Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Polo 5 vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw persoonlijke veiligheid, voor de beoordeling van de verkeersveiligheid of voor uw portemonnee is, het is uiterst belangrijk ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd werken. In feite zijn lampen onderhevig aan slijtage van auto-onderdelen die na verloop van tijd duidelijk zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent hier waarschijnlijk omdat een van je koplampen is doorgebrand en je wilt het weten hoe u de gloeilamp van het dimlicht op uw Volkswagen Polo 5 . vervangt, we hebben deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen deze procedure zelf uit te voeren en u hoeft niet naar uw autotechnicus te gaan. Ten eerste zullen we kijken naar de keuze van de dimlichtlamp voor uw auto en ten tweede hoe u de dimlichtlamp op uw Volkswagen Polo 5 vervangt.

Hoe selecteer ik de dimlichtlamp op mijn Volkswagen Polo 5?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met de keuze van dimlicht lamp op mijn Volkswagen Polo 5, heeft u waarschijnlijk uw set reservelampen al in het dashboardkastje van uw motorvoertuig. Het kan echter zijn dat u uw reservelamp al heeft gebruikt en geen complete set wilt aanschaffen. Of misschien wilt u het vermogen van uw koplampen vergroten en als gevolg daarvan een efficiëntere lamp kiezen. Als we het hebben over dimlichtlampen op uw Volkswagen Polo 5, we hebben het ook over H7 bollen, dit is in werkelijkheid de «technische» naam van deze lamp. Hier zijn de verschillende soorten bollen die beschikbaar zijn en hun voordelen:

 • Halogeen dimlicht Volkswagen Polo 5: Deze eerste soort lamp heeft meerdere voordelen, ze zijn geschikt voor alle budgetten omdat het de meest toegankelijke lampen zijn. Halogeendimlichtlampen voor uw auto hebben het voordeel dat ze een krachtige en zeer nauwkeurige lichtbundel hebben, maar hebben meestal de neiging om een ​​geel licht te genereren dat de ogen vrij snel vermoeid maakt. Bovendien hebben ze een bescheiden levensduur en kunnen ze zonder reden vrij snel opbranden.
 • Xenon dimlichtlamp:

  Het dimlicht van uw Volkswagen Polo 5 vervangen voor Xenon is de keuze in het middensegment. Inderdaad, het zal je een vermogen en een witte kleur bieden die dicht bij led-verlichting ligt, maar met betrekking tot de levensduur zal het tussen halogeen en xenon zijn. Idem qua budget.

 • LED dimlicht lamp:

  Door het dimlicht van uw auto te vervangen door led, zal er voor automobilisten veel interesse zijn om over te stappen op dit soort technologie. In werkelijkheid zal een LED-lamp in de eerste plaats een krachtig wit licht creëren dat de ogen niet vermoeit, bovendien zal het een zeer lange levensduur hebben, u kunt Volkswagen Polo 5 vervangen voordat u de lamp moet vervangen, eindelijk is het energieverbruik erg laag , zal een vergeten koplamp minder gevolgen hebben dan bij standaard gloeilampen. Daarentegen moet u weten dat de verkoopprijs duurder zal zijn en dat u bij sommige versies een adapter nodig heeft om ze te kunnen installeren.

Hoe het dimlicht van uw Volkswagen Polo 5 . vervangen

Laten we nu verder gaan naar het gedeelte dat u waarschijnlijk het meest interesseert, hoe vervang ik het dimlicht op mijn Volkswagen Polo 5, om deze lamp te vervangen weet dat er geen 10,000 manieren zijn. In feite zullen we de paar stappen die moeten worden uitgevoerd in detail beschrijven, maar houd er rekening mee dat de toegang tot de dimlichtlamp op uw voertuig in sommige jaren of afwerkingen erg gecompliceerd kan zijn en de hulp van een professional nodig heeft:

 • Om een ​​dimlichtlamp op uw Volkswagen Polo 5 te vervangen, moet u het deksel van de lamp openen.
 • Zoek het toegangsluik naar uw optische blok
 • U moet dan de toegang van deze verwijderen, dat is waar het bij sommige series gecompliceerd wordt, de toegang is in bepaalde gevallen complex en ruimte maken door het verwijderen van de belemmerende elementen lijkt misschien te gecompliceerd. Over het algemeen is de ene kant gemakkelijk en de andere moeilijker.
 • Zodra u het luik heeft geopend, hoeft u het alleen maar te openen, uw oude lamp te verwijderen en de dimlichtlamp van uw auto te vervangen.
 • Vergeet niet om alles weer op zijn plaats te zetten, rekening houdend met alles wat je hebt verplaatst om toegang te krijgen tot het koplampblok van je auto

Indien nodig kunt u de procedure aan de andere kant herhalen vervang beide lampen van uw dimlichten van uw auto. Als u ook de gloeilampen van uw mistlampen voor uw Volkswagen Polo 5 moet vervangen, hebben we een artikel gemaakt om u bij deze procedure te helpen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Polo 5 in de categorie Volkswagen Polo 5.

Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Volkswagen Polo, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector