Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het riemalarm op Volkswagen Transporter 5 uitschakelen?

Voor veel mensen is het dragen van een veiligheidsgordel niet cruciaal, de waarheid is dat sommige Volkswagen Transporter 5-chauffeurs hun auto alleen op privéterrein en bij lage snelheden gebruiken. Toch willen sommige andere chauffeurs de veiligheidsgordel niet gebruiken, hoewel ze daarmee andere mensen niet in gevaar brengen — het is tegen de wet. Toch zullen we je, alleen voor de eerste categorie mensen, leren om schakel het gordelalarm van uw Volkswagen Transporter 5 . uit, zodat u zonder gordel kunt rijden. Om dit uit te voeren, zullen we u eerst enkele details geven die u moet weten voordat we een dergelijk proces onderzoeken, en ten tweede zullen we u onthullen hoe u de riemwaarschuwing van uw Volkswagen Transporter 5/Strong> kunt uitschakelen.

Enkele details die u moet weten voordat u het riemalarm van uw Volkswagen Transporter 5 . wilt uitschakelen

Zoals we u in de inleiding van deze inhoudspagina hebben verteld, denken gordelwaarschuwing van uw Volkswagen Transporter 5 . uitschakelen is niet onbelangrijk. Dit alarm is er om u eraan te herinneren uw gordel om te doen, u aan de wet te houden en geen onnodige risico’s te nemen. Maar als u deze stap echt wilt zetten, moet u enkele details kennen die u aan het denken kunnen zetten voordat u handelt, hier zijn ze:

  • Het is duidelijk, maar het is de moeite waard eraan te herinneren dat rijden zonder veiligheidsgordel in de meeste westerse landen crimineel is.
  • Uw Volkswagen Transporter 5 is uitgerust met een airbag, als u uw gordel niet draagt, bij een ongeval uw airbag is mogelijk schadelijker dan beschermend
  • Een veiligheidsonderdeel zijn, de belt alarm pieper van uw Volkswagen Transporter 5 moet efficiënt zijn , het wordt geassocieerd met airbagdetectoren, vooral de gordelwaarschuwingspieper van de passagiersstoel, dus wees echt voorzichtig tijdens uw manipulaties
Weiterlesen:
Hoe Start Stop op Volkswagen Transporter 6 uit te schakelen

.

Hoe schakel ik het gordelalarm op mijn Volkswagen Transporter 5 uit?

Na het doornemen van de verschillende details om rekening mee te houden alvorens te overwegen gordelwaarschuwing van een Volkswagen Transporter 5 . uitschakelen, we zullen u leren hoe u deze actie kunt uitvoeren.

Gebruik een riemgespverlenging om het riemalarm van uw Volkswagen Transporter 5 . uit te schakelen

.

Het eerste en gemakkelijkste alternatief dat voor u beschikbaar is, is het kopen van een gordelslotverlenging om het gordelalarm op uw Volkswagen Transporter 5 uit te schakelen. Het bijzondere aan dit onderdeel is dat u uw gordel ondanks alles kunt gebruiken. In feite is het een riemgesp met een clip op het bovenste gedeelte om zich aan te passen aan uw riemgesp. Het is echter absoluut noodzakelijk om te weten dat dit product moet voldoen aan de vereisten van de fabrikant, zodat het in geval van een ongeval net zo resistent is als uw klassieke riemgesp. Daarom kunt u deze riemgespverlenging voor Volkswagen Transporter 5 beter bij een auto-onderdelenhandelaar aanschaffen. Met deze verlenging kun je zelf kiezen of je je riem wel of niet wilt dragen. Deze verlenging vind je tussen de 20 en 30 euro.

Gebruik een riemgesp om uw Volkswagen Transporter 5 gordelalarm uit te schakelen

.

Deze aanpak is alleen beschikbaar voor mensen die hun autogordel helemaal niet willen omdoen en dus ook niet meer willen hoor de beltoon van hun Volkswagen Transporter 5. U bent dus in strijd met de wet en riskeert bij politiecontrole een boete van honderden euro’s en enkele punten op uw rijbewijs. Wij raden u daarom aan dit alleen te doen als u met uw auto op privéterrein rijdt. De theorie is min of meer hetzelfde als voor de verlenging, u kunt een riemgesp aanschaffen die in de houder van uw riem past, die voor het alarm de aanwezigheid van de riem zal reproduceren en daarom de pieptoon niet inschakelt ervan. Pas op om de breedte van uw gesp en de inkeping te meten om een ​​gesp te kopen die compatibel is met de gordelhouder van uw Volkswagen Transporter 5. Op internet vindt u gordelgespen voor ongeveer € 10. Houd er rekening mee dat, zoals in het vorige gedeelte is te zien, een airbag zonder veiligheidsgordel erg gevaarlijk kan zijn bij een ongeval.

Weiterlesen:
Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Volkswagen Transporter 4

Gebruik een diagnostisch OBD-systeem om het riemalarm van uw Volkswagen Transporter 5 . uit te schakelen

Eindelijk de wijste techniek om schakel het gordelalarm op uw Volkswagen Transporter 5 . uit. U kunt gebruik een diagnostisch OBD-systeem om dit alarm uit te schakelen, maar u hebt de instructies van de fabrikant nodig om de exacte techniek te kennen, en in de meeste gevallen zal een professional dit proces beter voor u kunnen uitvoeren. Maar veel van hen zullen terughoudend zijn vanwege de onwettigheid van het proces.

Wil je meer handleidingen over de Volkswagen Transporter 5, ga dan naar onze Volkswagen Transporter 5 categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector