Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de batterij van mijn Volkswagen Polo 8 loskoppelen?

De batterij van uw voertuig is een slijtageonderdeel, er wordt algemeen aangenomen dat deze tussen de 5 en 6 jaar meegaat. Het kan zijn dat u op een ochtend zonder accu zit en niet in staat bent uw Volkswagen Polo 8 te starten. En vaak is dit een gevolg van een accu die geen energie meer opslaat. Dus in dit geval hoe koppel ik de accu los van mijn Volkswagen Polo 8? Precies, ons team heeft deze inhoudspagina geschreven en gepubliceerd om u te helpen deze basisprocedure veilig uit te voeren. Eerst zullen we u enkele hints en tips geven over hoe u dit veilig kunt doen, en dan zullen we het in de praktijk brengen en hoe u de batterij van uw Volkswagen Polo 8 loskoppelt.

Hoe de batterij van mijn Volkswagen Polo 8 los te koppelen: Een paar tips

Om te beginnen, voordat we beginnen met het loskoppelen van de batterij van uw Volkswagen Polo 8, zullen we: geven u een paar aanbevelingen over hoe u deze procedure veilig kunt uitvoeren en om u tijd te besparen, sommige zullen u zeker voor de hand liggen, maar u kunt nooit voorzichtig genoeg zijn:

  • Voordat u iets aan uw auto doet, moet u dat altijd doen leg hem op een vlakke ondergrond met de handrem erop om elke beweging van de Volkswagen Polo 8 te voorkomen.
  • De batterij in uw auto is een energie-accu en kan waarschijnlijk een dodelijke lading aan mensen afgeven, dus u moet er rekening mee houden om het contact van uw auto uit te zetten en eventuele sieraden of metalen voorwerpen te verwijderen u draagt ​​mogelijk om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk risico neemt.
  • De batterij wordt niet alleen gevuld met energie, maar ook met zuur, een zeer bijtende chemische stof die veel schade aan uw huid kan aanrichten. Draag uit voorzorg rubberen handschoenen en een veiligheidsbril om u tegen spatten te beschermen.
  • Eindelijk als je naar de sectie gaat hoe de batterij van uw Volkswagen Polo 8 . los te koppelen, raak de twee polen van uw batterij niet aan, u zou kortsluiting kunnen veroorzaken met uw lichaam als geleider.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn Volkswagen Polo 5 loskoppelen?

Hoe een accu van mijn Volkswagen Polo 8 los te koppelen: Onderneem actie

Laten we nu beginnen, het gedeelte dat u hier zeker brengt, hoe u een batterij op uw Volkswagen Polo 8 loskoppelt. Dus nadat u alle veiligheidsmaatregelen hebt genomen die we zojuist noemden, kunt u eindelijk beginnen met het verwijderen van de batterij van jouw auto. Om dit te doen, zal het heel eenvoudig zijn. Eerst moet u de plastic afdekkingen verwijderen die de polen van uw batterij beschermen. Controleer de staat van uw terminals, als ze geoxideerd of erg vuil zijn, raden we je aan om een ​​zachte staalborstel en zuiveringszout te gebruiken om ze schoon te maken voor demontage. Zodra de schoonmaak is voltooid, moet u eerst verwijder de negatieve accupool van uw auto met behulp van een moer en bout (dit is de zwarte kabel met een «-» teken), altijd op deze manier zoals deze is bevestigd aan het autochassis, als u eerst de pluspool verwijdert (rode kabel met een «+» teken) en een deel van het chassis aanraken, zou dit kortsluiting veroorzaken. Nu kan je koppel de pluspool van de accu los van uw Volkswagen Polo 8. Zodra beide terminals zijn losgekoppeld, kunt u de laatste stap starten, koppel de accu los van de motorruimte van uw auto. Om dit te doen, hoeft u alleen de stang en de klem te verwijderen, in de meeste gevallen vastgehouden door een moer of een torxbout, en deze van zijn plaats te halen. Wees voorzichtig, een batterij weegt erg zwaar, wees voorzichtig en krachtig, en denk er ook over na haal het er verticaal uit om eventuele zuurlekkage te voorkomen. Dat is alles, u hebt zojuist de methode ontdekt voor het loskoppelen van een batterij op uw Volkswagen Polo 8, als u zich aan alle veiligheidsaanbevelingen houdt, zou alles goed moeten gaan. Als u wilt weten hoe u uw batterij veilig opnieuw kunt aansluiten, bekijk dan deze inhoudspagina, en als u meer informatie wilt over uw Volkswagen Polo 8, hebben we een lijst met artikelen over uw voertuig.

Weiterlesen:
Hoe het interieurfilter van mijn Volkswagen Polo 8 vervangen?

Als je nog vragen hebt over de Volkswagen Polo 8, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 8 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector