Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het riemalarm op Volkswagen Polo uitschakelen?

Voor sommige mensen is het gebruik van een veiligheidsgordel niet belangrijk, voor sommige Volkswagen Polo-bezitters is hun auto alleen op privéterrein en bij lage snelheden te gebruiken. Desalniettemin willen sommige andere chauffeurs de veiligheidsgordel niet gebruiken, hoewel ze daarmee andere mensen niet in gevaar brengen — het is tegen de wet. We zullen u dit echter alleen leren voor de eerste categorie personen schakel het riemalarm van uw Volkswagen Polo uit, zodat u kunt rijden zonder uw riem te dragen. Om dit te bereiken, zullen we u om te beginnen enkele details geven die u moet weten voordat u een dergelijke operatie overweegt, en ten tweede zullen we u leren hoe u de riemwaarschuwing van uw Volkswagen Polo / Strong> kunt uitschakelen.

Enkele details die u moet weten voordat u het riemalarm van uw Volkswagen Polo wilt uitschakelen

Zoals we u in de inleiding van deze inhoudspagina hebben verteld, rekening houdend met het uitschakelen van de riemwaarschuwing van uw Volkswagen Polo is niet onbelangrijk. Dit alarm is er om u te attenderen op het vastmaken van uw riem, om in overeenstemming te zijn met de wet en om geen onnodige risico’s te nemen. Als u echter echt deze stap wilt nemen, moet u enkele details weten die u aan het denken kunnen zetten voordat u handelt, vindt u ze in de onderstaande lijst:

  • Het is duidelijk, maar het is de moeite waard om in gedachten te houden dat rijden zonder veiligheidsgordel in de meeste westerse landen verboden is.
  • Uw Volkswagen Polo wordt geleverd met een airbag, als u uw veiligheidsgordel niet heeft, in geval van een incident uw airbag is mogelijk schadelijker dan beschermend
  • Een beveiligingsonderdeel zijn, de belt alarm pieper van uw Volkswagen Polo moet functioneel zijn , het is verbonden met airbagdetectoren, met name de gordelwaarschuwingspieper van de passagiersstoel, dus wees zeer waakzaam tijdens uw manipulaties
Weiterlesen:
Oplaadprobleem accu Volkswagen Polo 4, wat te doen?

.

Hoe schakel ik het riemalarm op mijn Volkswagen Polo uit?

Na het doornemen van de verschillende details om rekening mee te houden alvorens te overwegen het uitschakelen van de riemwaarschuwing van een Volkswagen Polo, zullen we u laten zien hoe u deze procedure kunt gebruiken.

Gebruik een riemgespverlenging om het riemalarm van uw Volkswagen Polo uit te schakelen

.

De eerste en gemakkelijkste oplossing die voor u beschikbaar is, is de aanschaf van een verlengstuk voor de gordelsluiting om het gordelalarm op uw Volkswagen Polo uit te schakelen. Het bijzondere van dit onderdeel is dat u uw riem ondanks alles kunt gebruiken. In werkelijkheid is het een riemgesp met een clip aan het bovenste gedeelte om zich aan te passen aan uw riemgesp. Desalniettemin is het absoluut noodzakelijk om te weten dat dit product moet voldoen aan de maatregelen van de fabrikant om ervoor te zorgen dat het in geval van een ongeval even resistent is als uw klassieke riemgesp. Daarom is het voor u een betere keuze om deze gespverlenging voor Volkswagen Polo bij een auto-onderdelendealer te kopen. Bij deze verlenging kun je kiezen of je je riem wel of niet wilt dragen. Deze verlenging vind je tussen de 20 en 30 euro.

Gebruik een riemgesp om uw Volkswagen Polo riemalarm uit te zetten

.

Deze oplossing is alleen beperkt tot mensen die helemaal geen autogordel willen omdoen en daarom niet meer willen hoor de riem alarm piep van hun Volkswagen Polo. U bent dan ook vogelvrij en riskeert bij politiecontrole een boete van honderden euro’s en weinig punten op uw rijbewijs. We raden u dus aan dit uit te voeren, alleen als u uw auto op privéterrein gebruikt. De theorie is min of meer hetzelfde als voor de verlenging, u kunt een riemgesp kopen die in de houder van uw riem past, die voor het alarm de aanwezigheid van de riem imiteert en daarom de piep niet activeert ervan. Wees voorzichtig met het evalueren van de breedte van uw gesp en de inkeping om een ​​gesp te kopen die compatibel is met de riemhouder van uw Volkswagen Polo. Door online te gaan, vindt u gespen rond de 10 €. Houd er rekening mee dat, zoals in de vorige paragraaf te zien, een airbag zonder veiligheidsgordel bij een ongeval zeer gevaarlijk kan zijn.

Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Volkswagen Polo 4, wat kan ik doen?

Gebruik een diagnostisch OBD-systeem om het riemalarm van uw Volkswagen Polo uit te schakelen

Eindelijk de verstandigste strategie om schakel het riemalarm van uw Volkswagen Polo uit. U kunt gebruik een diagnostisch OBD-systeem om dit alarm uit te schakelenU heeft echter de handleiding van de fabrikant nodig om de exacte techniek te kennen, en over het algemeen zal een professional deze handeling beter voor u kunnen uitvoeren. Toch zullen velen van hen terughoudend zijn vanwege de onwettigheid van de procedure.

Mocht u nog andere vragen hebben over de Volkswagen Polo, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector