Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de batterij van mijn Mazda 5-sleutelkaart vervangen?

We zijn gewend u te begeleiden bij de kleine problemen die gepaard gaan met het gebruik van uw auto. Vandaag gaan we kijken naar een bezorgdheid die misschien onbeduidend lijkt, maar die al snel vervelend blijkt te zijn als deze niet wordt verholpen. Inderdaad, we gaan je steunen om het te weten hoe vervang ik mijn Mazda 5-kaartbatterij? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom is uw kaart nutteloos. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe de batterij van de kaart van uw Mazda 5 vervangen?, en, eindelijk, de batterij die overeenkomt met de kaart van uw Mazda 5.

Hoe werkt de keycard van uw Mazda 5?

Voordat we laten zien hoe u de batterijen van uw Mazda 5 handsfree kaart vervangt, zullen we u direct laten zien hoe deze werkt en welke voordelen u ermee zult hebben. Wie heeft er geen moeite gehad om zijn autosleutels in zijn tas of zak te vinden? Automerken onderzoeken dit probleem al een paar jaar. Met de komst van nieuwe draadloze oplossingen zullen belangrijke problemen snel tot de geschiedenis behoren! We gaan u nu de productkenmerken en werking van uw autosleutelkaart demonstreren:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op de auto en op de kaart zodat beide kunnen communiceren.
 • Hiermee kunt u de Mazda 5 eenvoudig openen door uw hand voor de deur te passeren of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart zich dicht bij uw auto bevindt

  .

 • Er zijn twee versies van de sleutelkaart, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd slot met de ondersteuning van een drukknop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart zodat u de deur kunt openen en uw Mazda 5 kunt starten als de batterij bijna leeg is.
Weiterlesen:
Hoe kan ik een vergrendelde sleutel op mijn Mazda 5 repareren?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Mazda 5?

We gaan in dit deel door naar het deel dat u het meest interesseert in dit document, hoe de batterij van de sleutelkaart van een Mazda 5 vervangen? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te werken. Als de batterijen van je kaart leeg zijn, kun je de deuren van je auto niet meer draadloos openen, maar met behulp van de ingebouwde fysieke sleutel kun je dit handmatig doen. Wat betreft de ontsteking, het enige wat u hoeft te doen is de kaart in de daarvoor bestemde sleuf te plaatsen, zelfs zonder batterij, deze heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Mazda 5:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun ding om de lege batterij uit de kaart te halen

  .

 • Plaats de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het onmiddellijk, bij andere moet je 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welk type batterij moet ik kopen voor de kaart van mijn Mazda 5?

  Eindelijk, om onze korte post af te maken, zullen we je steunen selecteer het type kaartbatterij van uw Mazda 5. Ze lijken allemaal erg op elkaar en het is niet altijd gemakkelijk om de juiste te selecteren. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, wat betreft het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Mazda 5, het kan de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Als je nog vragen hebt over de Mazda 5, aarzel dan niet om onze categorie Mazda 5 te raadplegen.

Weiterlesen:
Het lampje van de brandstofmeter blijft branden op mijn Mazda 5, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector