Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Passat 7 vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische tests of voor uw budget, het is van fundamenteel belang ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd functioneel zijn. Gloeilampen zijn eigenlijk slijtdelen die na verloop van tijd onvermijdelijk doorbranden en dus moeten worden vervangen. Je bent hier waarschijnlijk omdat een van je koplampen is doorgebrand en je je zorgen maakt over… hoe u de gloeilamp van het dimlicht op uw Volkswagen Passat 7 . vervangt, hebben we de inhoud van dit artikel geschreven en gepubliceerd om u te helpen dit proces zelf uit te voeren en niet naar uw reparatiewerkplaats te gaan. Eerst bekijken we de keuze van de dimlichtlamp voor uw auto en vervolgens hoe u de dimlichtlamp op uw Volkswagen Passat 7 vervangt.

Hoe selecteer ik de dimlichtlamp op mijn Volkswagen Passat 7?

Laten we onze artikelinhoud beginnen met de keuze van dimlicht lamp op mijn Volkswagen Passat 7, heeft u hoogstwaarschijnlijk uw set reservelampen al in het dashboardkastje van uw auto. Toch kan het zijn dat u uw reservelamp al heeft gebruikt en geen complete set wilt aanschaffen. Of misschien wilt u het vermogen van uw koplampen vergroten en dus voor een krachtigere lamp gaan. Als we het hebben over dimlichtlampen op uw Volkswagen Passat 7, we hebben het ook over H7 lampen, dit is eigenlijk de “technische” naam van deze lamp. Hier zijn de verschillende soorten lampen die er zijn en hun voordelen:

 • Halogeen dimlicht Volkswagen Passat 7: Dit eerste type lamp heeft veel voordelen, ze zijn geschikt voor alle budgetten omdat het de meest toegankelijke lampen zijn. Halogeendimlichtlampen voor uw auto hebben het voordeel dat ze een krachtige en nauwkeurige lichtbundel hebben, maar hebben de neiging om een ​​geel licht te creëren dat de ogen vrij snel vermoeid maakt. Bovendien hebben ze een korte levensduur en kunnen ze vrij snel zonder reden doorbranden.
 • Xenon dimlichtlamp:

  Het dimlicht van uw Volkswagen Passat 7 vervangen voor Xenon is de keuze in het middensegment. In feite zal het u een vermogen en een witte kleur bieden die dicht bij LED-verlichting ligt, maar met betrekking tot de levensverwachting zal het tussen halogeen en xenon liggen. Idem qua budget.

 • LED dimlicht lamp:

  Door de dimlichtlamp van uw auto te vervangen door LED, zullen er verschillende belangen zijn om voor automobilisten over te stappen op dit soort technologie. In werkelijkheid zal een LED-lamp in de eerste plaats een krachtig wit licht produceren dat de ogen niet vermoeit, bovendien zal het een zeer lange levensduur hebben, u kunt Volkswagen Passat 7 vervangen voordat u de lamp moet vervangen, eindelijk is het energieverbruik erg laag , zal een vergeten koplamp minder gevolgen hebben dan bij standaard gloeilampen. Desalniettemin moet u weten dat de verkoopprijs duurder zal zijn en dat u op sommige modellen een adapter nodig heeft om ze te kunnen installeren.

Hoe het dimlicht van uw Volkswagen Passat 7 . vervangen

Laten we nu verder gaan met het deel dat u waarschijnlijk het meest interesseert, hoe vervang ik het dimlicht op mijn Volkswagen Passat 7, om deze lamp te vervangen, weet dat er geen 10,000 manieren zijn. In werkelijkheid zullen we de paar stappen die moeten worden bereikt in detail beschrijven, maar houd er rekening mee dat in sommige jaren of afwerkingen de toegang tot de dimlichtlamp op uw auto een hele uitdaging kan zijn en de hulp van een professional vereist:

 • Om een ​​dimlichtlamp op uw Volkswagen Passat 7 te vervangen, moet u de kap van de lamp openen.
 • Ontdek het toegangsluik naar uw optische blok
 • U moet dan de toegang van deze verwijderen, dat is waar het bij sommige series een uitdaging wordt, de toegang is in sommige gevallen gecompliceerd en ruimte maken door de elementen te verwijderen die belemmeren, lijkt misschien te uitdagend. Over het algemeen is de ene kant gemakkelijk en de andere moeilijker.
 • Zodra je het luik hebt geopend, hoef je het alleen maar te openen, je oude lamp te verwijderen en de dimlichtlamp van je auto te vervangen
 • Zorg ervoor dat u alles weer op zijn plaats zet, waarbij u er rekening mee moet houden dat alles wat u hebt verplaatst, toegang heeft tot het koplampblok van uw auto

Je kunt het proces dan aan de andere kant herhalen als dat nodig is vervang beide lampen van uw dimlichten van uw auto. Als u ook de lampen van uw mistlampen moet vervangen voor uw Volkswagen Passat 7, hebben we inhoudspagina’s gemaakt om u hierbij te helpen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat 7 in de categorie Volkswagen Passat 7.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Passat 7 ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector