Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het servicelampje Volkswagen Touran 3 uit te schakelen

Het is tegenwoordig absoluut noodzakelijk om uw auto in de gaten te houden, in feite, als u niet het laagste routine-onderhoud uitvoert, of als u geen tekenen van abnormaliteit ziet, loopt u het risico dat uw auto verwelkt. Dit is precies het onderwerp waar we ons vandaag op zullen concentreren, een van de indicaties dat de meeste chauffeurs last hebben van de olievervangingsmeter, hoe het servicelampje op zijn Volkswagen Touran 3 uit te schakelen? Om dit te doen, zullen we eerst zien waar deze meter mee correspondeert, en in een tweede stap de procedure waaraan we ons moeten houden om te presteren een reset van de service-indicator op Volkswagen Touran 3? .

Voordeel en werking van het servicelampje Volkswagen Touran 3:

Laten we onze gids beginnen met de interpretatie van het servicelampje op het dashboard van uw Volkswagen Touran 3 .

Wat betekent het indicatielampje op de Volkswagen Touran 3?

Laten we onze inhoud beginnen met het belang van het servicelampje op uw Volkswagen Touran 3. Het doel van deze meter is om u te informeren over de noodzaak om het routineonderhoud van uw Volkswagen Touran 3 uit te voeren, dwz het vervangen van de olie. Afhankelijk van het soort motor van uw auto en de gebruikte olie, moet u dit elke 15. 000 / 20 / 000 km laten doen… Deze parameter wordt bepaald door de fabrikant. U zult dit waarschuwingslicht over het algemeen kunnen waarnemen omdat het gematerialiseerd is in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Volkswagen Touran 3 aanzet. Deze teller wordt ook wel de servicelampje op Volkswagen Touran 3 .

Waarom het servicelampje op nul zetten op Volkswagen Touran 3?

.

Wanneer u uw olie laat vervangen door uw garage, wordt verondersteld dit lampje opnieuw in te stellen zodat u een melding krijgt wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de servicelampje gaat branden wanneer u op het tijdstip arriveert om het onderhoud van uw Volkswagen Touran 3 . te doen . Aan de andere kant, zelfs als u uw eigen olieverversing uitvoert, moet u deze teller opnieuw instellen voor dezelfde factoren. Laatste mogelijkheid, u doet uw eigen olieverversing en u wilt uw Volkswagen Touran 3 doorverkopen, het is beter voor de toekomstige koper om er zeker van te zijn dat u het routine-onderhoud van de auto heeft gedaan . Aarzel niet om advies in te winnen bij onze inhoud over welke olie u moet kiezen om de olieverversing op Volkswagen Touran 3 uit te voeren.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Touran 3 ?

Hoe het servicelampje op Volkswagen Touran 3 uit te schakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent in deze inhoud, hoe het servicelampje op Volkswagen Touran 3 uit te schakelen? Er zijn verschillende methoden op basis van het jaar van uw auto en de opties van uw auto, we geven u alleen de belangrijkste methoden om de service-indicator van uw auto te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste oplossing die je kunt proberen auto uit door op de kilometertellerknop op uw Volkswagen Touran 3 te drukken, zet vervolgens het contact aan en laat de toets 10 seconden ingedrukt worden gehouden. U hoeft alleen het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of deze procedure compatibel is met uw Volkswagen Touran 3.

schakel het servicelicht uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede mogelijkheid, dat zal je kunnen doe het servicelampje van je Volkswagen Touran 3 uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje verdwijnt.

schakel het servicelampje op Volkswagen Touran 3 uit met behulp van een OBD-diagnosetool:

.

Een techniek die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnostisch hulpmiddel nodig is. Jij kan dankzij de diagnosestekker van uw Volkswagen Touran 3, reset de afvoerindicator door op de computer te handelen . U hebt een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken in onze inhoud Volkswagen Touran 3hoe een foutcode te lezen op Volkswagen Touran 3.

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden op Volkswagen Touran 2, wat te doen?

Schakel het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw Volkswagen Touran 3:

Ten slotte lijkt het misschien voor de hand liggend, maar u vindt de exacte procedure voor uw voertuigmodel in de onderhoudshandleiding van het voertuig. Als geen van onze technieken werkt, neem dan een kijkje.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 3 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector