Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het riemalarm op Volkswagen Transporter uitschakelen?

Voor sommige mensen is het dragen van een veiligheidsgordel niet cruciaal, de waarheid is dat sommige Volkswagen Transporter-chauffeurs hun auto alleen op privéterrein en met lage snelheden gebruiken. Toch willen sommige andere chauffeurs de veiligheidsgordel niet gebruiken, hoewel ze andere chauffeurs daarmee niet in gevaar brengen — het is tegen de wet. Toch zullen we u, alleen voor de eerste categorie mensen, helpen om schakel het gordelalarm van uw Volkswagen Transporter uit, zodat u zonder gordel kunt rijden. Om dit te bereiken, zullen we u eerst wat informatie geven die u moet weten voordat we naar een dergelijke operatie kijken, en ten tweede zullen we u leren hoe u de riemwaarschuwing van uw Volkswagen Transporter/Strong> uitschakelt.

Enige informatie die je misschien al weet voordat je het gordelalarm van je Volkswagen Transporter wilt uitschakelen

Zoals we al zeiden in de inleiding van deze inhoudspagina, planning op gordelwaarschuwing van uw Volkswagen Transporter uitschakelen is niet gering. Dit alarm is er om u te attenderen op het vastmaken van uw riem, om u aan de wet te houden en geen onnodige risico’s te nemen. Als je echter echt deze stap wilt zetten, moet je wat informatie hebben die je aan het denken kan zetten voordat je iets doet, vind ze in de onderstaande lijst:

  • Het is duidelijk, maar het is de moeite waard eraan te denken dat rijden zonder veiligheidsgordel in de meeste westerse landen verboden is.
  • Uw Volkswagen Transporter wordt uitgerust met een airbag, als u uw veiligheidsgordel niet hebt, bij een incident uw airbag is mogelijk schadelijker dan beschermend
  • Als veiligheidscomponent, de belt alarm pieper van uw Volkswagen Transporter moet functioneel zijn , het is gekoppeld aan airbagdetectoren, met name de gordelwaarschuwingspieper van de passagiersstoel, dus wees echt voorzichtig tijdens uw manipulaties
Weiterlesen:
Sleutel vast in contact van Volkswagen Transporter 6, wat te doen?

.

Hoe schakel ik het gordelalarm op mijn Volkswagen Transporter uit?

Na het doornemen van de verschillende informatie die u moet overwegen voordat u overweegt gordelwaarschuwing van een Volkswagen Transporter uitschakelen, zullen we beschrijven hoe deze bewerking moet worden uitgevoerd.

Gebruik een riemgespverlenging om het riemalarm van uw Volkswagen Transporter uit te schakelen

.

Het eerste en gemakkelijkste alternatief dat voor u beschikbaar is, is om uzelf uit te rusten met een riemgespverlenging om het riemalarm op uw Volkswagen Transporter uit te schakelen. Het bijzondere van dit onderdeel is dat u uw riem ondanks alles kunt gebruiken. Het is inderdaad een riemgesp met een clip op het bovenste gedeelte om uw riemgesp op te bergen. Maar het is essentieel om te weten dat dit product moet voldoen aan de normen van de fabrikant, zodat het in het geval van een ongeval net zo resistent is als uw normale riemgesp. Daarom is het een betere keuze voor u om deze riemgespverlenging voor Volkswagen Transporter bij een auto-onderdelendealer te krijgen. Met deze verlenging kun je zelf kiezen of je je riem wel of niet wilt dragen. Deze verlenging koop je tussen de 20 en 30 euro.

Gebruik een riemgesp om het gordelalarm van uw Volkswagen Transporter uit te schakelen

.

Deze oplossing is uitsluitend voorbehouden aan bestuurders die hun autogordel helemaal niet willen omdoen en als gevolg daarvan ook niet meer willen hoor de belt alarm piep van hun Volkswagen Transporter. Je bent dus in strijd met de wet en bij politiecontrole riskeer je een boete van honderden euro’s en een paar punten op je rijbewijs. We raden u daarom aan om dit alleen te doen als u met uw auto op privéterrein rijdt. Het principe is min of meer hetzelfde als voor de verlenging, u kunt een riemgesp krijgen die in de houder van uw riem past, die voor het alarm de aanwezigheid van de riem reproduceert en daarom de pieptoon niet activeert ervan. Denk eraan om de breedte van uw gesp en de inkeping te evalueren om een ​​gesp te kopen die compatibel is met de riemhouder van uw Volkswagen Transporter. Op speciale websites vindt u riemgespen rond de €10. Houd er rekening mee dat, zoals in het vorige gedeelte is te zien, een airbag zonder veiligheidsgordel erg gevaarlijk kan zijn bij een ongeval.

Weiterlesen:
Hoe Start Stop op Volkswagen Transporter 6 uit te schakelen

Gebruik een diagnostisch OBD-systeem om het riemalarm van uw Volkswagen Transporter uit te schakelen

Om af te sluiten, de slimste techniek om schakel het gordelalarm op uw Volkswagen Transporter uit. U kunt gebruik een diagnostisch OBD-systeem om dit alarm uit te schakelen, niettemin hebt u de handleiding van de fabrikant nodig om de exacte procedure te kennen, en in de meeste gevallen zal een professional deze handeling beter voor u kunnen uitvoeren. Toch zullen velen van hen terughoudend zijn vanwege de onwettigheid van de procedure.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Transporter, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Transporter te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector