Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de batterij van mijn Volkswagen Polo 4 loskoppelen?

De batterij van uw auto is een slijtageonderdeel, er wordt meestal aangenomen dat deze tussen de 5 en 6 jaar meegaat. Het kan zijn dat u op een dag zonder batterij zit en niet in staat bent om uw Volkswagen Polo 4 aan te zetten. En vaak is dit een gevolg van een batterij die geen energie meer opslaat. Dus in dit soort gevallen hoe koppel ik de accu los van mijn Volkswagen Polo 4? Precies, ons team heeft deze inhoudspagina gemaakt om u te kunnen helpen deze veelvoorkomende taak veilig uit te voeren. Eerst zullen we u enkele hints en tips geven over hoe u dit veilig kunt doen, en dan zullen we het in de praktijk brengen en hoe u de batterij van uw Volkswagen Polo 4 kunt loskoppelen.

Hoe de batterij van mijn Volkswagen Polo 4 los te koppelen: Een paar tips

Om te beginnen, voordat we beginnen met het loskoppelen van de batterij van uw Volkswagen Polo 4, zullen we: geven u een paar aanbevelingen over hoe u dit proces veilig kunt uitvoeren en om u tijd te besparen, zullen sommige u zeker voor de hand liggen, maar u kunt nooit te voorzichtig zijn:

  • Voordat u iets aan uw auto doet, moet u dat altijd doen leg hem op een vlakke ondergrond met de handrem erop om elke beweging van de Volkswagen Polo 4 te voorkomen.
  • De batterij in uw auto is een energie-accu en kan waarschijnlijk een dodelijke lading afgeven aan mensen, dus u moet er rekening mee houden om het contact van uw auto uit te zetten en eventuele sieraden of metalen voorwerpen te verwijderen u draagt ​​mogelijk om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk risico neemt.
  • De batterij wordt niet alleen gevuld met energie, maar ook met zuur, een zeer corrosieve chemische stof die veel schade aan uw huid kan aanrichten. Draag als preventieve maatregel rubberen handschoenen en een veiligheidsbril om u tegen spatten te beschermen.
  • Eindelijk als je naar de sectie gaat hoe de batterij van uw Volkswagen Polo 4 . los te koppelen, raak de twee polen van uw batterij niet aan, u zou kortsluiting kunnen veroorzaken met uw lichaam als geleider.
Weiterlesen:
Hoe stel je de mistlampen van Volkswagen Polo 5 af?

Hoe een accu van mijn Volkswagen Polo 4 los te koppelen: Onderneem actie

Laten we nu beginnen, het deel dat u hier zeker brengt, hoe u een batterij op uw Volkswagen Polo 4 loskoppelt. Nadat u dus alle veiligheidsmaatregelen hebt genomen die we zojuist noemden, kunt u eindelijk beginnen met het verwijderen van de batterij van jouw auto. Hiervoor zal het vrij eenvoudig zijn. Eerst moet u de plastic afdekkingen verwijderen die de polen van uw batterij beschermen. Controleer de staat van uw terminals, als ze geoxideerd of erg vuil zijn, raden we u aan om een ​​zachte staalborstel en zuiveringszout te gebruiken om ze schoon te maken voor demontage. Zodra de schoonmaak is uitgevoerd, moet u eerst verwijder de negatieve accupool van uw auto met behulp van een moer en bout (dit is de zwarte kabel met een «-» teken), altijd in deze richting aangezien deze is bevestigd aan het autochassis, als u eerst de positieve pool verwijdert (rode kabel met een «+» teken) en een deel van het chassis aanraken, zou dit kortsluiting veroorzaken. Nu kan je koppel de pluspool van de accu los van uw Volkswagen Polo 4. Zodra beide terminals zijn losgekoppeld, kunt u beginnen met de laatste stap, koppel de accu los van de motorruimte van uw auto. Om dit te doen, hoeft u alleen de stang en de klem te verwijderen, in de meeste gevallen vastgehouden door een moer of een torxbout, en deze van zijn plaats te halen. Wees echter voorzichtig, a batterij weegt erg zwaar, wees voorzichtig en krachtig, en denk er ook over na haal het er verticaal uit om eventuele zuurlekkage te voorkomen. Dat is het, u hebt zojuist het proces geleerd voor het loskoppelen van een batterij op uw Volkswagen Polo 4, als u alle veiligheidsrichtlijnen respecteert, zou alles goed moeten gaan. Als u wilt weten hoe u uw batterij veilig opnieuw kunt aansluiten, bekijk dan deze inhoudspagina en als u meer informatie wilt over uw Volkswagen Polo 4, hebben we een lijst met artikelen die aan uw auto zijn gewijd.

Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Polo 4?

Als je nog vragen hebt over de Volkswagen Polo 4, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 4 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector