Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de batterij van mijn Volkswagen Touran 3 loskoppelen?

De batterij van uw voertuig is een slijtageonderdeel, er wordt algemeen aangenomen dat deze tussen de 5 en 6 jaar meegaat. Het kan zijn dat u op een ochtend zonder accu zit en niet in staat bent uw Volkswagen Touran 3 te starten. Vaak wordt dit veroorzaakt door een accu die geen energie meer opslaat. Dus in dit geval hoe koppel ik de accu los van mijn Volkswagen Touran 3? Precies, ons team heeft de inhoud van dit artikel geschreven om u te kunnen helpen deze veelvoorkomende taak veilig en veilig uit te voeren. Eerst zullen we u enkele aanbevelingen geven over hoe u dit veilig kunt doen, en dan zullen we het in de praktijk brengen en hoe u de batterij van uw Volkswagen Touran 3 loskoppelt.

Hoe de batterij van mijn Volkswagen Touran 3 los te koppelen: Een paar tips

Om te beginnen, voordat we beginnen met het loskoppelen van de batterij van uw Volkswagen Touran 3, zullen we: geven u een paar aanbevelingen over hoe u deze procedure veilig kunt uitvoeren en om u tijd te besparen, sommige zullen u absoluut voor de hand liggen, maar u kunt nooit te voorzichtig zijn:

  • Voordat u iets aan uw auto doet, moet u dat altijd doen leg hem op een vlakke ondergrond met de handrem erop om elke beweging van de Volkswagen Touran 3 te voorkomen.
  • De batterij in uw auto is een energie-accu en kan mogelijk een dodelijke lading afgeven aan mensen, dus u moet er rekening mee houden om het contact van uw auto uit te zetten en eventuele sieraden of metalen voorwerpen te verwijderen u draagt ​​mogelijk om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk risico neemt.
  • De batterij wordt niet alleen gevuld met energie, maar ook met zuur, een zeer bijtende chemische stof die veel schade aan uw huid kan aanrichten. Draag als preventieve maatregel rubberen handschoenen en een veiligheidsbril om u tegen spatten te beschermen.
  • Eindelijk als je naar de sectie gaat hoe de batterij van uw Volkswagen Touran 3 los te koppelen, raak de twee polen van uw batterij niet aan, u zou kortsluiting kunnen veroorzaken met uw lichaam als geleider.
Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Volkswagen Touran 3, wat te doen?

Een accu loskoppelen van mijn Volkswagen Touran 3: Onderneem actie

Laten we nu beginnen, het gedeelte dat u hier absoluut brengt, hoe u een batterij op uw Volkswagen Touran 3 loskoppelt. Dus nadat u alle veiligheidsmaatregelen hebt genomen die we zojuist hebben beschreven, kunt u eindelijk beginnen met het verwijderen van de batterij van jouw auto. Om dit te doen, zal het vrij eenvoudig zijn. Eerst moet u de plastic afdekkingen verwijderen die de polen van uw batterij beschermen. Controleer de staat van uw terminals, als ze geoxideerd of erg vuil zijn, raden we je aan om een ​​zachte staalborstel en zuiveringszout te gebruiken om ze schoon te maken voor demontage. Zodra de schoonmaak is uitgevoerd, moet u eerst verwijder de negatieve accupool van uw auto met behulp van een moer en bout (dit is de zwarte kabel met een «-» teken), altijd op deze manier aangezien deze is verbonden met het autochassis, als u eerst de pluspool verwijdert (rode kabel met een «+» teken) en een deel van het chassis aanraken, zou kortsluiting veroorzaken. Nu kan je koppel de pluspool van de accu los van uw Volkswagen Touran 3. Zodra beide terminals zijn losgekoppeld, kunt u beginnen met de laatste stap, koppel de accu los van de motorruimte van uw auto. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de stang en de klem te verwijderen, meestal vastgehouden door een moer of een torxbout, en deze van zijn plaats te halen. Wees voorzichtig, een batterij weegt erg zwaar, wees voorzichtig en krachtig, en denk er ook over na haal het er verticaal uit om eventuele zuurlekkage te voorkomen. Dat is alles, u hebt zojuist het proces ontdekt voor het loskoppelen van een batterij op uw Volkswagen Touran 3, als u alle veiligheidsaanbevelingen respecteert, zou alles goed moeten gaan. Als u wilt weten hoe u uw batterij veilig opnieuw kunt aansluiten, bekijk dan de inhoud van dit artikel, en als u meer informatie wilt over uw Volkswagen Touran 3, hebben we een lijst met artikelen over uw auto.

Weiterlesen:
Sleutellampje op Volkswagen Touran 3 blijft branden

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touran 3 in de categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector