinden om het gordelalarm op uw Volkswagen Polo 4 te deactiveren. Het bijzondere aan dit onderdeel is dat u uw gordel ondanks alles kunt gebruiken. In werkelijkheid is het een riemgesp met een clip op het bovenste gedeelte om aan te passen aan uw riemgesp. Maar het is cruciaal om te weten dat dit product moet voldoen aan de maatregelen van de fabrikant, zodat het in geval van een ongeval net zo resistent is als uw traditionele riemgesp. Om die reden is het een betere keuze voor u om deze riemgespverlenging voor Volkswagen Polo 4 bij een auto-onderdelendealer te krijgen. Met deze verlenging kun je zelf kiezen of je je riem wel of niet wilt dragen. Je vindt deze verlenging tussen de 20 en 30 euro.

Gebruik een riemgesp om het gordelalarm van uw Volkswagen Polo 4 uit te schakelen

.

Deze optie is exclusief voorbehouden aan mensen die hun autogordel helemaal niet willen omdoen en dus ook niet meer willen hoor het gordelalarm piepen van hun Volkswagen Polo 4. Als gevolg daarvan wordt u buiten de wet gesteld en riskeert u bij politiecontrole een boete van honderden euro’s en enkele punten op uw rijbewijs. We raden u daarom aan dit alleen te doen als u met uw auto op privéterrein rijdt. Het principe is min of meer hetzelfde als voor de verlenging, u kunt een riemgesp krijgen die in de houder van uw riem past, die voor het alarm de aanwezigheid van de riem simuleert en daarom de pieptoon niet activeert ervan. Let goed op de breedte van uw gesp en de inkeping om een ​​gesp te kopen die compatibel is met de riemhouder van uw Volkswagen Polo 4. U vindt riemgespen rond de € 10 op internet. Houd er rekening mee dat, zoals in het vorige gedeelte is gezien, een airbag zonder veiligheidsgordel erg gevaarlijk kan zijn in het geval van een ongeval.

Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op Volkswagen Polo 3, wat te doen ?

Gebruik een diagnostisch OBD-systeem om het riemalarm van uw Volkswagen Polo 4 . uit te schakelen

Kortom, de slimste oplossing voor schakel het gordelalarm op uw Volkswagen Polo 4 . uit. U kunt gebruik een diagnostisch OBD-systeem om dit alarm uit te schakelen, maar u hebt de gebruikershandleiding van de fabrikant nodig om de exacte procedure te kennen, en normaal gesproken is een professional beter in staat om deze handeling voor u uit te voeren. Toch zal de meerderheid terughoudend zijn vanwege de onwettigheid van de procedure.

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 4, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector