Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Polo 6?

Je bent het zat om naar cassettes te luisteren en alleen maar de mogelijkheid te hebben om van de radio te genieten, terwijl je telefoon vol staat met je favoriete muziek, maar je hebt geen jack of usb-poort op je autoradio, dus je kunt niet genieten van je favoriete muziek. autoritten met volle teugen… Dat is precies waarom we dit artikel hebben geschreven en gepubliceerd om je te helpen, want nu ga je erachter komen hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Polo 6. Om dit te bereiken, zullen we eerst zien hoe de oude autoradio te verwijderen, vervolgens hoe een autoradio op Volkswagen Polo 6 te installeren en ten slotte hoe deze aan te sluiten.

Hoe de autoradio op Volkswagen Polo 6 te installeren: de oude autoradio verwijderen

Voordat we aan de serieuze zaak beginnen hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Polo 6, er is één fundamentele stap, verwijder de audioset die je momenteel in je auto hebt. Er zijn twee situaties, of je hebt een originele autoradio, of je hebt een universele set. Voordat u begint met uittrekken, moet u altijd de minkabel van de accu verwijderen om elk risico op kortsluiting of elektrocutie te voorkomen. Zodra dit is uitgevoerd, volgen hier de twee methoden die afhankelijk zijn van de stereo waarmee uw Volkswagen Polo 6 is uitgerust:

  • Originele autoradio:

    In dit geval zul je geduld moeten hebben, in het algemeen zou het simpele gebruik van uittrekbare klemmen in de 4 gaten in de hoeken van de autoradio voldoende moeten zijn om deze te verwijderen. Maar bij sommige specifieke modellen van bepaalde jaren is deze handeling niet voldoende om de oude autoradio van uw Volkswagen Polo 6 te verwijderen. U moet inderdaad bepaalde auto-onderdelen van de middenconsole verwijderen om toegang te krijgen tot de autoradio zelf. Om dit mogelijk te maken, moet u een schroevendraaier gebruiken om de plastic afdekkingen die in de weg zitten te verwijderen. Als je eenmaal toegang hebt tot het station, zorg er dan voor dat je alle verbindingen loskoppelt.

  • Aftermarket radio:

    In deze omstandigheid is de methode eenvoudiger, u hoeft alleen de uittrekklemmen te gebruiken en op de 4 hoeken van uw station te drukken om het uit zijn plaats te laten komen. Zodra deze stap is uitgevoerd, moet u ervoor zorgen dat u de stekker uit het stopcontact haalt en het metalen frame verwijdert dat het ondersteunt in de inkeping van de middenconsole. Dat is alles, u bent klaar met het demonteren van uw oude autoradio, u hoeft alleen nog maar de nieuwe te installeren!

Hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Polo 6: De autoradio monteren en aansluiten

Laten we naar het essentiële gedeelte gaan voor jou, hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Polo 6. Neem van tevoren de tijd om de compatibiliteit van uw auto en uw autoradio te controleren en de installatie-aanbevelingen te lezen, die u mogelijk specifieke richtlijnen geven.

Hier zijn de verschillende stappen die betrokken zijn bij het installeren van een aftermarket autoradio. Plaats allereerst het metalen frame dat bij uw nieuwe autoradio is geleverd, dit frame heeft de rol om uw autoradio op zijn plaats te houden op uw Volkswagen Polo 6. Zorg ervoor dat u, eenmaal geïnstalleerd, op de vergrendelingslipjes aan elke kant van de kader. Zodra deze stap is voltooid, moet u de drie stekkers van uw autoradio, twee ISO-connectoren voor voeding en geluidsoverdracht aansluiten op de luidsprekers van uw Volkswagen Polo 6 en vervolgens op de radioantenne-aansluiting. Voor dat laatste heb je op sommige modellen mogelijk een adapter nodig om hem van mannelijk naar vrouwelijk te transformeren om hem aan te passen aan de aansluiting van je nieuwe radio. Ten slotte hoeft u alleen nog maar uw autoradio in het metalen frame te duwen, hem op zijn plaats te klikken en het meegeleverde plastic of metalen frame op zijn contouren te plaatsen. Dat is alles, je hebt zojuist ontdekt hoe je een autoradio installeert op Volkswagen Polo 6, zorg ervoor dat je controleert of de radio is ingeschakeld, dat het geluid werkt en dat je de radio opneemt en klaar bent om veel plezier met je nieuwe autoradio. Als u andere problemen heeft, of meer wilt weten over uw auto, twijfel dan niet en bezoek onze pagina die eraan gewijd is.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Polo 6 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 6.

Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Volkswagen Polo 4
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector