Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de batterij van mijn Volkswagen Passat 7 loskoppelen?

De batterij van uw voertuig is een slijtageonderdeel, er wordt meestal aangenomen dat deze tussen de 5 en 6 jaar meegaat. Het kan zijn dat u op een dag zonder batterij zit en uw Volkswagen Passat 7 niet kunt starten. En vaak is dit te wijten aan een batterij die geen energie meer opslaat. Dus in dit soort gevallen hoe koppel ik de accu los van mijn Volkswagen Passat 7? Precies, ons team heeft dit artikel gemaakt om u te helpen deze eenvoudige procedure veilig en beveiligd uit te voeren. Eerst zullen we u enkele suggesties geven over hoe u dit veilig kunt doen, en dan zullen we het in de praktijk brengen en hoe u de batterij van uw Volkswagen Passat 7 kunt loskoppelen.

Hoe de batterij van mijn Volkswagen Passat 7 los te koppelen: een paar tips

Voordat we beginnen met het loskoppelen van de batterij van uw Volkswagen Passat 7, zullen we eerst: geven u een paar suggesties om deze handeling veilig uit te voeren en bespaart u tijdverspilling, sommige zullen u zeker voor de hand liggen, maar u kunt nooit voorzichtig genoeg zijn:

  • Voordat u iets aan uw auto doet, moet u dat altijd doen leg hem op een vlakke ondergrond met de handrem erop om elke beweging van de Volkswagen Passat 7 te voorkomen.
  • De batterij in uw auto is een energie-accu en kan mogelijk een dodelijke lading aan mensen afgeven, dus u moet er rekening mee houden om het contact van uw auto uit te zetten en eventuele sieraden of metalen voorwerpen te verwijderen u draagt ​​mogelijk om er zeker van te zijn dat u zo min mogelijk risico neemt.
  • De batterij wordt niet alleen gevuld met energie, maar ook met zuur, een zeer bijtende chemische stof die veel schade aan uw huid kan aanrichten. Draag uit voorzorg rubberen handschoenen en een veiligheidsbril om u tegen spatten te beschermen.
  • Om te eindigen wanneer je naar de stap gaat hoe de batterij van uw Volkswagen Passat 7 . los te koppelen, raak de twee polen van uw batterij niet aan, u zou kortsluiting kunnen veroorzaken met uw lichaam als geleider.
Weiterlesen:
Waar vind ik de knipperzekering op Volkswagen Passat 7 ?

Hoe een accu van mijn Volkswagen Passat 7 los te koppelen: Onderneem actie

Laten we nu beginnen, het deel dat u hier zeker brengt, hoe u een batterij op uw Volkswagen Passat 7 loskoppelt. Dus nadat u alle voorzorgsmaatregelen hebt genomen die we hierboven hebben opgesomd, kunt u eindelijk de verwijdering van de batterij uit uw auto. Hiervoor zal het heel eenvoudig zijn. Eerst moet u de plastic afdekkingen verwijderen die de polen van uw batterij beschermen. Controleer de staat van uw terminals, als ze geoxideerd of erg vuil zijn, raden we u aan om een ​​zachte staalborstel en zuiveringszout te gebruiken om ze schoon te maken voor demontage. Zodra de schoonmaak is uitgevoerd, moet u eerst verwijder de negatieve accupool van uw auto met behulp van een moer en bout (dit is de zwarte kabel met een «-» teken), altijd op deze manier zoals deze is bevestigd aan het autochassis, als u eerst de pluspool verwijdert (rode kabel met een «+» teken) en een deel van het chassis aanraken, zou dit kortsluiting veroorzaken. Nu kan je koppel de pluspool van de accu los van uw Volkswagen Passat 7. Zodra beide terminals zijn losgekoppeld, kunt u de laatste stap starten, koppel de accu los van de motorruimte van uw auto. Om dit te doen, hoeft u alleen de stang en de klem te verwijderen, meestal vastgehouden door een moer of een torxbout, en deze van zijn plaats te halen. Wees voorzichtig, een batterij weegt erg zwaar, wees voorzichtig en krachtig, en denk er ook over na haal het er verticaal uit om eventuele zuurlekkage te voorkomen. Dat is alles, u hebt zojuist de methode ontdekt voor het loskoppelen van een batterij op uw Volkswagen Passat 7, als u alle veiligheidsinstructies volgt, zou alles goed moeten gaan. Als u wilt weten hoe u uw batterij veilig opnieuw kunt aansluiten, lees dan dit artikel en als u meer informatie wilt over uw Volkswagen Passat 7, hebben we een lijst met artikelen over uw voertuig.

Weiterlesen:
Remlicht Volkswagen Passat blijft branden, wat te doen?

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat 7, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Passat 7 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector