Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Polo 3?

Je bent verveeld met het luisteren naar cassettes en hebt alleen de mogelijkheid om van de radio te genieten, terwijl je smartphone vol zit met je favoriete nummers, maar je hebt geen jack of usb-poort op je autoradio, dus je kunt het niet waarderen uw auto komt tot het uiterste… Dat is precies waarom we deze inhoudspagina hebben gemaakt om u te helpen, want u gaat nu leren over hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Polo 3. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst bekijken hoe u de oude autoradio verwijdert, vervolgens hoe u een autoradio op Volkswagen Polo 3 installeert en ten slotte hoe u deze aansluit.

Hoe de autoradio op Volkswagen Polo 3 te installeren: de oude autoradio verwijderen

Voordat we aan de serieuze zaak beginnen hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Polo 3, er is één belangrijke stap, verwijder de audioset die je al op je auto hebt staan. Er zijn twee scenario’s, of je hebt een originele autoradio, of je hebt een universele set. Voordat u begint met demonteren, moet u er altijd aan denken om de negatieve kabel van de accu te verwijderen om elk risico op kortsluiting of elektrocutie te voorkomen. Zodra dit is gebeurd, volgen hier de twee methoden die afhankelijk zijn van de stereo waarmee uw Volkswagen Polo 3 is uitgerust:

  • Originele autoradio:

    In dit soort gevallen moet je geduld hebben, in het algemeen is het eenvoudig om de klemmen in de 4 gaten in de hoeken van de autoradio te verwijderen om deze te verwijderen. Maar bij sommige specifieke modellen van bepaalde jaren is dit proces niet voldoende om de oude autoradio van uw Volkswagen Polo 3 te verwijderen. In feite moet u bepaalde delen van de middenconsole verwijderen om toegang te krijgen tot de autoradio zelf. Om dit te bereiken, moet u een schroevendraaier gebruiken om de plastic afdekkingen die in de weg zitten te verwijderen. Als je eenmaal toegang hebt tot het station, vergeet dan niet om alle verbindingen te verbreken.

  • Aftermarket radio:

    In deze situatie is de procedure veel eenvoudiger, u hoeft alleen maar de uittrekklemmen te gebruiken en op de 4 hoeken van uw station te drukken om het uit zijn plaats te laten komen. Als deze stap eenmaal is voltooid, vergeet dan niet om de stekker uit het stopcontact te halen en het metalen frame te verwijderen dat het ondersteunt in de inkeping van de middenconsole. Dat is alles, u hebt uw oude autoradio gedemonteerd, u hoeft alleen nog maar de nieuwe te installeren!

Hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Polo 3: De autoradio monteren en aansluiten

Laten we naar het essentiële gedeelte gaan voor jou, hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Polo 3. Neem vooraf even de tijd om de geschiktheid van uw auto en uw autoradio te controleren en de installatie-informatie te lezen, die u mogelijk specifieke instructies geeft.

Hier zijn de verschillende stappen die nodig zijn bij het installeren van een aftermarket autoradio. Plaats eerst het metalen frame dat bij uw nieuwe autoradio is geleverd. Dit frame heeft de taak om uw autoradio op zijn plaats te houden op uw Volkswagen Polo 3, eenmaal geplaatst, vergeet niet om op de vergrendelingslipjes aan elke kant van het frame te drukken. Zodra deze stap is uitgevoerd, moet u de drie stekkers van uw autoradio, twee ISO-connectoren voor stroomvoorziening en geluidsoverdracht aansluiten op de luidsprekers van uw Volkswagen Polo 3 en vervolgens de radioantenne-aansluiting. Voor dat laatste heb je op sommige modellen mogelijk een adapter nodig om hem van mannelijk naar vrouwelijk te transformeren om hem aan te passen aan de aansluiting van je nieuwe radio. Tot slot hoeft u alleen nog maar uw autoradio in het metalen frame te duwen, deze op zijn plaats te klikken en het meegeleverde kunststof of metalen frame op zijn contour te plaatsen. Dat is alles, je hebt zojuist ontdekt hoe je een autoradio installeert op Volkswagen Polo 3, vergeet niet te controleren of de radio is ingeschakeld, of het geluid werkt en dat je de radio opneemt en je bent klaar om te genieten uw nieuwe autoradio. Als u andere zorgen heeft, of meer wilt weten over uw auto, aarzel dan niet om onze pagina te bezoeken die eraan gewijd is.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Polo 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 3 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Polo 6?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector