Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Passat 8 vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of voor uw budget, ervoor zorgen dat uw koplampen echt efficiënt zijn, is uiterst belangrijk. De realiteit is dat lampen auto-onderdelen dragen die onvermijdelijk zullen doorbranden naarmate de tijd verstrijkt en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent hier waarschijnlijk omdat een van je koplampen is doorgebrand en je wilt het weten hoe u de gloeilamp van het dimlicht op uw Volkswagen Passat 8 . vervangt, we hebben de inhoud van dit artikel gemaakt om u te helpen deze procedure zonder hulp uit te voeren en u hoeft niet naar uw autotechnicus te gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar de keuze van de dimlichtlamp voor uw auto en ten tweede hoe u de dimlichtlamp op uw Volkswagen Passat 8 vervangt.

Hoe selecteer ik de dimlichtlamp op mijn Volkswagen Passat 8?

Laten we onze artikelinhoud beginnen met de keuze van dimlicht lamp op mijn Volkswagen Passat 8, heeft u waarschijnlijk uw set reservelampen al in het dashboardkastje van uw auto. Toch kan het zijn dat u uw reservelamp al heeft gebruikt en geen complete set wilt kopen. Of misschien wilt u het vermogen van uw koplampen vergroten en daardoor een krachtiger lampje kiezen. Als we het hebben over dimlichtlampen op uw Volkswagen Passat 8, we hebben het ook over H7 bollen, dit is in feite de «technische» naam van deze lamp. Hier zijn de verschillende soorten lampen die beschikbaar zijn en hun kenmerken:

 • Halogeen dimlicht Volkswagen Passat 8: Deze eerste categorie lampen heeft veel voordelen, ze zijn geschikt voor alle budgetten omdat het de meest toegankelijke lampen zijn. Halogeen-dimlichtlampen voor uw auto hebben het voordeel dat ze een krachtige en zeer nauwkeurige lichtbundel hebben, maar hebben meestal de neiging om een ​​geel licht te creëren dat de ogen vrij snel vermoeid maakt. Bovendien hebben ze een bescheiden levensduur en kunnen ze zonder reden vrij snel opbranden.
 • Xenon dimlichtlamp:

  Het dimlicht van uw Volkswagen Passat 8 omwisselen voor Xenon is de middenklasse keuze. Vaak zal het je een vermogen en een witte kleur geven die in de buurt komt van led-verlichting, maar qua levensverwachting zal het tussen halogeen en xenon zitten. Idem qua budget.

 • LED dimlicht lamp:

  Door de dimlichtlamp van uw auto te vervangen door LED, zullen er verschillende interesses zijn om over te stappen op dit soort technologie voor automobilisten. In feite zal een LED-lamp in de eerste plaats een krachtig wit licht produceren dat de ogen niet vermoeit, bovendien zal het een zeer lange levensduur hebben, u kunt Volkswagen Passat 8 vervangen voordat u de lamp moet vervangen, om het energieverbruik te beëindigen is zeer laag , zal een vergeten koplamp minder opleveren dan bij standaard gloeilampen. Desalniettemin moet u weten dat de verkoopprijs hoger zal zijn en dat u bij sommige versies een adapter nodig heeft om ze te kunnen installeren.

Hoe het dimlicht van uw Volkswagen Passat 8 . vervangen

Laten we nu verder gaan met het gedeelte dat u waarschijnlijk het meest interesseert, hoe vervang ik het dimlicht op mijn Volkswagen Passat 8, om deze lamp te vervangen weet dat er geen 10,000 manieren zijn. In feite zullen we de paar stappen beschrijven die moeten worden bereikt, maar houd er rekening mee dat in sommige jaren of afwerkingen de toegang tot de dimlichtlamp op uw auto erg gecompliceerd kan zijn en de hulp van een specialist vereist:

 • Om een ​​dimlichtlamp op uw Volkswagen Passat 8 te vervangen, moet u het deksel van de lamp openen.
 • Ontdek het toegangsluik naar uw optische blok
 • U moet dan de toegang van deze verwijderen, dat is waar het bij sommige series ingewikkeld wordt, de toegang is in sommige gevallen moeilijk en ruimte maken door de elementen te verwijderen die belemmeren lijkt misschien te ingewikkeld. Over het algemeen is de ene kant gemakkelijk en de andere meer uitdagend.
 • Zodra u het luik heeft geopend, hoeft u het alleen maar te openen, uw oude lamp te verwijderen en de dimlichtlamp van uw auto te vervangen.
 • Zorg ervoor dat u alles weer op zijn plaats zet, en onthoud dat u alles wat u hebt verplaatst, plaatst om toegang te krijgen tot het koplampblok van uw auto

Indien nodig kunt u de procedure aan de andere kant herhalen vervang beide lampen van uw dimlichten van uw auto. Als u ook de lampen van uw mistlampen voor uw Volkswagen Passat 8 moet vervangen, hebben we een document gemaakt om u hierbij te helpen.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat 8, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat 8-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe een olielek op mijn Volkswagen Passat 8 op te lossen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector