Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het riemalarm op Volkswagen Transporter 4 uitschakelen?

Voor een aantal mensen is het dragen van een veiligheidsgordel niet belangrijk, de waarheid is dat sommige Volkswagen Transporter 4-bezitters hun auto alleen op privéterrein en met lage snelheden gebruiken. Sommige andere chauffeurs willen echter de veiligheidsgordel niet gebruiken, ook al brengen ze daarmee andere personen niet in gevaar — het is tegen de wet. We zullen u echter, alleen voor de eerste categorie van wners, leren om schakel het gordelalarm van uw Volkswagen Transporter 4 . uit, zodat u zonder gordel kunt rijden. Om dit te doen, zullen we u eerst enkele details geven die u moet weten voordat u een dergelijk proces overweegt, en ten tweede zullen we u onthullen hoe u de riemwaarschuwing van uw Volkswagen Transporter 4/Strong> kunt uitschakelen.

Enkele details die u misschien weet voordat u het riemalarm van uw Volkswagen Transporter 4 . wilt uitschakelen

Zoals we je in de inleiding van dit artikel hebben verteld, kijk naar gordelwaarschuwing van uw Volkswagen Transporter 4 . uitschakelen is niet onbelangrijk. Dit alarm is er om je eraan te herinneren dat je je gordel om moet doen, je aan de wet moet houden en geen onnodige risico’s moet nemen. Desalniettemin, als je echt deze stap wilt zetten, moet je enkele details weten die je aan het denken kunnen zetten voordat je handelt, hier zijn ze:

  • Het is duidelijk, maar het is de moeite waard eraan te denken dat rijden zonder veiligheidsgordel in de meeste westerse landen verboden is.
  • Uw Volkswagen Transporter 4 wordt uitgerust met een airbag, als u uw veiligheidsgordel niet hebt, voor het geval er een incident is uw airbag is mogelijk schadelijker dan beschermend
  • Als beveiligingscomponent, de belt alarm pieper van uw Volkswagen Transporter 4 moet operationeel zijn , het wordt geassocieerd met airbagdetectoren, met name de gordelwaarschuwingspieper van de passagiersstoel, dus wees zeer voorzichtig tijdens uw manipulaties
Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volkswagen Transporter 5?

.

Hoe schakel ik het gordelalarm op mijn Volkswagen Transporter 4 uit?

Na het doornemen van de verschillende details om te overwegen voordat u overweegt gordelwaarschuwing van een Volkswagen Transporter 4 . uitschakelen, zullen we beschrijven hoe deze bewerking moet worden uitgevoerd.

Gebruik een riemgespverlenging om het riemalarm van uw Volkswagen Transporter 4 . uit te schakelen

.

Het eerste en gemakkelijkste alternatief voor u is om uzelf uit te rusten met een riemgespverlenging om het riemalarm op uw Volkswagen Transporter 4 uit te schakelen. Het bijzondere van dit product is dat u uw riem ondanks alles kunt gebruiken. In werkelijkheid is het een riemgesp met een clip op het bovenste gedeelte om uw riemgesp op te bergen. Het is echter absoluut noodzakelijk om te weten dat dit product moet voldoen aan de specificaties van de fabrikant, om ervoor te zorgen dat het in het geval van een ongeval net zo resistent is als uw gewone riemgesp. Daarom is het een betere keuze voor u om deze riemgespverlenging voor Volkswagen Transporter 4 bij een auto-onderdelendealer te krijgen. Met deze verlenging kun je zelf kiezen of je je riem wel of niet wilt dragen. Deze verlenging koop je tussen de 20 en 30 euro.

Gebruik een riemgesp om uw Volkswagen Transporter 4 gordelalarm uit te schakelen

.

Deze techniek is enkel voorbehouden aan personen die hun autogordel helemaal niet willen omdoen en bijgevolg ook niet meer willen hoor de beltoon van hun Volkswagen Transporter 4. Als gevolg daarvan wordt u buiten de wet gesteld en riskeert u bij politiecontrole een boete van honderden euro’s en enkele punten op uw rijbewijs. Wij raden u dan ook aan dit alleen te doen als u uw auto op eigen terrein gebruikt. Het principe is min of meer hetzelfde als voor de verlenging, u kunt een riemgesp krijgen die in de houder van uw riem past, die voor het alarm de aanwezigheid van de riem simuleert en daarom de pieptoon niet activeert ervan. Zorg ervoor dat u de breedte van uw gesp en de inkeping meet om een ​​gesp te kopen die compatibel is met de gordelhouder van uw Volkswagen Transporter 4. U vindt gordelgespen voor ongeveer € 10 via internet. Onthoud dat, zoals in het vorige gedeelte is gezien, een airbag zonder veiligheidsgordel erg gevaarlijk kan zijn bij een ongeval.

Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volkswagen Transporter 5?

Gebruik een diagnostisch OBD-systeem om het riemalarm van uw Volkswagen Transporter 4 . uit te schakelen

Om af te sluiten, de slimste strategie om schakel het gordelalarm op uw Volkswagen Transporter 4 . uit. U kunt gebruik een diagnostisch OBD-systeem om dit alarm uit te schakelen, u hebt echter de gebruikershandleiding van de fabrikant nodig om de exacte procedure te kennen, en normaal gesproken is een professional beter in staat om dit proces voor u uit te voeren. Toch zullen de meesten van hen terughoudend zijn vanwege de onwettigheid van de procedure.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 4, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 4 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector