Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de batterij van mijn Volkswagen Touran 2 loskoppelen?

De batterij van uw voertuig is een slijtageonderdeel, er wordt algemeen aangenomen dat deze een levensduur heeft van 5 tot 6 jaar. Het kan zijn dat u op een dag een lege batterij heeft en uw Volkswagen Touran 2 niet kunt inschakelen. Vaak wordt dit veroorzaakt door een batterij die geen energie meer opslaat. Dus in dit geval hoe koppel ik de accu los van mijn Volkswagen Touran 2? Precies, ons team heeft deze inhoud geschreven en gepubliceerd om u te helpen deze basistaak veilig uit te voeren. Allereerst zullen we u enkele hints en tips geven over hoe u dit veilig kunt doen, en dan zullen we het in de praktijk brengen en hoe u de batterij van uw Volkswagen Touran 2 kunt loskoppelen.

Hoe de batterij van mijn Volkswagen Touran 2 los te koppelen: Een paar tips

Om te beginnen, voordat we beginnen met het loskoppelen van de batterij van uw Volkswagen Touran 2, zullen we: geef je een paar tips om deze procedure veilig uit te voeren en u te behoeden voor het verspillen van tijd, sommige zullen u ongetwijfeld duidelijk in de oren klinken, maar u kunt nooit te voorzichtig zijn:

  • Voordat u iets aan uw auto doet, moet u dat altijd doen leg hem op een vlakke ondergrond met de handrem erop om elke beweging van de Volkswagen Touran 2 te voorkomen.
  • De batterij in uw auto is een energie-accumulator en kan mogelijk een dodelijke lading voor mensen veroorzaken, dus u moet er rekening mee houden om het contact van uw auto uit te zetten en eventuele sieraden of metalen voorwerpen te verwijderen u draagt ​​mogelijk om er zeker van te zijn dat u zo min mogelijk risico neemt.
  • De batterij wordt niet alleen gevuld met energie, maar ook met zuur, een zeer bijtende chemische stof die veel schade aan uw huid kan toebrengen. Draag als preventieve maatregel rubberen handschoenen en een veiligheidsbril om u tegen spatten te beschermen.
  • Eindelijk als je naar de sectie gaat hoe de batterij van uw Volkswagen Touran 2 los te koppelen, raak de twee polen van uw batterij niet aan, u zou kortsluiting kunnen veroorzaken met uw lichaam als geleider.
Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Volkswagen Touran 2 verwijderen?

Een accu loskoppelen van mijn Volkswagen Touran 2: Onderneem actie

Laten we nu beginnen, het deel dat u ongetwijfeld in dit artikel zal brengen, hoe u een batterij op uw Volkswagen Touran 2 loskoppelt. Dus, na alle voorzorgsmaatregelen te hebben genomen die we hierboven noemden, kunt u eindelijk beginnen met het verwijderen van de batterij vanuit uw auto. Om dit te doen, zal het vrij eenvoudig zijn. Eerst moet u de plastic afdekkingen verwijderen die de polen van uw batterij beschermen. Controleer de staat van uw terminals, als ze geoxideerd of erg vuil zijn, raden we je aan om een ​​zachte staalborstel en zuiveringszout te gebruiken om ze schoon te maken voor demontage. Zodra de schoonmaak is voltooid, moet u eerst verwijder de negatieve accupool van uw auto met behulp van een moer en bout (dit is de zwarte kabel met een «-» teken), altijd op deze manier aangezien deze is verbonden met het autochassis, als u eerst de pluspool verwijdert (rode kabel met een «+» teken) en een deel van het chassis aanraken, zou dit kortsluiting veroorzaken. Nu kan je koppel de pluspool van de accu los van uw Volkswagen Touran 2. Zodra beide terminals zijn losgekoppeld, kunt u de laatste stap starten, koppel de accu los van de motorruimte van uw auto. Om dit te bereiken, hoeft u alleen de stang en de klem te verwijderen, meestal vastgehouden door een moer of een torxbout, en deze van zijn plaats te halen. Wees echter voorzichtig, a batterij weegt erg zwaar, wees voorzichtig en krachtig, en denk er ook over na haal het er verticaal uit om eventuele zuurlekkage te voorkomen. Dat is alles, u hebt zojuist het proces ontdekt voor het loskoppelen van een batterij op uw Volkswagen Touran 2, als u zich aan alle veiligheidsrichtlijnen houdt, zou alles goed moeten gaan. Als u wilt weten hoe u uw batterij veilig opnieuw kunt aansluiten, bekijk dan deze inhoud, en als u meer informatie wilt over uw Volkswagen Touran 2, hebben we een lijst met artikelen over uw voertuig.

Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Volkswagen Touran 2, wat te doen?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touran 2 in de categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector