Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de batterij van mijn Volvo S90-sleutelkaart vervangen?

We hebben deze website gewijd om u te helpen bij het oplossen van de kleine problemen die u met uw auto kunt tegenkomen. Vandaag zullen we een probleem zien dat misschien klein lijkt, maar dat vrij snel frustrerend blijkt te zijn als het niet wordt gecorrigeerd. We gaan je inderdaad helpen het te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Volvo S90-kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom is uw kaart nutteloos. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe de batterij van de kaart van uw Volvo S90 vervangen?, en, eindelijk, de batterij die overeenkomt met de kaart van uw Volvo S90.

Hoe werkt de keycard van uw Volvo S90?

Voordat we beschrijven hoe u de batterijen in uw Volvo S90 handsfree-kaart vervangt, zullen we snel laten zien hoe het werkt en welke voordelen het u zal bieden. Wie heeft er geen moeite gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Autofabrikanten zijn al een paar jaar bezig met dit probleem. Met de komst van nieuwe draadloze oplossingen zullen belangrijke problemen snel tot de geschiedenis behoren! We gaan u nu de functies en werking van uw autosleutelkaart onthullen:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op de auto en op de kaart zodat beide met elkaar kunnen communiceren.
 • Hiermee kunt u de Volvo S90 eenvoudig openen door uw hand voor de deur te passeren of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart zich in de buurt van uw auto bevindt

  .

 • Er zijn twee versies van de sleutelkaart, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd vergrendelingsmechanisme met behulp van een knop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw Volvo S90 kunt starten als de batterij bijna leeg is.
Weiterlesen:
Wanneer moet u de distributieriem van de Volvo S90 vervangen?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Volvo S90?

We zullen in dit deel doorgaan naar het deel dat u het meest interesseert in de inhoud van dit artikel, hoe de sleutelkaart batterij van een Volvo S90 vervangen? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te functioneren. Als de batterijen van je kaart leeg zijn, kun je de deuren van je auto niet meer draadloos openen, maar met behulp van de geïntegreerde fysieke sleutel kun je het fysiek doen. Met betrekking tot de ontsteking hoeft u alleen maar de kaart in de daarvoor bestemde sleuf te plaatsen, zelfs zonder batterij, hij heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Volvo S90:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun ding om de gebruikte batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Plaats de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het automatisch, bij andere moet u 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welke categorie batterijen moet ik kopen voor de kaart van mijn Volvo S90?

  Ten slotte zullen we u helpen om onze artikelinhoud te beëindigen selecteer het type kaartbatterij van uw Volvo S90. Ze zien er allemaal erg identiek uit en het is niet altijd gemakkelijk om de goede te selecteren. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, wat betreft het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Volvo S90, dit kan de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Mocht u nog vragen hebben over de Volvo S90, aarzel dan niet om onze Volvo S90 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Volvo S90 die alleen accelereert
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector