Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het riemalarm op Volkswagen Touran 3 uitschakelen?

Voor sommige personen is het dragen van een veiligheidsgordel niet nodig, de waarheid is dat sommige Volkswagen Touran 3-bezitters hun auto alleen op privéterrein en met lage snelheden gebruiken. Toch willen sommige andere bestuurders de veiligheidsgordel niet gebruiken, hoewel ze daarmee andere mensen niet in gevaar brengen — het is tegen de wet. We zullen u echter, alleen voor de eerste categorie van winnaars, helpen om schakel het gordelalarm van uw Volkswagen Touran uit 3, zodat u zonder gordel kunt rijden. Om dit te doen, zullen we u eerst wat informatie geven die u moet weten voordat we naar een dergelijke procedure kijken, en ten tweede zullen we u voorstellen hoe u de riemwaarschuwing van uw Volkswagen Touran 3/Strong> kunt uitschakelen.

Sommige informatie moet u weten voordat u het gordelalarm van uw Volkswagen Touran 3 . wilt uitschakelen

Zoals we je in de intro van deze inhoudspagina hebben verteld, kijkend naar de gordelwaarschuwing van uw Volkswagen Touran 3 uitzetten is niet onbelangrijk. Dit alarm is er om u attent te maken op het vastmaken van uw riem, om in overeenstemming te zijn met de wet en om geen onnodige risico’s te nemen. Als u echter echt de voorkeur geeft aan deze stap, moet u wat informatie weten die u aan het denken kan zetten voordat u handelt, hier zijn ze:

  • Het is duidelijk, maar het is de moeite waard om in gedachten te houden dat rijden zonder veiligheidsgordel in de meeste westerse landen crimineel is.
  • Uw Volkswagen Touran 3 wordt geleverd met een airbag, als u uw gordel niet draagt, in geval van een incident uw airbag is mogelijk schadelijker dan beschermend
  • Een beveiligingselement zijn, de gordelalarmpieper van uw Volkswagen Touran 3 moet efficiënt zijn , het is verbonden met airbagdetectoren, vooral de gordelwaarschuwingspieper van de passagiersstoel, dus wees echt voorzichtig tijdens uw manipulaties
Weiterlesen:
Remvloeistof lek Volkswagen Touran

.

Hoe schakel ik het gordelalarm op mijn Volkswagen Touran 3 uit?

Na het bekijken van de verschillende informatie die u moet overwegen voordat u overweegt gordelwaarschuwing van een Volkswagen Touran 3 . uitschakelen, laten we u zien hoe u deze bewerking uitvoert.

Gebruik een riemgespverlenging om het riemalarm van uw Volkswagen Touran 3 uit te schakelen

.

De eerste en gemakkelijkste optie die voor u beschikbaar is, is om een ​​gordelslotverlenging te vinden om het gordelalarm op uw Volkswagen Touran 3 uit te schakelen. Het bijzondere van dit onderdeel is dat u uw gordel ondanks alles kunt gebruiken. In feite is het een riemgesp met een clip op het bovenste gedeelte om op uw riemgesp te passen. Het is echter essentieel om te weten dat dit product moet voldoen aan de specificaties van de fabrikant, zodat het in geval van een ongeval net zo resistent is als uw klassieke riemgesp. Daarom kunt u deze riemgespverlenging voor Volkswagen Touran 3 beter aanschaffen bij een auto-onderdelendealer. Met deze verlenging kun je zelf kiezen of je je riem wel of niet wilt dragen. Je vindt deze verlenging tussen de 20 en 30 euro.

Gebruik een riemgesp om het gordelalarm van uw Volkswagen Touran 3 uit te schakelen

.

Deze mogelijkheid is alleen voorbehouden aan mensen die hun autogordel helemaal niet willen omdoen en dus ook niet meer willen hoor het gordelalarm piepen van hun Volkswagen Touran 3. U bent dus in strijd met de wet en riskeert bij politiecontrole een boete van honderden euro’s en enkele punten op uw rijbewijs. Wij raden u daarom aan dit uitsluitend te doen als u uw auto op privéterrein gebruikt. De theorie is min of meer hetzelfde als voor de verlenging, u kunt een riemgesp kopen die in de houder van uw riem past, die voor het alarm de aanwezigheid van de riem zal reproduceren en daarom de pieptoon niet inschakelt ervan. Pas op om de breedte van uw gesp en de inkeping te meten om een ​​gesp te kopen die compatibel is met de riemhouder van uw Volkswagen Touran 3. U vindt riemgespen voor ongeveer € 10 via internet. Onthoud dat, zoals in het vorige gedeelte is gezien, een airbag zonder veiligheidsgordel erg gevaarlijk kan zijn bij een ongeval.

Weiterlesen:
Hoe een trekhaak elektrische Volkswagen Touran monteren?

Gebruik een diagnostisch OBD-systeem om het riemalarm van uw Volkswagen Touran 3 uit te schakelen

Om af te sluiten, de slimste strategie om schakel het gordelalarm uit op uw Volkswagen Touran 3. U kunt gebruik een diagnostisch OBD-systeem om dit alarm uit te schakelen, niettemin hebt u de gebruikershandleiding van de fabrikant nodig om de exacte procedure te kennen, en in de meeste gevallen zal een professional deze procedure beter voor u kunnen uitvoeren. Niettemin zal de meerderheid van hen terughoudend zijn vanwege de onwettigheid van het proces.

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 3 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector