Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Transporter 6?

Je bent niet geïnteresseerd in het luisteren naar cassettes en hebt alleen de mogelijkheid om van de radio te genieten, terwijl je smartphone vol staat met je favoriete muziekbestand, maar je hebt geen jack of usb-poort op je autoradio, dus je kunt niet geniet met volle teugen van je auto reist met volle teugen… Dat is precies waarom we dit artikel hebben geschreven en gepubliceerd om je te helpen, want nu ga je leren over hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Transporter 6. Om dit mogelijk te maken, zullen we eerst ontdekken hoe u de oude autoradio verwijdert, vervolgens hoe u een autoradio op Volkswagen Transporter 6 installeert en ten slotte hoe u deze aansluit.

Hoe installeer ik een autoradio op Volkswagen Transporter 6: De oude autoradio verwijderen

Voordat we aan de serieuze zaak beginnen hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Transporter 6, er is één noodzakelijke stap, verwijder de audioset die je al in je auto hebt. Er zijn twee situaties, of je hebt een originele autoradio, of je hebt een universele set. Voordat u begint met demonteren, moet u er altijd voor zorgen dat u de negatieve draad van de batterij verwijdert om elk risico op kortsluiting of elektrocutie te voorkomen. Zodra dit is uitgevoerd, zijn hier de twee opties, afhankelijk van de stereo waarmee uw Volkswagen Transporter 6 is uitgerust:

  • Originele autoradio:

    In dit geval zul je geduld moeten hebben, in het algemeen zou het simpele gebruik van uittrekbare klemmen in de 4 gaten in de hoeken van de autoradio voldoende moeten zijn om deze te verwijderen. Maar bij sommige specifieke modellen van bepaalde jaren is dit proces niet voldoende om de oude autoradio van uw Volkswagen Transporter 6 te verwijderen. In feite moet u bepaalde auto-onderdelen van de middenconsole verwijderen om toegang te krijgen tot de autoradio zelf. Om dit mogelijk te maken, moet u een schroevendraaier gebruiken om de plastic afdekkingen die in de weg zitten te verwijderen. Als je eenmaal toegang hebt tot het station, zorg er dan voor dat je alle verbindingen loskoppelt.

  • Aftermarket radio:

    In this scenario the method is much simpler, you will just have to use the extracting clamps and press on the 4 corners of your station to make it come out of its place. Once this step is carried out, be sure you unplug it and remove the metal frame that supports it in the notch of the center console. That’s it, you’ve accomplished dismantling your old car radio, all you have to do is install the new one!

Hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Transporter 6: De autoradio monteren en aansluiten

Laten we naar het voor u belangrijkste gedeelte gaan, hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Transporter 6. Besteed voordat u begint enige tijd aan het controleren van de geschiktheid van uw auto en uw autoradio en om de installatie-informatie te lezen, die u specifieke richtlijnen kan geven.

Hier zijn de verschillende acties die nodig zijn bij het installeren van een aftermarket autoradio. Plaats eerst het metalen frame dat bij uw nieuwe autoradio is geleverd. Dit frame heeft de taak om uw autoradio op zijn plaats te houden op uw Volkswagen Transporter 6. Zorg ervoor dat u na installatie op de vergrendelingslipjes aan elke kant van het frame drukt. Nadat deze stap is uitgevoerd, moet u de drie stekkers van uw autoradio, twee ISO-connectoren voor stroomvoorziening en geluidsoverdracht aansluiten op de luidsprekers van uw Volkswagen Transporter 6 en vervolgens op de radioantenne-aansluiting. Voor dat laatste heb je op sommige modellen mogelijk een adapter nodig om hem van mannelijk naar vrouwelijk te transformeren om hem aan te passen aan de aansluiting van je nieuwe radio. Tot slot hoeft u alleen nog maar uw autoradio in het metalen frame te duwen, deze op zijn plaats te klikken en het meegeleverde kunststof of metalen frame op zijn contour te plaatsen. Dat is alles, je hebt zojuist ontdekt hoe je een autoradio op Volkswagen Transporter 6 installeert, controleer of de radio is ingeschakeld, of het geluid werkt en dat je de radio opneemt en klaar bent om veel plezier met je nieuwe autoradio. Als u andere complicaties heeft of meer wilt weten over uw auto, aarzel dan niet om onze speciale pagina te bezoeken.

Wanneer u nog vragen heeft over de Volkswagen Transporter 6, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 6 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Transporter 4 ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector