Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Lupo?

Je bent het zat om naar cassettes te luisteren en alleen maar de mogelijkheid te hebben om van de radio te genieten, terwijl je smartphone vol zit met je favoriete muziek, maar je hebt geen jack of usb-poort op je autoradio, dus je kunt je autoritten met volle teugen… Dat is precies waarom we dit artikel hebben geplaatst om je te helpen, want nu ga je leren over hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Lupo. Om dit mogelijk te maken, zullen we eerst zien hoe de oude autoradio te verwijderen, vervolgens hoe een autoradio op Volkswagen Polo te installeren en ten slotte hoe deze aan te sluiten.

Hoe de autoradio op Volkswagen Lupo te installeren: de oude autoradio verwijderen

Voordat we aan de serieuze zaak beginnen hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Lupo, er is één belangrijke stap, verwijder de audioset die je al op je auto hebt. Er zijn twee gevallen, of je hebt een originele autoradio, of je hebt een universele set. Voordat u begint met uitnemen, moet u er altijd voor zorgen dat u de negatieve draad van de batterij verwijdert om elk risico op kortsluiting of elektrocutie te voorkomen. Zodra dit is gebeurd, zijn hier de twee opties op basis van de stereo waarmee uw Volkswagen Lupo is uitgerust:

  • Originele autoradio:

    In dit soort gevallen moet je geduld hebben, in het algemeen zou het simpele gebruik van uittrekbare klemmen in de 4 gaten in de hoeken van de autoradio voldoende moeten zijn om deze te verwijderen. Maar op sommige specifieke modellen van bepaalde jaren is dit proces niet voldoende om de oude autoradio van uw Volkswagen Lupo te verwijderen. In werkelijkheid moet u bepaalde auto-onderdelen van de middenconsole verwijderen om toegang te krijgen tot de autoradio zelf. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u een schroevendraaier gebruiken om de plastic afdekkingen die in de weg zitten te verwijderen. Als je eenmaal toegang hebt tot het station, zorg er dan voor dat je alle verbindingen loskoppelt.

  • Aftermarket radio:

    In dit scenario is de procedure veel eenvoudiger, u hoeft alleen de uittrekklemmen te gebruiken en op de 4 hoeken van uw station te drukken om het uit zijn plaats te laten komen. Zodra deze stap is voltooid, moet u ervoor zorgen dat u de stekker uit het stopcontact haalt en het metalen frame verwijdert dat het ondersteunt in de inkeping van de middenconsole. Dat is alles, je hebt je oude autoradio gedemonteerd, het enige wat je hoeft te doen is de nieuwe te installeren!

Hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Lupo: De autoradio monteren en aansluiten

Laten we naar de voor u belangrijkste stap gaan, hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Lupo. Neem voordat u begint de tijd om de compatibiliteit van uw auto en uw autoradio te controleren en de installatie-instructies te lezen, die u mogelijk specifieke aanbevelingen kunnen geven.

Hier zijn de verschillende acties die nodig zijn bij het installeren van een aftermarket autoradio. Plaats allereerst het metalen frame dat bij uw nieuwe autoradio is geleverd, dit frame heeft de functie om uw autoradio op zijn plaats te houden op uw Volkswagen Lupo. Eenmaal geïnstalleerd, zorg ervoor dat u de vergrendelingslipjes aan elke kant van het frame indrukt . Zodra deze stap is voltooid, moet u de drie stekkers van uw autoradio, twee ISO-connectoren voor voeding en geluidsoverdracht aansluiten op de luidsprekers van uw Volkswagen Lupo en vervolgens op de radioantenne-aansluiting. Voor dat laatste heb je op sommige modellen mogelijk een adapter nodig om hem van mannelijk naar vrouwelijk te transformeren om hem aan te passen aan de aansluiting van je nieuwe radio. Ten slotte hoeft u alleen nog maar uw autoradio in het metalen frame te duwen, hem op zijn plaats te klikken en het meegeleverde plastic of metalen frame op zijn contouren te plaatsen. Dat is het, je hebt zojuist ontdekt hoe je een autoradio op Volkswagen Lupo installeert, zorg ervoor dat je controleert of de radio is ingeschakeld, dat het geluid werkt en dat je de radio opneemt en je bent klaar om te genieten uw nieuwe autoradio. Als u andere complicaties heeft of meer wilt weten over uw auto, aarzel dan niet om onze speciale pagina te bezoeken.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Lupo wilt, ga dan naar onze Volkswagen Lupo-categorie.

Weiterlesen:
Raam vast op Volkswagen Lupo, wat kan ik doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector