Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Touran 2?

Je bent het zat om naar cassettes te luisteren en alleen maar van de radio te kunnen genieten, terwijl je smartphone vol staat met je favoriete muziek, maar je hebt geen jack of usb-poort op je autoradio, dus je kunt niet genieten uw auto reist ten volle… Dat is precies waarom we dit artikel hebben geschreven om u te helpen, want in dit artikel gaat u leren over hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Touran 2. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst zien hoe u de oude autoradio verwijdert, vervolgens hoe u een autoradio op Volkswagen Touran 2 installeert en ten slotte hoe u deze aansluit.

Hoe installeer ik een autoradio op Volkswagen Touran 2: De oude autoradio verwijderen

Voordat we aan de serieuze zaak beginnen hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Touran 2, er is één belangrijke taak, haal de audioset die je momenteel op je auto hebt staan ​​eruit. Er zijn twee gevallen, of je hebt een originele autoradio, of je hebt een universele set. Voordat u begint met demonteren, vergeet dan niet altijd de minkabel van de accu te verwijderen om elk risico op kortsluiting of elektrocutie te voorkomen. Zodra dit is bereikt, zijn hier de twee manieren volgens de stereo die uw Volkswagen Touran 2 uitrust:

  • Originele autoradio:

    In dit soort gevallen moet je geduld hebben, in het algemeen zou het simpele gebruik van uittrekbare klemmen in de 4 gaten in de hoeken van de autoradio voldoende moeten zijn om deze te verwijderen. Maar op sommige specifieke modellen van bepaalde jaren is deze handeling niet voldoende om de oude autoradio van uw Volkswagen Touran 2 te verwijderen. In werkelijkheid moet u bepaalde auto-onderdelen van de middenconsole verwijderen om toegang te krijgen tot de autoradio zelf. Om dit te bereiken, moet u een schroevendraaier gebruiken om de plastic afdekkingen die in de weg zitten te verwijderen. Als je eenmaal toegang hebt tot het station, vergeet dan niet alle verbindingen te verbreken.

  • Aftermarket radio:

    In deze omstandigheid is het proces eenvoudiger, u hoeft alleen de uittrekklemmen te gebruiken en op de 4 hoeken van uw station te drukken om het uit zijn plaats te laten komen. Zodra deze stap is voltooid, vergeet dan niet om de stekker uit het stopcontact te halen en het metalen frame te verwijderen dat het ondersteunt in de inkeping van de middenconsole. Dat is alles, u bent klaar met het demonteren van uw oude autoradio, u hoeft alleen nog maar de nieuwe te installeren!

Hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Touran 2: De autoradio monteren en aansluiten

Laten we naar het voor u belangrijkste gedeelte gaan, hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Touran 2. Neem van tevoren de tijd om de geschiktheid van uw auto en uw autoradio te controleren en de installatie-instructies te lezen, die u specifieke aanbevelingen kunnen geven.

Hier zijn de verschillende richtlijnen die betrokken zijn bij het installeren van een aftermarket autoradio. Plaats allereerst het metalen frame dat bij uw nieuwe autoradio is geleverd, dit frame heeft de functie om uw autoradio op zijn plaats te houden op uw Volkswagen Touran 2, eenmaal geplaatst, vergeet dan niet om de vergrendelingslipjes aan elke kant in te drukken van het kozijn. Zodra deze stap is uitgevoerd, moet u de drie stekkers van uw autoradio, twee ISO-connectoren voor stroomvoorziening en geluidsoverdracht aansluiten op de luidsprekers van uw Volkswagen Touran 2 en vervolgens de radioantenne-aansluiting. Voor dat laatste heb je op sommige modellen mogelijk een adapter nodig om hem van mannelijk naar vrouwelijk te transformeren om hem aan te passen aan de aansluiting van je nieuwe radio. Ten slotte hoeft u alleen nog maar uw autoradio in het metalen frame te duwen, hem op zijn plaats te klikken en het meegeleverde plastic of metalen frame op zijn contouren te plaatsen. Dat is het, je hebt zojuist geleerd hoe je een autoradio op Volkswagen Touran 2 installeert, vergeet niet te controleren of de radio aan staat, of het geluid werkt en dat je de radio opneemt en je bent klaar om te genieten van uw nieuwe autoradio. Als u andere zorgen heeft, of meer wilt weten over uw auto, aarzel dan niet om onze speciale pagina te bezoeken.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Touran 2, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 2 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Touran?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector