Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Passat 8?

Je bent het zat om naar cassettes te luisteren en alleen maar naar de radio te kunnen luisteren, terwijl je smartphone vol staat met je favoriete muziek maar je geen jack of usb-poort op je autoradio hebt, dus je kunt niet genieten je auto rijdt ten volle… Dat is precies waarom we dit artikel hebben geschreven om je te helpen, want in dit artikel ga je leren over hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Passat 8. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken hoe de oude autoradio te verwijderen, vervolgens hoe een autoradio op Volkswagen Passat 8 te installeren en ten slotte hoe deze aan te sluiten.

Hoe de autoradio op Volkswagen Passat 8 te installeren: De oude autoradio verwijderen

Voordat we aan de serieuze zaak beginnen hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Passat 8, er is één noodzakelijke taak, haal de audioset eruit die je al op je auto hebt staan. Er zijn twee gevallen, of je hebt een originele autoradio, of je hebt een universele set. Voordat u begint met uitnemen, moet u er altijd voor zorgen dat u de negatieve draad van de batterij verwijdert om elk risico op kortsluiting of elektrocutie te voorkomen. Zodra dit is gebeurd, volgen hier de twee technieken volgens de stereo waarmee uw Volkswagen Passat 8 is uitgerust:

  • Originele autoradio:

    In dit geval zul je geduld moeten hebben, in het algemeen zou het simpele gebruik van verwijderbare klemmen in de 4 gaten in de hoeken van de autoradio voldoende moeten zijn om deze te verwijderen. Maar bij sommige specifieke modellen van bepaalde bouwjaren is deze procedure niet voldoende om de oude autoradio van uw Volkswagen Passat 8 te verwijderen. In werkelijkheid moet u bepaalde auto-onderdelen van de middenconsole verwijderen om toegang te krijgen tot de autoradio zelf. Om dit te bereiken, moet u een schroevendraaier gebruiken om de plastic afdekkingen die in de weg zitten te verwijderen. Als je eenmaal toegang hebt tot het station, zorg er dan voor dat je alle verbindingen loskoppelt.

  • Aftermarket radio:

    In deze situatie is de techniek minder moeilijk, je hoeft alleen maar de uittrekklemmen te gebruiken en op de 4 hoeken van je station te drukken om het uit zijn plaats te laten komen. Zodra deze stap is voltooid, moet u ervoor zorgen dat u de stekker uit het stopcontact haalt en het metalen frame verwijdert dat het ondersteunt in de inkeping van de middenconsole. Dat is alles, u bent klaar met het demonteren van uw oude autoradio, u hoeft alleen nog maar de nieuwe te installeren!

Hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Passat 8: De autoradio monteren en aansluiten

Laten we naar de essentiële stap voor u gaan, hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Passat 8. Neem van tevoren de tijd om de geschiktheid van uw auto en uw autoradio te onderzoeken en de installatie-informatie te lezen, die u specifieke aanbevelingen kan geven.

Hier zijn de verschillende stappen die nodig zijn bij het installeren van een aftermarket autoradio. Plaats allereerst het metalen frame dat bij uw nieuwe autoradio is geleverd, dit frame heeft als taak uw autoradio op zijn plaats te houden op uw Volkswagen Passat 8, eenmaal geplaatst, zorg ervoor dat u de vergrendelingslipjes aan elke kant van de kader. Zodra deze stap is voltooid, moet u de drie stekkers van uw autoradio, twee ISO-connectoren voor stroomvoorziening en geluidsoverdracht aansluiten op de luidsprekers van uw Volkswagen Passat 8 en vervolgens op de radioantenne-aansluiting. Voor dat laatste heb je op sommige modellen mogelijk een adapter nodig om hem van mannelijk naar vrouwelijk te transformeren om hem aan te passen aan de aansluiting van je nieuwe radio. Tenslotte hoeft u alleen nog maar uw autoradio in het metalen frame te duwen, hem op zijn plaats te klikken en het meegeleverde plastic of metalen frame op zijn contouren te plaatsen. Dat is alles, je hebt zojuist ontdekt hoe je een autoradio installeert op Volkswagen Passat 8, controleer of de radio is ingeschakeld, of het geluid werkt en dat je de radio opneemt en klaar bent om veel plezier met je nieuwe autoradio. Als u andere complicaties heeft of meer wilt weten over uw auto, aarzel dan niet om onze speciale pagina te bezoeken.

Indien u wellicht nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen Passat 8, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat 8 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Volkswagen Passat die tijdens het rijden sterft
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector