Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het stadslicht van mijn Volkswagen Touran 3 vervangen?

Ongeacht of het voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is heel belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd functioneel zijn. In werkelijkheid zijn lampen aan slijtage onderhevige onderdelen die na verloop van tijd ongetwijfeld zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent hier waarschijnlijk omdat een van je positielampen is doorgebrand en je denkt aan: hoe vervang ik de lamp van mijn Volkswagen Touran 3 stadslicht, hebben we deze inhoudspagina geschreven om u te helpen deze procedure zelf uit te voeren en hoeft u niet naar uw reparatiewerkplaats te gaan. In een eerste stap zullen we kijken naar het verwisselen van de voorste dagrijverlichting van uw auto en in een tweede stap hoe u de achterste dagrijverlichting verwisselt.

Hoe de voorste stadslichtlamp van mijn Volkswagen Touran 3 vervangen?

We beginnen de inhoud van dit artikel met het vervangen van de dagrijverlichting voor van uw Volkswagen Touran 3, Houd er rekening mee dat het op basis van het jaar en de afwerking van uw auto misschien niet helemaal dezelfde oplossing is om te gebruiken. In werkelijkheid, of de positie van uw lamp niet zal veranderen, kan de toegang min of meer ingewikkeld zijn, afhankelijk van de kenmerken van uw auto.

Eerste oplossing, we zullen de gloeilamp vervangen van uw dagrijverlichting zonder de koplamp van uw Volkswagen Touran 3 te verwijderen. Hoewel dit het meest elementaire proces is, is het niet zeker dat u het zonder problemen op uw auto kunt uitvoeren. In werkelijkheid, op basis van de versies en het jaar, is er bij sommige versies niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te verwisselen. Hier zijn de twee verschillende technieken om de gloeilamp van het voorste stadslicht van uw Volkswagen Touran 3 te vervangen:.

  • Door de motorkap van uw auto gaan: Bij de eerste benadering gaat u alleen door de motorkap van uw auto om toegang te krijgen tot uw koplampunit. Dit is het meest logische proces, maar het is niet altijd gemakkelijk te realiseren, vaak vanwege secundaire onderdelen die uw toegang belemmeren. Om dit te doen, zijn hier de richtlijnen om uit te voeren. Koppel eerst, met de motor uit, de polen van uw accu los om kortsluiting of het risico op elektrocutie te voorkomen. Zodra deze fase is voltooid, moet u toegang krijgen tot de achterkant van uw koplampunit om de dagrijverlichting op uw Volkswagen Touran 3 te verwisselen. Mogelijk moet u de batterij verwijderen om gemakkelijker toegang te krijgen. In dit geval moet u de lampbeschermkap op uw koplamp openen (¼ doet meestal het werk), daarna moet u de lampfitting uit zijn gebied verwijderen. Om dit te doen, trekt u voorzichtig aan de fitting en niet aan de draden (u riskeert ze te beschadigen), eindelijk nu de fitting uit is, kunt u de gloeilamp van uw parkeerlicht verwisselen, pas op dat u de draden niet beschadigt en gebruik een doek om te voorkomen dat uw nieuwe lamp vervuilen. Eenmaal voltooid, zet u de set-up weer in elkaar, sluit u uw batterij opnieuw aan en voert u een controletest uit voordat u de weg op gaat.
  • Door het dradenkruis en de koplamp te verwijderen:
  • Ten tweede kunt u de koplamp van uw Volkswagen Touran 3 verwijderen in gevallen waarin de toegang via het motorblok te moeilijk lijkt. Om dit te doen, hoeft u alleen maar uw motorkap te openen, de voorgrill te verwijderen die met slechts een paar torx-schroeven wordt vastgehouden en vervolgens de betreffende koplamp te verwijderen. Zodra deze acties zijn voltooid, hoeft u zich alleen maar aan dezelfde methode als in het vorige deel te houden om de voorste dagrijverlichting van uw Volkswagen Touran 3 te verwisselen
Weiterlesen:
Wanneer schokdempers vervangen Volkswagen Touran 3 ?

.

Hoe u het achterlicht van uw Volkswagen Touran 3 . vervangt

Om te eindigen, als je dat wilt vervang het achterlicht van uw Volkswagen Touran 3 de methode is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen om je aan te houden zodat je deze lamp kunt verwisselen:

  • Koppel uw batterij los
  • Haal de vloerplanken uit de kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw auto.
  • Nadat u de gloeilamp van de achterlichten op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande gloeilamp.
  • Steek uw gloednieuwe parkeerlicht in de koplamp van uw auto
  • Zet het geheel weer in elkaar.

Controleer of uw parkeerlichten weer goed werken voordat u weer wegrijdt en u bent klaar. Als u de mistlamplamp op uw Volkswagen Touran 3 wilt vervangen, lees dan onze specifieke inhoud om te ontdekken hoe u dit moet doen.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Touran 3 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector