Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Polo 4 vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw eigen veiligheid is, voor de beoordeling van de verkeersveiligheid of voor uw portemonnee, het is uiterst belangrijk om er zeker van te zijn dat uw koplampen altijd efficiënt zijn. De waarheid is dat gloeilampen auto-onderdelen slijten die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. U bent waarschijnlijk op deze pagina omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u zich zorgen maakt over: hoe u de gloeilamp van het dimlicht op uw Volkswagen Polo 4 . vervangt, hebben we deze inhoud geschreven om u te helpen deze bewerking zelf uit te voeren en hoeft u niet naar uw automonteur te gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar de keuze van de dimlichtlamp voor uw auto en vervolgens hoe u de dimlichtlamp op uw Volkswagen Polo 4 vervangt.

Hoe kies ik de dimlichtlamp op mijn Volkswagen Polo 4?

Laten we onze inhoud beginnen met de keuze van dimlicht lamp op mijn Volkswagen Polo 4, heeft u hoogstwaarschijnlijk uw set reservelampen al in het dashboardkastje van uw motorvoertuig. Het kan echter zijn dat u uw reservelamp al heeft gebruikt en geen complete set wilt kopen. Of misschien wilt u het vermogen van uw koplampen vergroten en als gevolg daarvan een krachtiger lampje kiezen. Als we het hebben over dimlichtlampen op uw Volkswagen Polo 4, we hebben het ook over H7 bollen, dit is eigenlijk de «technische» naam van deze lamp. Hier zijn de verschillende soorten lampen die er zijn en hun voordelen:

 • Halogeen dimlicht Volkswagen Polo 4: Deze eerste categorie lampen heeft verschillende voordelen, ze zijn geschikt voor alle budgetten omdat het de meest toegankelijke lampen zijn. Halogeen-dimlichtlampen voor uw auto hebben het voordeel dat ze een krachtige en nauwkeurige lichtbundel hebben, maar ze zullen waarschijnlijk een geel licht creëren dat de ogen snel vermoeiend maakt. Bovendien hebben ze een bescheiden levensduur en kunnen ze vrij snel zonder reden doorbranden.
 • Xenon dimlichtlamp:

  Het dimlicht van uw Volkswagen Polo 4 omwisselen voor Xenon is de keuze in het middensegment. In werkelijkheid zal het je een vermogen en een witte kleur geven die dicht bij LED-verlichting ligt, maar qua levensduur zal het tussen halogeen en Xenon zijn. Idem qua budget.

 • LED dimlicht lamp:

  Als u de dimlichtlamp van uw auto verwisselt voor LED, zullen er verschillende belangen zijn om over te stappen op dit soort technologie voor automobilisten. In werkelijkheid zal een LED-lamp in de eerste plaats een krachtig wit licht creëren dat de ogen niet vermoeit, bovendien zal het een zeer lange levensduur hebben, u kunt Volkswagen Polo 4 vervangen voordat u de lamp moet vervangen, eindelijk is het energieverbruik zeer laag is, heeft een vergeten koplamp minder gevolgen dan bij standaard lampen. Daarentegen moet u weten dat de aankoopprijs hoger zal zijn en dat u op sommige modellen een adapter nodig heeft om ze te kunnen installeren.

Hoe het dimlicht van uw Volkswagen Polo 4 . vervangen

Laten we nu verder gaan naar het gedeelte dat u waarschijnlijk het meest interesseert, hoe vervang ik het dimlicht op mijn Volkswagen Polo 4, om deze lamp te vervangen, weet dat er geen 10,000 manieren zijn. In feite zullen we de paar stappen beschrijven die moeten worden uitgevoerd, maar houd er rekening mee dat de toegang tot het dimlicht op uw auto in sommige jaren of afwerkingen erg uitdagend kan zijn en de hulp van een professional vereist:

 • Om een ​​dimlichtlamp op uw Volkswagen Polo 4 te vervangen, moet u het deksel van de lamp openen.
 • Zoek het toegangsluik naar uw optische blok
 • U moet dan de toegang van deze verwijderen, dat is waar het bij sommige series een uitdaging wordt, de toegang is in bepaalde gevallen moeilijk en ruimte maken door de elementen te verwijderen die belemmeren, lijkt misschien te uitdagend. Over het algemeen is de ene kant gemakkelijk en de andere kant ingewikkelder.
 • Zodra u het luik heeft geopend, hoeft u het alleen maar te openen, uw oude lamp te verwijderen en de dimlichtlamp van uw auto te vervangen.
 • Zorg ervoor dat u alles weer op zijn plaats zet, waarbij u er rekening mee moet houden dat alles wat u hebt verplaatst, toegang heeft tot het koplampblok van uw auto

Indien nodig kunt u de bewerking aan de andere kant herhalen vervang beide lampen van uw dimlichten van uw auto. Als u ook de gloeilampen van uw mistlampen voor uw Volkswagen Polo 4 moet vervangen, hebben we een document geschreven om u hierbij te helpen.

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 4, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 4.

Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Volkswagen Polo 6, wat kan ik doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector