Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het riemalarm op Volkswagen Polo 6 uitschakelen?

Voor een aantal mensen is het dragen van een veiligheidsgordel niet verplicht, de waarheid is dat sommige Volkswagen Polo 6-rijders hun auto alleen op privéterrein en met lage snelheden gebruiken. Toch willen sommige andere bestuurders de veiligheidsgordel niet gebruiken, ook al brengen ze daarmee andere mensen niet in gevaar — het is tegen de wet. We zullen u echter alleen voor de eerste categorie chauffeurs laten zien dat schakel het gordelalarm van uw Volkswagen Polo 6 . uit, zodat u zonder gordel kunt rijden. Om dit te bereiken, zullen we u eerst enkele details geven die u moet weten voordat we naar een dergelijk proces kijken, en ten tweede zullen we u laten zien hoe u de gordelwaarschuwing van uw Volkswagen Polo 6/Strong> uitschakelt.

Enkele details die u zeker moet weten voordat u het gordelalarm van uw Volkswagen Polo 6 . wilt uitschakelen

Zoals we u in de inleiding van deze inhoud hebben verteld, kijkend naar Gordelwaarschuwing van uw Volkswagen Polo 6 . uitschakelen is niet gering. Dit alarm is er om u eraan te herinneren uw gordel om te doen, in overeenstemming te zijn met de wet en geen onnodige risico’s te nemen. Maar als u deze stap echt wilt zetten, moet u enkele details weten die u aan het denken kunnen zetten voordat u iets doet. U vindt ze in de onderstaande lijst:

  • Het is duidelijk, maar het is de moeite waard eraan te denken dat rijden zonder veiligheidsgordel in de meeste westerse landen verboden is.
  • Uw Volkswagen Polo 6 wordt uitgerust met een airbag, als u uw veiligheidsgordel niet hebt, bij een ongeval uw airbag is mogelijk schadelijker dan beschermend
  • Als beveiligingscomponent, de gordelalarmpieper van uw Volkswagen Polo 6 moet operationeel zijn , het is gekoppeld aan airbagdetectoren, vooral de gordelwaarschuwingspieper van de passagiersstoel, dus wees uiterst voorzichtig tijdens uw manipulaties
Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Polo 5 vervangen?

.

Hoe schakel ik het gordelalarm op mijn Volkswagen Polo 6 uit?

Na het doornemen van de verschillende details om rekening mee te houden alvorens te overwegen Gordelwaarschuwing van een Volkswagen Polo 6 . uitschakelen, laten we u zien hoe u deze actie uitvoert.

Gebruik een riemgespverlenging om het gordelalarm van uw Volkswagen Polo 6 . uit te schakelen

.

De eerste en meest eenvoudige oplossing die voor u beschikbaar is, is om een ​​gordelslotverlenging te vinden om het gordelalarm op uw Volkswagen Polo 6 te deactiveren. Het bijzondere aan dit onderdeel is dat u uw gordel ondanks alles kunt gebruiken. Het is inderdaad een riemgesp met een clip op het bovenste gedeelte om op uw riemgesp te passen. Maar het is essentieel om te weten dat dit product moet voldoen aan de specificaties van de fabrikant, zodat het in geval van een ongeval net zo resistent is als uw traditionele riemgesp. Daarom is het een betere keuze om deze riemgespverlenging voor Volkswagen Polo 6 bij een auto-onderdelendealer te kopen. Met deze verlenging kun je zelf kiezen of je je riem wel of niet wilt dragen. Deze verlenging vind je tussen de 20 en 30 euro.

Gebruik een riemgesp om het gordelalarm van uw Volkswagen Polo 6 uit te schakelen

.

Deze optie is exclusief beschikbaar voor mensen die hun autogordel helemaal niet willen omdoen en dus ook niet meer willen hoor het gordelalarm piepen van hun Volkswagen Polo 6. Je bent dus tegen de wet en riskeert bij politiecontrole een boete van honderden euro’s en een paar punten op je rijbewijs. Wij adviseren u daarom dit alleen uit te voeren als u met uw auto op eigen terrein rijdt. De theorie is min of meer hetzelfde als voor de verlenging, u kunt een riemgesp kopen die in de houder van uw riem past, die voor het alarm de aanwezigheid van de riem zal reproduceren en daarom de pieptoon niet inschakelt ervan. Zorg ervoor dat u de breedte van uw gesp en de inkeping meet om een ​​gesp te kopen die compatibel is met de gordelhouder van uw Volkswagen Polo 6. U vindt gordelgespen rond de € 10 via internet. Houd er rekening mee dat, zoals in het vorige gedeelte is gezien, een airbag zonder veiligheidsgordel erg gevaarlijk kan zijn in het geval van een ongeval.

Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Polo 8 ?

Gebruik een diagnostisch OBD-systeem om het riemalarm van uw Volkswagen Polo 6 . uit te schakelen

Eindelijk de verstandigste strategie om schakel het gordelalarm op uw Volkswagen Polo 6 . uit. U kunt gebruik een diagnostisch OBD-systeem om dit alarm uit te schakelen, u hebt echter de instructies van de fabrikant nodig om de exacte procedure te kennen, en over het algemeen zal een professional dit proces beter voor u kunnen uitvoeren. Toch zal de meerderheid terughoudend zijn vanwege de onwettigheid van de procedure.

Als je nog vragen hebt over de Volkswagen Polo 6, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 6 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector