Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het stadslicht van mijn Volkswagen Polo 5 vervangen?

Ongeacht of het voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is uiterst belangrijk dat uw koplampen constant werken. In feite zijn gloeilampen slijtdelen die ongetwijfeld na verloop van tijd zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bent waarschijnlijk in dit artikel omdat een van uw positielampen is doorgebrand en u denkt aan: hoe vervang ik de lamp van mijn Volkswagen Polo 5 stadslicht, we hebben deze inhoud gemaakt om u te helpen deze procedure zonder enige hulp uit te voeren en u hoeft niet naar uw autotechnicus te gaan. In een eerste deel zullen we kijken naar het vervangen van de voorste dagrijlichtlamp van uw auto en in een tweede deel hoe u de achterste dagrijverlichting kunt vervangen.

Hoe kan ik de voorste stadslichtlamp van mijn Volkswagen Polo 5 vervangen?

We beginnen met de inhoud van dit artikel het vervangen van de dagrijverlichting voor van uw Volkswagen Polo 5, Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, het misschien niet helemaal dezelfde techniek is om te gebruiken. Of de locatie van uw lamp nu wel of niet verandert, de toegang kan meer of minder uitdagend zijn op basis van de kenmerken van uw auto.

Eerste techniek zullen we uitvoeren gloeilamp vervangen van uw dagrijverlichting zonder de koplamp van uw Volkswagen Polo 5 te verwijderen. Hoewel deze aanpak de meest eenvoudige is, is het niet zeker dat u deze zonder bezwaren op uw voertuig kunt uitvoeren. Afhankelijk van de versies en het jaar is er op sommige modellen zelfs niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende methoden om de gloeilamp van het stadslicht voor van uw Volkswagen Polo 5 te vervangen:.

  • Door de motorkap van uw auto gaan: Eerste oplossing, u gaat alleen door de motorkap van uw voertuig om toegang te krijgen tot uw koplampunit. Dit is de meest logische methode, maar het is niet altijd gemakkelijk te realiseren, vaak vanwege secundaire onderdelen die uw toegang blokkeren. Om dit voor elkaar te krijgen, volgen hier de eenvoudige stappen die u moet volgen. Koppel eerst, met de motor uit, de polen van uw accu los om kortsluiting of het risico op elektrocutie te voorkomen. Zodra deze stap is voltooid, moet u toegang krijgen tot de achterkant van uw koplampunit om de dagrijverlichting van uw Volkswagen Polo 5 te vervangen. Mogelijk moet u de batterij verwijderen om er gemakkelijker bij te kunnen. In dit geval moet u de lampbeschermkap op uw koplamp openen (¼ doet meestal het werk), daarna moet u de lampfitting uit zijn positie verwijderen. Om dit voor elkaar te krijgen, trekt u voorzichtig aan de fitting en niet aan de draden (u riskeert ze te beschadigen), nu de fitting uit is, kunt u eindelijk de gloeilamp van uw parkeerlicht vervangen, heel voorzichtig om de draden niet te beschadigen en een doek om te voorkomen dat uw nieuwe lamp vuil wordt. Eenmaal voltooid, zet u de set-up weer in elkaar, sluit u uw batterij opnieuw aan en voert u een controletest uit voordat u de weg op gaat.
  • Door het draadkruis en de koplamp te verwijderen:
  • Tweede optie, u kunt de koplamp van uw Volkswagen Polo 5 verwijderen als de toegang via het motorblok te belemmerd lijkt. Om dit te doen, hoeft u alleen maar uw motorkap te openen, de voorgrill te verwijderen die met slechts een paar torx-schroeven wordt vastgehouden en vervolgens de betreffende koplamp te verwijderen. Zodra deze stappen zijn uitgevoerd, hoeft u zich alleen maar aan dezelfde techniek te houden als in het vorige gedeelte om de gloeilamp van de dagrijverlichting voor van uw Volkswagen Polo 5 te vervangen.
Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren op Volkswagen Polo 8 installeren?

.

Hoe u het achterlicht van uw Volkswagen Polo 5 . vervangt

Tot slot, als je wilt: vervang het achterlicht van uw Volkswagen Polo 5 de methode is eenvoudiger, hier zijn de verschillende basisstappen waaraan u zich moet houden om deze lamp te kunnen vervangen:

  • Koppel uw batterij los
  • Haal de vloerplanken uit de kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw auto.
  • Nadat u de gloeilamp van de achterlichten op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande gloeilamp.
  • Steek uw nieuwe parkeerlichtlamp in de koplamp op uw auto
  • Zet het geheel weer in elkaar.

Controleer of uw parkeerlichten weer goed werken voordat u weer wegrijdt en u bent klaar. Als u de mistlampgloeilamp van uw Volkswagen Polo 5 wilt vervangen, lees dan onze speciale inhoudspagina om te zien hoe u dit kunt doen.

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Polo 5 wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector