Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Transporter 5?

Je bent verveeld met het luisteren naar cassettes en hebt alleen de mogelijkheid om van de radio te genieten, terwijl je telefoon vol staat met je favoriete nummers, maar je hebt geen 3.5 mm- of usb-poort op je autoradio, dus je kunt het niet waarderen je auto rijdt ten volle… Dat is precies waarom we deze inhoud hebben gemaakt om je te helpen, want in dit artikel ga je leren over hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Transporter 5. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken hoe de oude autoradio te verwijderen, vervolgens hoe een autoradio op Volkswagen Transporter 5 te installeren en ten slotte hoe deze aan te sluiten.

Hoe installeer ik een autoradio op Volkswagen Transporter 5: De oude autoradio verwijderen

Voordat we aan de serieuze zaak beginnen hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Transporter 5, er is één noodzakelijke taak, verwijder de audioset die je al op je auto hebt. Er zijn twee situaties, of je hebt een originele autoradio, of je hebt een universele set. Voordat u begint met demonteren, moet u er altijd aan denken om de negatieve draad van de batterij te verwijderen om elk risico op kortsluiting of elektrocutie te voorkomen. Zodra dit is uitgevoerd, zijn hier de twee manieren die worden bepaald door de stereo die uw Volkswagen Transporter 5 uitrust:

  • Originele autoradio:

    In dit soort gevallen zul je volhardend moeten zijn, in het algemeen zou het simpele gebruik van uittrekbare klemmen in de 4 gaten in de hoeken van de autoradio voldoende moeten zijn om deze te verwijderen. Maar bij sommige specifieke modellen van bepaalde bouwjaren is dit proces niet voldoende om de oude autoradio van uw Volkswagen Transporter 5 te verwijderen. U moet eigenlijk bepaalde delen van de middenconsole verwijderen om toegang te krijgen tot de autoradio zelf. Om dit mogelijk te maken, moet u een schroevendraaier gebruiken om de plastic afdekkingen die in de weg zitten te verwijderen. Als je eenmaal toegang hebt tot het station, vergeet dan niet om alle verbindingen te verbreken.

  • Aftermarket radio:

    In deze situatie is het proces minder moeilijk, u hoeft alleen de uittrekklemmen te gebruiken en op de 4 hoeken van uw station te drukken om het uit zijn plaats te laten komen. Zodra deze stap is uitgevoerd, vergeet dan niet om de stekker uit het stopcontact te halen en het metalen frame te verwijderen dat het in de inkeping van de middenconsole ondersteunt. Dat is alles, u heeft uw oude autoradio gedemonteerd, u hoeft alleen nog de nieuwe te installeren!

Hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Transporter 5: De autoradio monteren en aansluiten

Laten we naar de voor u belangrijkste stap gaan, hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Transporter 5. Besteed van tevoren enige tijd aan het controleren van de compatibiliteit van uw auto en uw autoradio en om de installatie-instructies te lezen, die u specifieke richtlijnen kunnen geven.

Hier zijn de verschillende richtlijnen die betrokken zijn bij het installeren van een aftermarket autoradio. Plaats allereerst het metalen frame dat bij uw nieuwe autoradio is geleverd, dit frame heeft de taak om uw autoradio op zijn plaats te houden op uw Volkswagen Transporter 5, eenmaal geplaatst, vergeet niet om de vergrendelingslipjes aan elke kant van het frame in te drukken . Zodra deze stap is voltooid, moet u de drie stekkers van uw autoradio, twee ISO-connectoren voor stroomvoorziening en geluidsoverdracht aansluiten op de luidsprekers van uw Volkswagen Transporter 5 en vervolgens op de radioantenne-aansluiting. Voor dat laatste heb je op sommige modellen mogelijk een adapter nodig om hem van mannelijk naar vrouwelijk te transformeren om hem aan te passen aan de aansluiting van je nieuwe radio. Tot slot hoeft u alleen nog maar uw autoradio in het metalen frame te duwen, hem op zijn plaats te klikken en het meegeleverde kunststof of metalen frame op zijn contour te plaatsen. Dat is alles, je hebt zojuist ontdekt hoe je een autoradio installeert op Volkswagen Transporter 5, vergeet niet te controleren of de radio is ingeschakeld, of het geluid werkt en dat je de radio opneemt en je bent klaar om te genieten uw nieuwe autoradio. Als u andere zorgen heeft, of meer wilt weten over uw auto, twijfel dan niet en bezoek onze pagina die eraan gewijd is.

Voor meer tips over de Volkswagen Transporter 5, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Transporter 4 vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector