Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het riemalarm op Volkswagen Touran 2 uitschakelen?

Voor een aantal mensen is het dragen van een veiligheidsgordel niet cruciaal, in werkelijkheid gebruiken sommige Volkswagen Touran 2-bezitters hun auto alleen op privéterrein en met lage snelheden. Sommige andere chauffeurs willen echter de veiligheidsgordel niet gebruiken, ook al brengen ze daarmee andere chauffeurs niet in gevaar — het is tegen de wet. We zullen u echter, alleen voor de eerste categorie van wners, leren om schakel het gordelalarm van uw Volkswagen Touran uit 2, zodat u zonder gordel kunt rijden. Om dit voor elkaar te krijgen, geven we u eerst wat informatie die u moet weten voordat u naar een dergelijke operatie kijkt, en ten tweede laten we u zien hoe u de gordelwaarschuwing van uw Volkswagen Touran 2/Strong> uitschakelt.

Wat informatie die u misschien weet voordat u het gordelalarm van uw Volkswagen Touran 2 wilt uitschakelen

Zoals we u in de inleiding van dit artikel hebben verteld, kijken naar de gordelwaarschuwing van uw Volkswagen Touran 2 uitzetten is niet gering. Dit alarm is er om u te attenderen op het vastmaken van uw riem, om u aan de wet te houden en geen onnodige risico’s te nemen. Desalniettemin, als je echt deze stap wilt zetten, moet je wat informatie weten die je aan het denken kan zetten voordat je handelt, vind ze in de onderstaande lijst:

  • Het is duidelijk, maar het is de moeite waard eraan te denken dat rijden zonder veiligheidsgordel in de meeste westerse landen verboden is.
  • Uw Volkswagen Touran 2 voorzien van een airbag, indien u uw gordel niet om heeft, in geval van een ongeval uw airbag is mogelijk schadelijker dan beschermend
  • Een beveiligingselement zijn, de belt alarm pieper van uw Volkswagen Touran 2 moet operationeel zijn , het is verbonden met airbagdetectoren, met name de gordelwaarschuwingspieper van de passagiersstoel, dus wees zeer attent tijdens uw manipulaties
Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Volkswagen Touran 3

.

Hoe schakel ik het gordelalarm op mijn Volkswagen Touran 2 uit?

Na het doornemen van de verschillende informatie die u moet overwegen voordat u overweegt gordelwaarschuwing uitschakelen van een Volkswagen Touran 2, zullen we beschrijven hoe u deze bewerking uitvoert.

Gebruik een riemgespverlenging om het riemalarm van uw Volkswagen Touran 2 uit te schakelen

.

De eerste en meest eenvoudige optie die voor u beschikbaar is, is de aanschaf van een gordelslotverlenging om het gordelalarm op uw Volkswagen Touran 2 uit te schakelen. Het bijzondere van dit onderdeel is dat u uw gordel ondanks alles kunt gebruiken. In werkelijkheid is het een riemgesp met een clip op het bovenste gedeelte om aan uw riemgesp te passen. Het is echter essentieel om te weten dat dit product moet voldoen aan de maatregelen van de fabrikant, zodat het in geval van een ongeval net zo resistent is als uw klassieke riemgesp. Daarom kunt u deze riemgespverlenging voor Volkswagen Touran 2 beter bij een auto-onderdelenhandelaar aanschaffen. Met deze verlenging kun je zelf kiezen of je je riem wel of niet wilt dragen. Deze verlenging koop je tussen de 20 en 30 euro.

Gebruik een riemgesp om het gordelalarm van uw Volkswagen Touran 2 uit te schakelen

.

Deze optie is alleen gereserveerd voor chauffeurs die helemaal geen autogordel willen omdoen en dus niet meer willen hoor het gordelalarm piepen van hun Volkswagen Touran 2. Je wordt dus vogelvrij verklaard en riskeert bij politiecontrole een boete van honderden euro’s en een paar punten op je rijbewijs. Wij raden u daarom aan dit uitsluitend uit te voeren als u uw auto op privéterrein gebruikt. De theorie is min of meer hetzelfde als voor de verlenging, u kunt een riemgesp aanschaffen die in de houder van uw riem past, die voor het alarm de aanwezigheid van de riem imiteert en daarom de pieptoon niet activeert ervan. Wees voorzichtig om de breedte van uw gesp en de inkeping te meten om een ​​gesp te kopen die compatibel is met de riemhouder van uw Volkswagen Touran 2. U vindt riemgespen rond de € 10 op speciale websites. Houd er rekening mee dat, zoals in de vorige paragraaf is te zien, een airbag zonder veiligheidsgordel erg gevaarlijk kan zijn bij een ongeval.

Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Touran 3 uitschakelen?

Gebruik een diagnostisch OBD-systeem om het riemalarm van uw Volkswagen Touran 2 uit te schakelen

Eindelijk de beste techniek schakel het gordelalarm uit op uw Volkswagen Touran 2. U kunt gebruik een diagnostisch OBD-systeem om dit alarm uit te schakelen, maar u hebt de handleiding van de fabrikant nodig om de exacte techniek te kennen, en over het algemeen zal een professional deze handeling beter voor u kunnen uitvoeren. Toch zullen de meesten van hen terughoudend zijn vanwege de onwettigheid van de procedure.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Touran 2, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 2 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector