Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Touran 3?

Je bent het zat om naar cassettes te luisteren en alleen maar naar de radio te kunnen luisteren, terwijl je telefoon vol staat met je favoriete muziek maar je geen jack of usb-poort op je autoradio hebt, dus je kunt niet waardeer uw autoreizen ten volle… Dat is precies waarom we deze inhoudspagina hebben gemaakt om u te helpen, want u gaat nu leren over hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Touran 3. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken hoe u de oude autoradio verwijdert, vervolgens hoe u een autoradio op Volkswagen Touran 3 installeert en ten slotte hoe u deze aansluit.

Hoe installeer ik een autoradio op Volkswagen Touran 3: De oude autoradio verwijderen

Voordat we aan de serieuze zaak beginnen hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Touran 3, er is één fundamentele taak, verwijder de audioset die je momenteel in je auto hebt. Er zijn twee situaties, of je hebt een originele autoradio, of je hebt een universele set. Voordat u begint met uittrekken, moet u altijd de minkabel van de accu verwijderen om elk risico op kortsluiting of elektrocutie te voorkomen. Zodra dit is uitgevoerd, volgen hier de twee technieken, afhankelijk van de stereo waarmee uw Volkswagen Touran 3 is uitgerust:

  • Originele autoradio:

    In dit geval zul je geduld moeten hebben, in de meeste gevallen zou het simpele gebruik van uittrekbare klemmen in de 4 gaten in de hoeken van de autoradio voldoende moeten zijn om deze te verwijderen. Maar bij sommige specifieke modellen van bepaalde bouwjaren is deze handeling niet voldoende om de oude autoradio van uw Volkswagen Touran 3 te verwijderen. In feite moet u bepaalde delen van de middenconsole verwijderen om toegang te krijgen tot de autoradio zelf. Om dit te bereiken, moet u een schroevendraaier gebruiken om de plastic afdekkingen die in de weg zitten te verwijderen. Als je eenmaal toegang hebt tot het station, zorg er dan voor dat je alle verbindingen loskoppelt.

  • Aftermarket radio:

    In dit scenario is het proces veel eenvoudiger, u hoeft alleen de uittrekklemmen te gebruiken en op de 4 hoeken van uw station te drukken om het uit zijn plaats te laten komen. Zodra deze stap is uitgevoerd, moet u ervoor zorgen dat u de stekker uit het stopcontact haalt en het metalen frame verwijdert dat het ondersteunt in de inkeping van de middenconsole. Dat is alles, u bent klaar met het demonteren van uw oude autoradio, u hoeft alleen nog de nieuwe te installeren!

Hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Touran 3: De autoradio monteren en aansluiten

Laten we naar het voor u belangrijkste gedeelte gaan, hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Touran 3. Neem van tevoren de tijd om de compatibiliteit van uw auto en uw autoradio te controleren en om de installatie-instructies te lezen, die u specifieke instructies kunnen geven.

Hier zijn de verschillende richtlijnen die vereist zijn bij het installeren van een aftermarket autoradio. Plaats om te beginnen het metalen frame dat bij uw nieuwe autoradio is geleverd, dit frame heeft de functie om uw autoradio op zijn plaats te houden op uw Volkswagen Touran 3, als deze eenmaal is geplaatst, zorg er dan voor dat u de vergrendelingslipjes aan elke kant van de kader. Zodra deze stap is voltooid, moet u de drie stekkers van uw autoradio, twee ISO-connectoren voor stroomvoorziening en geluidsoverdracht aansluiten op de luidsprekers van uw Volkswagen Touran 3 en vervolgens op de radioantenne-aansluiting. Voor dat laatste heb je op sommige modellen mogelijk een adapter nodig om hem van mannelijk naar vrouwelijk te transformeren om hem aan te passen aan de aansluiting van je nieuwe radio. Tot slot hoeft u alleen nog maar uw autoradio in het metalen frame te duwen, deze op zijn plaats te klikken en het meegeleverde kunststof of metalen frame op zijn contour te plaatsen. Dat is het, je hebt zojuist geleerd hoe je een autoradio op Volkswagen Touran 3 installeert, zorg ervoor dat je controleert of de radio is ingeschakeld, dat het geluid werkt en dat je de radio opneemt en klaar bent om veel plezier met je nieuwe autoradio. Als u andere complicaties heeft of meer wilt weten over uw auto, aarzel dan niet om onze speciale pagina te bezoeken.

Wanneer u nog vragen heeft over de Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 3 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Volkswagen Touran die sterft tijdens het rijden
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector