Automakeover.nl

Garage
2 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de batterij van mijn Volkswagen Golf 4 loskoppelen?

De accu van uw auto is een slijtdeel, er wordt algemeen aangenomen dat deze een levensduur heeft van 5 tot 6 jaar. Het kan zijn dat u op een ochtend een lege accu heeft en uw Volkswagen Golf 4 niet kunt starten. Vaak is dit het gevolg van een accu die geen energie meer opslaat. Dus in dit geval hoe koppel ik de accu los van mijn Volkswagen Golf 4? Precies, ons team heeft deze inhoud geschreven en gepubliceerd om u te helpen deze veelvoorkomende taak veilig en veilig uit te voeren. Eerst zullen we u enkele aanbevelingen geven over hoe u dit veilig kunt doen, en dan zullen we het in de praktijk brengen en hoe u de batterij van uw Volkswagen Golf 4 kunt loskoppelen.

Hoe de batterij van mijn Volkswagen Golf 4 los te koppelen: een paar tips

Voordat we beginnen met het loskoppelen van de batterij van uw Volkswagen Golf 4, zullen we eerst: geven u een paar tips over hoe u deze bewerking veilig kunt uitvoeren en om u tijd te besparen, zullen sommige voor u duidelijk lijken, maar u kunt nooit te voorzichtig zijn:

  • Voordat u iets aan uw auto doet, moet u dat altijd doen leg hem op een vlakke ondergrond met de handrem erop om elke beweging van de Volkswagen Golf 4 te voorkomen.
  • De batterij in uw auto is een energie-accumulator en kan mogelijk een dodelijke lading veroorzaken voor mensen, dus u moet onthouden om het contact van uw auto uit te zetten en eventuele sieraden of metalen voorwerpen te verwijderen u draagt ​​mogelijk om er zeker van te zijn dat u zo min mogelijk risico neemt.
  • Naast het feit dat de batterij gevuld is met energie, wordt hij gevuld met zuur, een zeer bijtende chemische stof die veel schade aan uw huid kan toebrengen. Draag als voorzorgsmaatregel rubberen handschoenen en een veiligheidsbril om u tegen spatten te beschermen.
  • Eindelijk als je naar de sectie gaat hoe de batterij van uw Volkswagen Golf 4 . los te koppelen, raak de twee polen van uw batterij niet aan, u zou kortsluiting kunnen veroorzaken met uw lichaam als geleider.
Weiterlesen:
Servicelampje Volkswagen Golf 4 . uitschakelen

Een accu loskoppelen van mijn Volkswagen Golf 4: Onderneem actie

Laten we nu beginnen, het gedeelte dat u zeker op deze pagina brengt, hoe u een batterij op uw Volkswagen Golf 4 loskoppelt. Dus nadat u alle voorzorgsmaatregelen hebt genomen die we zojuist hebben opgesomd, kunt u eindelijk beginnen met het verwijderen van de batterij van uw auto. Hiervoor zal het vrij eenvoudig zijn. Eerst moet u de plastic afdekkingen verwijderen die de polen van uw batterij beschermen. Controleer de staat van uw terminals, als ze geoxideerd of erg vuil zijn, raden we je aan om een ​​zachte staalborstel en zuiveringszout te gebruiken om ze schoon te maken voor demontage. Zodra de schoonmaak is voltooid, moet u eerst verwijder de negatieve accupool van uw auto met behulp van een moer en bout (dit is de zwarte kabel met een «-» teken), altijd op deze manier zoals deze is bevestigd aan het autochassis, als u eerst de pluspool verwijdert (rode kabel met een «+» teken) en een deel van het chassis aanraken, zou kortsluiting veroorzaken. Nu kan je koppel de pluspool van de accu los van uw Volkswagen Golf 4. Zodra beide terminals zijn losgekoppeld, kunt u de laatste stap starten, koppel de accu los van de motorruimte van uw auto. Om dit te doen, hoeft u alleen de stang en de klem te verwijderen, meestal vastgehouden door een moer of een torxbout, en deze van zijn plaats te halen. Wees voorzichtig, een batterij weegt erg zwaar, wees voorzichtig en krachtig, en denk er ook over na haal het er verticaal uit om eventuele zuurlekkage te vermijden. Dat is alles, u hebt zojuist de methode ontdekt om een ​​batterij op uw Volkswagen Golf 4 los te koppelen, als u zich aan alle veiligheidsrichtlijnen houdt, zou alles goed moeten gaan. Als u wilt weten hoe u uw batterij veilig opnieuw kunt aansluiten, bekijk dan deze inhoud, en als u meer informatie wilt over uw Volkswagen Golf 4, hebben we een lijst met artikelen over uw auto.

Weiterlesen:
Volkswagen Golf 5 DIE problemen hebben met stationair draaien

Wil je meer tutorials over de Volkswagen Golf 4, ga dan naar onze Volkswagen Golf 4 categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector