Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Polo 8?

Je bent niet geïnteresseerd in het luisteren naar cassettes en kunt alleen naar de radio luisteren, terwijl je smartphone vol staat met je favoriete muziekbestand maar je hebt geen jack of usb-poort op je autoradio, dus je kunt het niet waarderen uw autoritten ten volle… Dat is de reden waarom we deze inhoud hebben geschreven om u te helpen, want in dit artikel gaat u leren over hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Polo 8. Om dit te bereiken, zullen we eerst zien hoe de oude autoradio te verwijderen, vervolgens hoe een autoradio op Volkswagen Polo 8 te installeren en ten slotte hoe deze aan te sluiten.

Hoe de autoradio op Volkswagen Polo 8 te installeren: de oude autoradio verwijderen

Voordat we aan de serieuze zaak beginnen hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Polo 8, er is één essentiële taak, de audioset die je momenteel in je auto hebt weghalen. Er zijn twee scenario’s, of je hebt een originele autoradio, of je hebt een universele set. Voordat u begint met demonteren, moet u er altijd voor zorgen dat u de negatieve draad van de batterij verwijdert om elk risico op kortsluiting of elektrocutie te voorkomen. Zodra dit is uitgevoerd, volgen hier de twee technieken, afhankelijk van de stereo waarmee uw Volkswagen Polo 8 is uitgerust:

  • Originele autoradio:

    In dit soort gevallen zul je volhardend moeten zijn, in het algemeen zou het simpele gebruik van klemmen in de 4 gaten in de hoeken van de autoradio voldoende moeten zijn om deze te verwijderen. Maar bij sommige specifieke modellen van bepaalde jaren is deze handeling niet voldoende om de oude autoradio van uw Volkswagen Polo 8 te verwijderen. In werkelijkheid moet u bepaalde delen van de middenconsole verwijderen om toegang te krijgen tot de autoradio zelf. Om dit mogelijk te maken, moet u een schroevendraaier gebruiken om de plastic afdekkingen die in de weg zitten te verwijderen. Als je eenmaal toegang hebt tot het station, zorg er dan voor dat je alle verbindingen loskoppelt.

  • Aftermarket radio:

    In deze omstandigheid is de methode veel eenvoudiger, u hoeft alleen de uittrekklemmen te gebruiken en op de 4 hoeken van uw station te drukken om het uit zijn plaats te laten komen. Zodra deze stap is uitgevoerd, moet u ervoor zorgen dat u de stekker uit het stopcontact haalt en het metalen frame verwijdert dat het ondersteunt in de inkeping van de middenconsole. Dat is alles, u heeft uw oude autoradio gedemonteerd, u hoeft alleen nog de nieuwe te installeren!

Hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Polo 8: De autoradio monteren en aansluiten

Laten we naar het voor u belangrijkste gedeelte gaan, hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Polo 8. Neem voordat u begint de tijd om de geschiktheid van uw auto en autoradio te controleren en de installatie-instructies te lezen, die u specifieke instructies kunnen geven.

Hier zijn de verschillende stappen die nodig zijn bij het installeren van een aftermarket autoradio. Plaats eerst het metalen frame dat bij uw nieuwe autoradio is geleverd, dit frame heeft de rol om uw autoradio op zijn plaats op uw Volkswagen Polo 8 te houden. Eenmaal geplaatst, zorg ervoor dat u de vergrendelingslipjes aan elke kant van het frame indrukt. Zodra deze stap is voltooid, moet u de drie stekkers van uw autoradio, twee ISO-connectoren voor stroomvoorziening en geluidsoverdracht aansluiten op de luidsprekers van uw Volkswagen Polo 8 en vervolgens op de radioantenne-aansluiting. Voor dat laatste heb je op sommige modellen mogelijk een adapter nodig om hem van mannelijk naar vrouwelijk te transformeren om hem aan te passen aan de aansluiting van je nieuwe radio. Tot slot hoeft u alleen nog maar uw autoradio in het metalen frame te duwen, deze op zijn plaats te klikken en het meegeleverde kunststof of metalen frame op zijn contour te plaatsen. Dat is het, je hebt zojuist geleerd hoe je een autoradio op Volkswagen Polo 8 installeert, zorg ervoor dat je controleert of de radio is ingeschakeld, dat het geluid werkt en dat je de radio opneemt en klaar bent om veel plezier met je nieuwe autoradio. Als u andere complicaties heeft of meer wilt weten over uw auto, aarzel dan niet om onze speciale pagina te bezoeken.

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 8, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 8.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Polo 5 vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector