Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Polo?

Je bent het zat om naar cassettes te luisteren en alleen van de radio te kunnen genieten, terwijl je telefoon vol zit met je favoriete muziek, maar je hebt geen aansluiting of usb-poort op je autoradio, dus je kunt het niet waarderen uw autoritten ten volle … Dat is precies waarom we dit artikel hebben gemaakt om u te helpen, want nu gaat u meer te weten komen over hoe je een autoradio op je Volkswagen Polo installeert. Om dit te bereiken, zullen we in eerste instantie ontdekken hoe we de oude autoradio kunnen verwijderen, vervolgens hoe we een autoradio op Volkswagen Polo kunnen installeren en hoe we deze kunnen aansluiten.

Hoe autoradio op Volkswagen Polo te installeren: Het verwijderen van de oude autoradio

Voordat we aan de serieuze zaak beginnen hoe je een autoradio op je Volkswagen Polo installeert, er is één essentiële stap: verwijder de audioset die u momenteel in uw auto heeft. Er zijn twee scenario’s: u hebt een originele autoradio of u hebt een universele set. Voordat u begint met verwijderen, moet u altijd de negatieve kabel van de batterij verwijderen om elk risico op kortsluiting of elektrocutie te voorkomen. Zodra dit is gebeurd, zijn hier de twee oplossingen die worden bepaald door de stereo die uw Volkswagen Polo uitrust:

  • Originele autoradio:

    In dit geval moet u meestal geduld hebben, het simpele gebruik van uittrekbare klemmen in de 4 gaten in de hoeken van de autoradio zou voldoende moeten zijn om deze te verwijderen. Maar op sommige specifieke modellen van bepaalde jaren zal deze handeling niet voldoende zijn om de oude autoradio van uw Volkswagen Polo te verwijderen. In werkelijkheid moet u bepaalde auto-onderdelen van de middenconsole verwijderen om toegang te krijgen tot de autoradio zelf. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u een schroevendraaier gebruiken om de plastic afdekkingen te verwijderen die in de weg zitten. Als u eenmaal toegang heeft tot het station, zorg er dan voor dat u alle verbindingen verbreekt.

  • Aftermarket radio:

    In deze situatie is de methode minder moeilijk, je hoeft alleen maar de uittrekklemmen te gebruiken en op de 4 hoeken van je station te drukken om het uit zijn plaats te laten komen. Nadat deze stap is uitgevoerd, moet u ervoor zorgen dat u de stekker uit het stopcontact haalt en het metalen frame verwijdert dat het ondersteunt in de inkeping van de middenconsole. Dat is alles, u bent klaar met het demonteren van uw oude autoradio, u hoeft alleen nog maar de nieuwe te installeren!

Autoradio installeren op uw Volkswagen Polo: Autoradio monteren en aansluiten

Laten we naar het voor u belangrijkste gedeelte gaan, hoe je een autoradio op je Volkswagen Polo installeert. Besteed van tevoren enige tijd aan het controleren van de geschiktheid van uw auto en uw autoradio en om de installatieaanbevelingen te lezen, die u specifieke richtlijnen kunnen geven.

Hier zijn de verschillende stappen die betrokken zijn bij het installeren van een aftermarket autoradio. Plaats allereerst het metalen frame dat bij uw nieuwe autoradio is geleverd, dit frame heeft de taak om uw autoradio op zijn plaats te houden op uw Volkswagen Polo.Na plaatsing moet u ervoor zorgen dat u op de vergrendelingslipjes aan elke kant van het frame drukt . Zodra deze stap is uitgevoerd, moet u de drie stekkers van uw autoradio, twee ISO-connectoren voor stroomvoorziening en geluidsoverdracht aansluiten op de luidsprekers van uw Volkswagen Polo en vervolgens op de radioantenneaansluiting. Voor de laatste heb je op sommige modellen een adapter nodig om hem van mannelijk naar vrouwelijk te veranderen om hem aan te passen aan de aansluiting van je nieuwe radio. Ten slotte hoeft u alleen nog maar uw autoradio in het metalen frame te duwen, op zijn plaats te klikken en het meegeleverde plastic of metalen frame op zijn contour te plaatsen. Dat is alles, je hebt zojuist geleerd hoe je een autoradio op Volkswagen Polo installeert, zorg ervoor dat je controleert of de radio is ingeschakeld, of het geluid werkt en dat je de radio oppakt en dat je klaar bent om te genieten uw nieuwe autoradio. Als u andere problemen heeft, of meer wilt weten over uw auto, denk dan niet twee keer na om onze speciale pagina te bezoeken.

Voor meer tips over de Volkswagen Polo, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Polo 4 vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector