Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het stadslicht van mijn Volkswagen Touran 2 vervangen?

Ongeacht of het voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is uiterst belangrijk ervoor te zorgen dat uw koplampen constant werken. In werkelijkheid zijn lampen aan slijtage onderhevige onderdelen die na verloop van tijd ongetwijfeld zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent hier waarschijnlijk omdat een van je positielampen is doorgebrand en je denkt aan: hoe vervang ik de lamp van mijn Volkswagen Touran 2 stadslicht, hebben we deze inhoud gemaakt om u te helpen deze procedure zonder hulp uit te voeren en u niet naar uw reparatiewerkplaats hoeft te gaan. In een eerste deel gaan we in op het vervangen van de voorste dagrijlichtlamp van uw auto en in een tweede deel hoe u de achterste dagrijlicht vervangt.

Hoe kan ik de voorste stadslichtlamp van mijn Volkswagen Touran 2 vervangen?

We beginnen dit document met het vervangen van de dagrijverlichting voor van uw Volkswagen Touran 2, Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, het misschien niet helemaal dezelfde methode is om te gebruiken. In werkelijkheid, ongeacht of de positie van uw lamp niet verandert, kan de toegang min of meer moeilijk zijn op basis van de kenmerken van uw auto.

Eerste methodologie zullen we uitvoeren lampwissel van uw dagrijverlichting zonder de koplamp van uw Volkswagen Touran 2 te verwijderen. Hoewel dit proces het eenvoudigst is, is het niet gegarandeerd dat u het zonder problemen op uw voertuig kunt uitvoeren. In werkelijkheid is er, afhankelijk van de versies en het jaar, bij sommige versies niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende technieken om de lamp van het voorste stadslicht van uw Volkswagen Touran 2 te vervangen:.

  • Door de motorkap van uw auto gaan: De eerste methode is dat u alleen door de motorkap van uw voertuig gaat om direct toegang te krijgen tot uw koplampunit. Dit is de meest logische techniek, maar het is niet altijd gemakkelijk om uit te voeren, meestal vanwege secundaire onderdelen die uw toegang belemmeren. Om dit te doen, volgen hier de eenvoudige stappen om uit te voeren. Koppel eerst, met de motor uit, de polen van uw accu los om kortsluiting of het risico op elektrocutie te voorkomen. Nu deze fase is voltooid, moet u toegang krijgen tot de achterkant van uw koplampeenheid om de dagrijverlichting op uw Volkswagen Touran 2 te vervangen. Mogelijk moet u de batterij verwijderen om gemakkelijker toegang te krijgen. In zo’n geval moet u de lampbeschermkap op uw koplamp openen (¼ doet in de meeste gevallen het werk), daarna moet u de lampfitting uit zijn gebied verwijderen. Om dit te doen, trekt u voorzichtig aan het stopcontact en niet aan de draden (u loopt het risico ze te beschadigen), nu het stopcontact uit is, kunt u eindelijk de gloeilamp van uw parkeerlicht vervangen, waakzaam om de draden niet te beschadigen en gebruik een doek om vermijd vervuiling van uw nieuwe lamp. Als u klaar bent, zet u het systeem weer in elkaar, sluit u uw accu weer aan en voert u een controletest uit voordat u de weg op gaat.
  • Door het dradenkruis en de koplamp te verwijderen:
  • Als tweede alternatief kunt u de koplamp van uw Volkswagen Touran 2 verwijderen als de toegang via het motorblok te ingewikkeld blijkt te zijn. Om dit te doen, hoeft u alleen maar uw motorkap te openen, de voorgrill te verwijderen die met slechts een paar torx-schroeven wordt vastgehouden en vervolgens de betreffende koplamp eruit te halen. Zodra deze acties zijn voltooid, hoeft u alleen maar dezelfde methode te volgen als in het vorige gedeelte om de dagrijverlichting vooraan van uw Volkswagen Touran 2 te vervangen
Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn Volkswagen Touran 2 loskoppelen?

.

Hoe u het achterlicht van uw Volkswagen Touran 2 . vervangt

Eindelijk, als je dat wilt vervang het achterlicht van uw Volkswagen Touran 2 het proces is ongelooflijk eenvoudiger, hier zijn de verschillende acties die u moet volgen om deze lamp te verwisselen:

  • Koppel uw batterij los
  • Haal de vloerplanken uit de kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw auto.
  • Nadat u de gloeilamp van de achterlichten op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande gloeilamp.
  • Plaats uw nieuwe parkeerlicht in de koplamp op uw auto
  • Zet het geheel weer in elkaar.

Controleer of uw parkeerlichten weer goed werken voordat u weer vertrekt en u bent klaar. Als u de mistlamplamp op uw Volkswagen Touran 2 wilt vervangen, lees dan ons speciale document om te leren hoe u dit moet doen.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Touran 2, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 2 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector