Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Polo 4?

Je bent het zat om naar cassettes te luisteren en alleen maar naar de radio te kunnen luisteren, terwijl je smartphone vol zit met je favoriete muziek, maar je hebt geen jack of usb-poort op je autoradio, dus je kunt niet geniet met volle teugen van je autoritten… Dat is precies waarom we deze inhoudspagina hebben gemaakt om je te helpen, want in dit artikel ga je ontdekken hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Polo 4. Om dit mogelijk te maken, zullen we eerst ontdekken hoe u de oude autoradio kunt verwijderen, vervolgens hoe u een autoradio op Volkswagen Polo 4 installeert en ten slotte hoe u deze aansluit.

Hoe de autoradio op Volkswagen Polo 4 te installeren: de oude autoradio verwijderen

Voordat we aan de serieuze zaak beginnen hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Polo 4, er is één noodzakelijke stap, verwijder de audioset die u al in uw auto heeft. Er zijn twee situaties, of je hebt een originele autoradio, of je hebt een universele set. Vergeet voordat u met demontage begint altijd de mindraad van de accu te verwijderen om elk risico op kortsluiting of elektrocutie te voorkomen. Zodra dit is bereikt, volgen hier de twee technieken die worden bepaald door de stereo waarmee uw Volkswagen Polo 4 is uitgerust:

  • Originele autoradio:

    In dit geval zul je geduld moeten hebben, in het algemeen zou het simpele gebruik van verwijderbare klemmen in de 4 gaten in de hoeken van de autoradio voldoende moeten zijn om deze te verwijderen. Maar bij sommige specifieke modellen van bepaalde jaren is deze handeling niet voldoende om de oude autoradio van uw Volkswagen Polo 4 te verwijderen. In feite moet u bepaalde delen van de middenconsole verwijderen om toegang te krijgen tot de autoradio zelf. Om dit te bereiken, moet u een schroevendraaier gebruiken om de plastic afdekkingen die in de weg zitten te verwijderen. Als je eenmaal toegang hebt tot het station, vergeet dan niet alle verbindingen te verbreken.

  • Aftermarket radio:

    In dit scenario is de techniek eenvoudiger, u hoeft alleen de uittrekklemmen te gebruiken en op de 4 hoeken van uw station te drukken om het uit zijn plaats te laten komen. Zodra deze stap is voltooid, vergeet dan niet om de stekker uit het stopcontact te halen en het metalen frame te verwijderen dat het ondersteunt in de inkeping van de middenconsole. Dat is alles, je hebt je oude autoradio gedemonteerd, het enige wat je hoeft te doen is de nieuwe te installeren!

Hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Polo 4: De autoradio monteren en aansluiten

Laten we naar de voor u belangrijkste stap gaan, hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Polo 4. Neem van tevoren de tijd om de compatibiliteit van uw auto en uw autoradio te controleren en om de installatie-instructies te lezen, die u mogelijk specifieke richtlijnen geven.

Hier zijn de verschillende richtlijnen die vereist zijn bij het installeren van een aftermarket autoradio. Plaats eerst het metalen frame dat bij uw nieuwe autoradio is geleverd, dit frame heeft als taak uw autoradio op zijn plaats te houden op uw Volkswagen Polo 4, eenmaal geplaatst, vergeet dan niet om de vergrendelingslipjes aan elke kant van de kader. Zodra deze stap is voltooid, moet u de drie stekkers van uw autoradio, twee ISO-connectoren voor stroomvoorziening en geluidsoverdracht aansluiten op de luidsprekers van uw Volkswagen Polo 4 en vervolgens de radioantenne-aansluiting. Voor dat laatste heb je op sommige modellen mogelijk een adapter nodig om hem van mannelijk naar vrouwelijk te transformeren om hem aan te passen aan de aansluiting van je nieuwe radio. Tot slot hoeft u alleen nog maar uw autoradio in het metalen frame te duwen, deze op zijn plaats te klikken en het meegeleverde kunststof of metalen frame op zijn contour te plaatsen. Dat is het, je hebt zojuist geleerd hoe je een autoradio op Volkswagen Polo 4 installeert, vergeet niet te controleren of de radio is ingeschakeld, of het geluid werkt en dat je de radio opneemt en je bent klaar om te genieten van uw nieuwe autoradio. Als u andere complicaties heeft, of meer wilt weten over uw auto, twijfel dan niet en bezoek onze pagina die eraan gewijd is.

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 4, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 4.

Weiterlesen:
Hoe een 2-zits Volkswagen Polo 6 ombouwen tot een 5-zits?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector