Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het stadslicht van mijn Volkswagen Polo 3 vervangen?

Ongeacht of het voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is erg belangrijk dat uw koplampen constant werken. In feite zijn gloeilampen slijtdelen die na verloop van tijd ongetwijfeld zullen doorbranden en dus moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk op deze site omdat een van je positielampen is doorgebrand en je vraagt ​​je af hoe vervang ik de lamp van mijn Volkswagen Polo 3 stadslicht, we hebben deze inhoudspagina geplaatst om u te helpen deze bewerking zonder enige hulp uit te voeren en u hoeft niet naar uw automonteur te gaan. In een eerste deel gaan we in op het vervangen van het voorste dagrijlicht van uw motorvoertuig en in een tweede deel van het vervangen van het achterste dagrijlicht.

Hoe kan ik de voorste stadslichtlamp van mijn Volkswagen Polo 3 vervangen?

We beginnen met deze inhoud het vervangen van de dagrijverlichting voor van uw Volkswagen Polo 3, houd er rekening mee dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw motorvoertuig, het misschien niet helemaal dezelfde oplossing is om te gebruiken. Zelfs als de locatie van uw lamp niet verandert, kan de toegang zelfs meer of minder moeilijk zijn op basis van de kenmerken van uw auto.

Eerste oplossing, we zullen de lampwissel van uw dagrijverlichting zonder de koplamp van uw Volkswagen Polo 3 te verwijderen. Hoewel deze techniek de gemakkelijkste is, is het niet zeker dat u deze zonder bezwaren op uw voertuig kunt uitvoeren. In feite, op basis van de opties en het jaar, is er bij sommige versies niet genoeg ruimte om de lamp met deze methode te vervangen. Hier zijn de twee verschillende technieken om de gloeilamp van het voorste stadslicht van uw Volkswagen Polo 3 te vervangen:.

  • Door de motorkap van uw auto gaan: Eerste oplossing, u gaat alleen door de motorkap van uw voertuig om toegang te krijgen tot uw koplampunit. Dit is de meest verstandige aanpak, maar het is niet altijd gemakkelijk te realiseren, soms vanwege secundaire onderdelen die uw toegang blokkeren. Om dit uit te voeren, volgen hier de richtlijnen die u moet volgen. Koppel eerst, met de motor uit, de polen van uw accu los om kortsluiting of het risico op elektrocutie te voorkomen. Zodra deze stap is voltooid, moet u toegang krijgen tot de achterkant van uw koplampunit om de dagrijverlichting van uw Volkswagen Polo 3 te vervangen. Mogelijk moet u de batterij verwijderen om gemakkelijker toegang te krijgen. In zo’n geval moet je de lampbeschermkap op je koplamp openen (¼ doet in de meeste gevallen het werk), daarna moet je de lampfitting uit zijn positie halen. Om dit uit te voeren, trekt u voorzichtig aan het stopcontact en niet aan de draden (u riskeert ze te beschadigen), als het stopcontact eenmaal uit is, kunt u de gloeilamp van uw parkeerlicht vervangen, waakzaam om de draden niet te beschadigen en gebruik een doek om vervuiling te voorkomen uw nieuwe lamp. Als u klaar bent, zet u de set-up weer in elkaar, sluit u uw batterij opnieuw aan en voert u een controletest uit voordat u de weg op gaat.
  • Door het dradenkruis en de koplamp te verwijderen:
  • Tweede optie, u kunt de koplamp van uw Volkswagen Polo 3 verwijderen als de toegang via het motorblok te belemmerd lijkt. Om dit te doen, hoeft u alleen maar uw motorkap te openen, de voorgrill te verwijderen die met slechts een paar torx-schroeven wordt vastgehouden en vervolgens de betreffende koplamp te verwijderen. Zodra deze acties zijn bereikt, hoeft u alleen maar dezelfde methode te volgen als in het vorige gedeelte om de koplamp voor dagrijverlichting van uw Volkswagen Polo 3 te vervangen
Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Polo 3 ?

.

Hoe u het achterlicht van uw Volkswagen Polo 3 . vervangt

Tot slot, als dat nodig is vervang het achterlicht van uw Volkswagen Polo 3 de techniek is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende richtlijnen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Koppel uw batterij los
  • Haal de vloerplanken uit de kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw auto.
  • Nadat u de gloeilamp van de achterlichten op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande gloeilamp.
  • Steek uw nieuwe parkeerlichtlamp in de koplamp op uw auto
  • Zet het geheel weer in elkaar.

Controleer of uw parkeerlichten weer goed werken voordat u weer wegrijdt en u bent klaar. Als u de mistlamplamp op uw Volkswagen Polo 3 wilt vervangen, ga dan naar onze speciale inhoudspagina om te leren hoe u dit moet doen.

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Polo 3, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector