Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het stadslicht van mijn Volkswagen Touran vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is van fundamenteel belang ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd werken. Gloeilampen zijn in feite slijtende onderdelen die na verloop van tijd zeker zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent vrijwel zeker op deze website omdat een van je positielampen is doorgebrand en je vraagt ​​je af hoe vervang ik de lamp van mijn Volkswagen Touran stadslicht, we hebben de inhoud van dit artikel geschreven om u te helpen deze procedure uit te voeren zonder iemand in te huren en niet naar uw automonteur te gaan. In een eerste stap bekijken we hoe u het voorste dagrijlicht van uw motorvoertuig kunt vervangen en in een tweede deel hoe u het achterste dagrijlicht kunt vervangen.

Hoe vervang ik het voorste stadslicht van mijn Volkswagen Touran?

We beginnen de inhoud van dit artikel met het vervangen van de dagrijverlichting voor van uw Volkswagen Touran, Houd er rekening mee dat het, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw motorvoertuig, misschien niet helemaal dezelfde benadering is om te gebruiken. Ongeacht of de positie van uw lamp niet verandert, kan de toegang zelfs meer of minder moeilijk zijn, afhankelijk van de kenmerken van uw auto.

Eerste benadering, we zullen de lampwissel van uw dagrijverlichting zonder de koplamp van uw Volkswagen Touran te demonteren. Hoewel deze methode de eenvoudigste is, is het niet gegarandeerd dat u dit zonder problemen op uw motorvoertuig kunt doen. Afhankelijk van de versies en het jaar is er op sommige modellen zelfs niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende methoden om de gloeilamp van het stadslicht voor van uw Volkswagen Touran te vervangen:.

  • Door de motorkap van uw auto gaan: Eerste strategie, u gaat alleen door de motorkap van uw motorvoertuig om toegang te krijgen tot uw koplampunit. Dit is de meest verstandige methode, maar het is niet altijd gemakkelijk te bereiken, soms vanwege secundaire onderdelen die uw toegang belemmeren. Om dit te bereiken, volgen hier de stappen die u moet uitvoeren. Koppel eerst, met de motor uit, de polen van uw accu los om kortsluiting of het risico op elektrocutie te voorkomen. Zodra deze fase is voltooid, moet u toegang krijgen tot de achterkant van uw koplampunit om de dagrijverlichting op uw Volkswagen Touran te vervangen. Mogelijk moet u de batterij verwijderen om gemakkelijker toegang te krijgen. In zo’n geval moet u de lampbeschermkap op uw koplamp openen (¼ doet meestal het werk), daarna moet u de lampfitting uit zijn positie halen. Om dit te bereiken, trekt u voorzichtig aan de fitting en niet aan de draden (u riskeert ze te beschadigen), nu de fitting uit is, kunt u eindelijk de gloeilamp van uw parkeerlicht vervangen, heel voorzichtig om de draden niet te beschadigen en een doek te gebruiken om te voorkomen dat uw nieuwe lamp vuil wordt. Als u klaar bent, zet u het systeem weer in elkaar, sluit u uw accu weer aan en voert u een controletest uit voordat u de weg op gaat.
  • Door het draadkruis en de koplamp te verwijderen:
  • Tweede alternatief, u kunt de koplamp van uw Volkswagen Touran verwijderen als de toegang via het motorblok te belemmerd lijkt. Om dit te doen, hoeft u alleen maar uw motorkap te openen, de voorgrill te verwijderen die met slechts een paar torx-schroeven wordt vastgehouden en vervolgens de betreffende koplamp te verwijderen. Zodra deze acties zijn uitgevoerd, hoeft u alleen maar dezelfde methode te volgen als in het vorige deel om de voorste dagrijverlichting van uw Volkswagen Touran te vervangen
Weiterlesen:
Hoe de handrem op Volkswagen Touran 3 afstellen?

.

Hoe u het achterlicht van uw Volkswagen Touran vervangt

Eindelijk, als dat nodig is vervang het achterlicht van uw Volkswagen Touran de aanpak is minder moeilijk, hier zijn de verschillende acties die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Koppel uw batterij los
  • Haal de vloerplanken uit de kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw auto.
  • Nadat u de gloeilamp van de achterlichten op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande gloeilamp.
  • Steek uw gloednieuwe parkeerlicht in de koplamp op uw auto
  • Zet het geheel weer in elkaar.

Controleer of uw parkeerlichten weer goed werken voordat u weer wegrijdt en u bent klaar. Als u de lamp van het mistlicht op uw Volkswagen Touran wilt vervangen, lees dan ons specifieke document om erachter te komen hoe u dit moet doen.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Touran, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector