Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het riemalarm op Volkswagen Transporter 6 uitschakelen?

Voor een aantal mensen is het dragen van een veiligheidsgordel niet cruciaal, de waarheid is dat sommige Volkswagen Transporter 6-bezitters hun auto alleen op privéterrein en met lage snelheden gebruiken. Toch willen sommige andere chauffeurs de veiligheidsgordel niet gebruiken, ook al brengen ze daarmee andere chauffeurs niet in gevaar — het is tegen de wet. We zullen u echter, alleen voor de eerste categorie van wners, leren om schakel het gordelalarm van uw Volkswagen Transporter 6 . uit, zodat u zonder gordel kunt rijden. Om dit te bereiken, zullen we u eerst wat informatie geven die u moet weten voordat we naar een dergelijk proces kijken, en ten tweede zullen we u leren hoe u de riemwaarschuwing van uw Volkswagen Transporter 6/Strong> kunt uitschakelen.

Sommige informatie moet u weten voordat u het riemalarm van uw Volkswagen Transporter 6 . wilt uitschakelen

Zoals we al zeiden in de intro van deze inhoudspagina, planning op gordelwaarschuwing van uw Volkswagen Transporter 6 . uitschakelen is niet onbelangrijk. Dit alarm is er om u eraan te herinneren uw riem vast te maken, in overeenstemming te zijn met de wet en geen onnodige risico’s te nemen. Desalniettemin, als u deze stap echt wilt nemen, moet u wat informatie weten die u aan het denken kan zetten voordat u handelt, hier zijn ze:

  • Het is duidelijk, maar het is de moeite waard om in gedachten te houden dat rijden zonder veiligheidsgordel in de meeste westerse landen crimineel is.
  • Uw Volkswagen Transporter 6 wordt uitgerust met een airbag, als u uw veiligheidsgordel niet hebt, bij een incident uw airbag is mogelijk schadelijker dan beschermend
  • Een veiligheidselement zijn, de belt alarm pieper van uw Volkswagen Transporter 6 moet werken , het is verbonden met airbagdetectoren, met name de gordelwaarschuwingspieper van de passagiersstoel, dus wees zeer waakzaam tijdens uw manipulaties
Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Transporter vervangen?

.

Hoe schakel ik het gordelalarm op mijn Volkswagen Transporter 6 uit?

Na het bekijken van de verschillende informatie die u moet overwegen voordat u overweegt gordelwaarschuwing van een Volkswagen Transporter 6 . uitschakelen, zullen we beschrijven hoe deze bewerking moet worden uitgevoerd.

Gebruik een riemgespverlenging om het riemalarm van uw Volkswagen Transporter 6 . uit te schakelen

.

Het eerste en gemakkelijkste alternatief voor u is de aanschaf van een gordelslotverlenging om het gordelalarm op uw Volkswagen Transporter 6 uit te schakelen. Het bijzondere aan dit product is dat u uw gordel ondanks alles kunt gebruiken. Het is inderdaad een riemgesp met een clip op het bovenste gedeelte om op uw riemgesp te passen. Maar het is cruciaal om te weten dat dit product moet voldoen aan de eisen van de fabrikant, zodat het in het geval van een ongeval net zo stevig is als uw originele riemgesp. Om die reden is het een betere keuze voor u om deze riemgespverlenging voor Volkswagen Transporter 6 aan te schaffen bij een auto-onderdelendealer. Met deze verlenging kun je zelf kiezen of je je riem wel of niet wilt dragen. Deze verlenging koop je tussen de 20 en 30 euro.

Gebruik een riemgesp om uw Volkswagen Transporter 6 gordelalarm uit te schakelen

.

Deze mogelijkheid is alleen voorbehouden aan bestuurders die hun autogordel helemaal niet willen omdoen en dus ook niet meer willen hoor de beltoon van hun Volkswagen Transporter 6. U bent dus tegen de wet en riskeert bij politiecontrole een boete van honderden euro’s en enkele punten op uw rijbewijs. We raden u daarom aan om dit alleen te doen als u uw auto op een privéterrein gebruikt. Het principe is min of meer hetzelfde als voor de verlenging, u kunt een riemgesp kopen die in de houder van uw riem past, die voor het alarm de aanwezigheid van de riem imiteert en daarom de pieptoon niet activeert ervan. Kijk uit om de breedte van uw gesp en de inkeping te meten om een ​​gesp te kopen die compatibel is met de gordelhouder van uw Volkswagen Transporter 6. U vindt gordelgespen rond de € 10 door online te gaan. Houd er rekening mee dat, zoals in het vorige gedeelte is gezien, een airbag zonder veiligheidsgordel erg gevaarlijk kan zijn bij een ongeval.

Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Volkswagen Transporter 4, wat kan ik doen?

Gebruik een diagnostisch OBD-systeem om het riemalarm van uw Volkswagen Transporter 6 . uit te schakelen

Eindelijk de slimste techniek om schakel het gordelalarm op uw Volkswagen Transporter 6 . uit. U kunt gebruik een diagnostisch OBD-systeem om dit alarm uit te schakelen, maar u hebt de handleiding van de fabrikant nodig om de exacte procedure te kennen, en over het algemeen zal een professional dit proces beter voor u kunnen uitvoeren. De meerderheid zal echter aarzelen vanwege de onwettigheid van het proces.

Voor meer tips over de Volkswagen Transporter 6, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector