Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het stadslicht van mijn Volkswagen Polo 6 vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is heel belangrijk om er zeker van te zijn dat uw koplampen constant functioneel zijn. Lampen zijn inderdaad slijtdelen die na verloop van tijd zeker zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk op deze site omdat een van je positielampen is doorgebrand en je vraagt ​​je af hoe vervang ik de lamp van mijn Volkswagen Polo 6 stadslicht, we hebben dit artikel gemaakt om u te helpen deze procedure zonder hulp uit te voeren en u hoeft niet naar uw autotechnicus te gaan. In een eerste stap bekijken we hoe u het voorste dagrijlicht van uw auto kunt vervangen en in een tweede deel hoe u het achterste dagrijlicht kunt vervangen.

Hoe kan ik de voorste stadslichtlamp van mijn Volkswagen Polo 6 vervangen?

We beginnen dit artikel met het vervangen van de dagrijverlichting voor van uw Volkswagen Polo 6, houd er rekening mee dat het, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, misschien niet helemaal dezelfde methode is om te gebruiken. Of de positie van uw lamp nu wel of niet verandert, de toegang kan meer of minder gecompliceerd zijn op basis van de kenmerken van uw auto.

Eerste methode, we zullen de gloeilamp vervangen van uw dagrijverlichting zonder de koplamp van uw Volkswagen Polo 6 kwijt te raken. Hoewel deze aanpak de meest eenvoudige is, is het niet zeker dat u dit zonder problemen op uw auto kunt doen. Inderdaad, op basis van de versies en het jaar, is er bij sommige versies niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende technieken om de gloeilamp van het voorste stadslicht van uw Volkswagen Polo 6 te vervangen:.

  • Door de motorkap van uw auto gaan: Eerste oplossing, u gaat gewoon door de motorkap van uw auto om toegang te krijgen tot uw koplampunit. Dit is de meest logische oplossing, maar het is niet altijd gemakkelijk te realiseren, soms vanwege secundaire onderdelen die uw toegang belemmeren. Om dit uit te voeren, volgen hier de basisstappen die u moet volgen. Koppel eerst, met de motor uit, de polen van uw accu los om kortsluiting of het risico op elektrocutie te voorkomen. Zodra deze stap is voltooid, moet u toegang krijgen tot de achterkant van uw koplampunit om de dagrijverlichting op uw Volkswagen Polo 6 te vervangen. Mogelijk moet u de batterij verwijderen om gemakkelijker toegang te krijgen. In dit geval moet u de lampbeschermkap op uw koplamp openen (¼ doet in de meeste gevallen het werk), daarna moet u de lampfitting uit zijn plaats halen. Om dit uit te voeren, trekt u voorzichtig aan het stopcontact en niet aan de draden (u loopt het risico ze te beschadigen). Als het stopcontact eenmaal uit is, kunt u de gloeilamp van uw parkeerlicht vervangen, let erop dat u de draden niet beschadigt en gebruik een doek om uw nieuwe lamp vervuilen. Als u klaar bent, zet u het systeem weer in elkaar, sluit u uw accu weer aan en voert u een controletest uit voordat u de weg op gaat.
  • Door het draadkruis en de koplamp te verwijderen:
  • Als tweede alternatief kunt u de koplamp van uw Volkswagen Polo 6 verwijderen als de toegang via het motorblok te moeilijk blijkt te zijn. Om dit te doen, hoeft u alleen maar uw motorkap te openen, de voorgrill te verwijderen die met slechts een paar torx-schroeven wordt vastgehouden en vervolgens de betreffende koplamp eruit te halen. Zodra deze stappen zijn voltooid, hoeft u alleen maar dezelfde methode te volgen als in het vorige deel om het lampje van de dagrijverlichting voor van uw Volkswagen Polo 6 te vervangen
Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Polo 6

.

Hoe u het achterlicht van uw Volkswagen Polo 6 . vervangt

Om af te maken, als je dat wilt vervang het achterlicht van uw Volkswagen Polo 6 de methode is minder moeilijk, hier zijn de verschillende acties die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Koppel uw batterij los
  • Haal de vloerplanken uit de kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw auto.
  • Nadat u de gloeilamp van de achterlichten op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande gloeilamp.
  • Steek uw nieuwe parkeerlichtlamp in de koplamp op uw auto
  • Zet het geheel weer in elkaar.

Controleer of uw parkeerlichten weer goed werken voordat u weer wegrijdt en u bent klaar. Als u de lamp van het mistlicht op uw Volkswagen Polo 6 wilt vervangen, blader dan door ons specifieke document om te zien hoe u dit moet doen.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Polo 6, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 6 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector