Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het stadslicht van mijn Volkswagen Polo 8 vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is van fundamenteel belang dat uw koplampen constant werken. Lampen zijn inderdaad slijtdelen die na verloop van tijd zeker zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bent waarschijnlijk in dit artikel omdat een van uw positielampen is doorgebrand en u denkt aan: hoe vervang ik de lamp van mijn Volkswagen Polo 8 stadslicht, hebben we deze inhoudspagina geplaatst om u te helpen deze procedure zonder enige hulp uit te voeren en u niet naar uw reparatiewerkplaats hoeft te gaan. In een eerste deel zullen we kijken naar het vervangen van de voorste dagrijlichtlamp van uw auto en in een tweede stap hoe u de achterste dagrijverlichting verwisselt.

Hoe de voorste stadslichtlamp van mijn Volkswagen Polo 8 vervangen?

We beginnen met deze inhoud het vervangen van de dagrijverlichting voor van uw Volkswagen Polo 8, Houd er rekening mee dat het op basis van het jaar en de afwerking van uw auto misschien niet helemaal dezelfde benadering is om te gebruiken. Zelfs als de positie van uw lamp niet verandert, kan de toegang inderdaad meer of minder problematisch zijn, afhankelijk van de kenmerken van uw auto.

Eerste benadering, we zullen de lampwissel van uw dagrijverlichting zonder de koplamp van uw Volkswagen Polo 8 te verwijderen. Hoewel dit proces het gemakkelijkst is, is het niet gegarandeerd dat u het probleemloos op uw voertuig kunt uitvoeren. Afhankelijk van de versies en het jaar, is er op sommige modellen inderdaad niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te verwisselen. Hier zijn de twee verschillende methoden om de gloeilamp van het voorste stadslicht van uw Volkswagen Polo 8 te vervangen:.

  • Door de motorkap van uw auto gaan: Eerste techniek, u gaat alleen door de motorkap van uw voertuig om direct toegang te krijgen tot uw koplampunit. Dit is de meest rationele methode, maar het is niet altijd gemakkelijk te realiseren, vaak vanwege secundaire auto-onderdelen die uw toegang blokkeren. Om dit te bereiken, volgen hier de te volgen stappen. Koppel eerst, met de motor uit, de polen van uw accu los om kortsluiting of het risico op elektrocutie te voorkomen. Zodra deze fase is voltooid, moet u toegang krijgen tot de achterkant van uw koplampunit om de dagrijverlichting op uw Volkswagen Polo 8 te vervangen. Mogelijk moet u de batterij verwijderen om er gemakkelijker bij te kunnen. In dit geval moet u de lampbeschermkap op uw koplamp openen (¼ doet over het algemeen het werk), daarna moet u de lampfitting van zijn plaats verwijderen. Om dit te bereiken, trekt u voorzichtig aan de fitting en niet aan de draden (u riskeert ze te beschadigen), nu de fitting uit is, kunt u eindelijk de gloeilamp van uw parkeerlicht verwisselen, waakzaam om de draden niet te beschadigen en gebruik een doek om vermijd vervuiling van uw nieuwe lamp. Eenmaal voltooid, zet u de set-up weer in elkaar, sluit u uw batterij opnieuw aan en voert u een controletest uit voordat u de weg op gaat.
  • Door het dradenkruis en de koplamp te verwijderen:
  • Tweede optie, u kunt de koplamp van uw Volkswagen Polo 8 verwijderen als de toegang via het motorblok te uitdagend lijkt. Om dit te doen, hoeft u alleen maar uw motorkap te openen, de voorgrill te verwijderen die met slechts een paar torx-schroeven wordt vastgehouden en vervolgens de betreffende koplamp te verwijderen. Zodra deze stappen zijn uitgevoerd, hoeft u zich alleen aan dezelfde techniek als in het vorige gedeelte te houden om de voorste dagrijlichtlamp van uw Volkswagen Polo 8 te vervangen
Weiterlesen:
Hoe open je de kofferbak van de Volkswagen Polo 6 van binnenuit?

.

Hoe u het achterlicht van uw Volkswagen Polo 8 . vervangt

Tot slot, als je dat wilt vervang het achterlicht van uw Volkswagen Polo 8 de techniek is ongelooflijk eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om u in staat te stellen deze lamp te vervangen:

  • Koppel uw batterij los
  • Haal de vloerplanken uit de kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw auto.
  • Nadat u de gloeilamp van de achterlichten op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande gloeilamp.
  • Plaats uw nieuwe parkeerlichtlamp in de koplampassemblage van uw auto
  • Zet het geheel weer in elkaar.

Controleer of uw parkeerlichten weer goed werken voordat u weer vertrekt en u bent klaar. Als u de mistlamp op uw Volkswagen Polo 8 wilt vervangen, lees dan ons specifieke artikel om te leren hoe u dit moet doen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Polo 8 in de categorie Volkswagen Polo 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector