Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de batterij van mijn Volkswagen Polo 5 loskoppelen?

De batterij van uw voertuig is een slijtageonderdeel, er wordt meestal aangenomen dat deze tussen de 5 en 6 jaar meegaat. Het kan zijn dat u op een ochtend zonder accu zit en uw Volkswagen Polo 5 niet kunt starten. En vaak is dit het gevolg van een accu die geen energie meer opslaat. Dus in dit soort gevallen hoe koppel ik de accu los van mijn Volkswagen Polo 5? Precies, ons team heeft deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen deze eenvoudige taak veilig en beveiligd uit te voeren. Eerst zullen we u enkele hints en tips geven over hoe u dit veilig kunt doen, en dan zullen we het in de praktijk brengen en hoe u de batterij van uw Volkswagen Polo 5 loskoppelt.

Hoe de batterij van mijn Volkswagen Polo 5 los te koppelen: Een paar tips

Om te beginnen, voordat we beginnen met het loskoppelen van de batterij van uw Volkswagen Polo 5, zullen we: geven u een paar tips over hoe u deze procedure veilig kunt uitvoeren en bespaart u tijd, sommige zullen u duidelijk in de oren klinken, maar u kunt nooit voorzichtig genoeg zijn:

  • Voordat u iets aan uw auto doet, moet u dat altijd doen leg hem op een vlakke ondergrond met de handrem erop om elke beweging van de Volkswagen Polo 5 te voorkomen.
  • De batterij in uw auto is een energie-accu en kan mogelijk een dodelijke lading voor mensen genereren, dus u moet er rekening mee houden om het contact van uw auto uit te zetten en eventuele sieraden of metalen voorwerpen te verwijderen u draagt ​​mogelijk om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk risico neemt.
  • De batterij wordt niet alleen gevuld met energie, maar ook met zuur, een zeer corrosieve chemische stof die veel schade aan uw huid kan aanrichten. Draag als preventieve maatregel rubberen handschoenen en een veiligheidsbril om u tegen spatten te beschermen.
  • Eindelijk als je naar de stap gaat hoe de batterij van uw Volkswagen Polo 5 . los te koppelen, raak de twee polen van uw batterij niet aan, u zou kortsluiting kunnen veroorzaken met uw lichaam als geleider.
Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlicht in op Volkswagen Polo?

Hoe een accu van mijn Volkswagen Polo 5 los te koppelen: Onderneem actie

Laten we nu beginnen, het gedeelte dat u zeker op deze pagina brengt, hoe u een batterij op uw Volkswagen Polo 5 loskoppelt. Dus nadat u alle veiligheidsmaatregelen hebt genomen die we hierboven hebben beschreven, kunt u eindelijk de verwijdering van de accu van uw auto. Hiervoor zal het vrij eenvoudig zijn. Eerst moet u de plastic afdekkingen verwijderen die de polen van uw batterij beschermen. Controleer de staat van uw terminals, als ze geoxideerd of erg vuil zijn, raden we u aan om een ​​zachte staalborstel en zuiveringszout te gebruiken om ze schoon te maken voor demontage. Zodra de schoonmaak is uitgevoerd, moet u eerst verwijder de negatieve accupool van uw auto met behulp van een moer en bout (dit is de zwarte kabel met een «-» teken), altijd op deze manier zoals deze is bevestigd aan het autochassis, als u eerst de pluspool verwijdert (rode kabel met een «+» teken) en een deel van het chassis aanraken, zou dit kortsluiting veroorzaken. Nu kan je koppel de pluspool van de accu los van uw Volkswagen Polo 5. Zodra beide terminals zijn losgekoppeld, kunt u beginnen met de laatste stap, koppel de accu los van de motorruimte van uw auto. Om dit te doen, hoeft u alleen de stang en de klem te verwijderen, meestal vastgehouden door een moer of een torxbout, en deze van zijn plaats te halen. Maar kijk uit, een batterij weegt erg zwaar, wees voorzichtig en krachtig, en denk er ook over na haal het er verticaal uit om eventuele zuurlekkage te voorkomen. Dat is alles, u hebt zojuist de techniek geleerd voor het loskoppelen van een batterij op uw Volkswagen Polo 5, als u zich aan alle veiligheidsrichtlijnen houdt, zou alles goed moeten gaan. Als u wilt weten hoe u uw batterij veilig opnieuw kunt aansluiten, bekijk dan deze inhoudspagina, en als u meer informatie wilt over uw Volkswagen Polo 5, hebben we een lijst met artikelen over uw auto.

Weiterlesen:
Hoe stelt u uw dimlicht in op Volkswagen Polo 3?

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 5 nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector