Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het riemalarm op Volkswagen Touran uitschakelen?

Voor veel mensen is het dragen van een veiligheidsgordel niet cruciaal, de waarheid is dat sommige Volkswagen Touran-eigenaren hun auto alleen op privéterrein en bij lage snelheden gebruiken. Sommige andere chauffeurs willen echter de veiligheidsgordel niet gebruiken, hoewel ze daarmee andere personen niet in gevaar brengen — het is tegen de wet. We zullen niettemin, alleen voor de eerste categorie van winnaars, laten zien aan schakel het gordelalarm van uw Volkswagen Touran uit, zodat u zonder gordel kunt rijden. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we u eerst wat informatie geven die u moet weten voordat we een dergelijke procedure onderzoeken, en ten tweede zullen we u leren hoe u de gordelwaarschuwing van uw Volkswagen Touran/Strong> uitschakelt.

Enige informatie die u wellicht weet voordat u het gordelalarm van uw Volkswagen Touran wilt uitschakelen

Zoals we u in de inleiding van deze inhoudspagina hebben verteld, kijken de gordelwaarschuwing van uw Volkswagen Touran uitschakelen is niet onbelangrijk. Dit alarm is er om u te attenderen op het vastmaken van uw riem, om in overeenstemming te zijn met de wet en om geen onnodige risico’s te nemen. Desalniettemin, als je echt deze stap wilt zetten, moet je wat informatie weten die je aan het denken kan zetten voordat je handelt, hier zijn ze:

  • Het is duidelijk, maar het is de moeite waard eraan te herinneren dat rijden zonder veiligheidsgordel in de meeste westerse landen verboden is.
  • Uw Volkswagen Touran wordt geleverd met een airbag, als u uw veiligheidsgordel niet heeft, voor het geval er een ongeluk gebeurt uw airbag kan gevaarlijker zijn dan beschermend
  • Een beveiligingselement zijn, de belt alarm pieper van uw Volkswagen Touran moet werken , het is verbonden met airbagdetectoren, met name de gordelwaarschuwingspieper van de passagiersstoel, dus wees uiterst voorzichtig tijdens uw manipulaties
Weiterlesen:
Hoe een 2-zits Volkswagen Touran 3 ombouwen tot een 5-zits?

.

Hoe schakel ik het gordelalarm op mijn Volkswagen Touran uit?

Na het bekijken van de verschillende informatie om rekening mee te houden alvorens te overwegen gordelwaarschuwing van een Volkswagen Touran uitschakelen, we zullen u leren hoe u deze procedure moet uitvoeren.

Gebruik een riemgespverlenging om het riemalarm van uw Volkswagen Touran uit te schakelen

.

De eerste en snelste optie die voor u beschikbaar is, is de aanschaf van een gordelgespverlenging om het gordelalarm op uw Volkswagen Touran te deactiveren. Het bijzondere van dit onderdeel is dat u uw riem ondanks alles kunt gebruiken. In werkelijkheid is het een riemgesp met een clip op het bovenste gedeelte om aan uw riemgesp te passen. Maar het is essentieel om te weten dat dit product moet voldoen aan de specificaties van de fabrikant, zodat het in geval van een ongeval net zo resistent is als uw gewone riemgesp. Daarom koopt u deze riemgespverlenging voor Volkswagen Touran beter bij een auto-onderdelendealer. Met deze verlenging kun je zelf kiezen of je je riem wel of niet wilt dragen. Deze verlenging koop je tussen de 20 en 30 euro.

Gebruik een riemgesp om het gordelalarm van uw Volkswagen Touran uit te schakelen

.

Deze oplossing is alleen voorbehouden aan personen die hun autogordel helemaal niet willen omdoen en dus ook niet meer willen hoor het gordelalarm piepen van hun Volkswagen Touran. Je bent dus tegen de wet en riskeert bij politiecontrole een boete van honderden euro’s en een paar punten op je rijbewijs. We raden u daarom aan dit alleen te doen als u uw auto op privéterrein gebruikt. Het principe is min of meer hetzelfde als voor de verlenging, u kunt een riemgesp kopen die in de houder van uw riem past, die voor het alarm de aanwezigheid van de riem simuleert en daarom de pieptoon niet activeert ervan. Zorg ervoor dat u de breedte van uw gesp en de inkeping meet om een ​​gesp te kopen die compatibel is met de riemhouder van uw Volkswagen Touran. Op speciale websites vind je riemgespen rond de €10. Houd er rekening mee dat, zoals in het vorige gedeelte is gezien, een airbag zonder veiligheidsgordel erg gevaarlijk kan zijn in het geval van een ongeval.

Weiterlesen:
Mijn Volkswagen Touran 3 trekt naar rechts, wat te doen?

Gebruik een diagnostisch OBD-systeem om het riemalarm van uw Volkswagen Touran uit te schakelen

Om af te sluiten, de verstandigste strategie om schakel het gordelalarm op uw Volkswagen Touran uit. U kunt gebruik een diagnostisch OBD-systeem om dit alarm uit te schakelen, u hebt echter de handleiding van de fabrikant nodig om de exacte procedure te kennen, en in de meeste gevallen zal een specialist deze procedure beter voor u kunnen uitvoeren. Niettemin zal de meerderheid van hen terughoudend zijn vanwege de onwettigheid van de procedure.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touran in de categorie Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector