Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Polo 6 vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor de beoordeling van de verkeersveiligheid of voor uw budget, het is uiterst belangrijk dat uw koplampen altijd werken. In werkelijkheid zijn lampen aan slijtage onderhevige onderdelen die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk in dit artikel omdat een van je koplampen is doorgebrand en je wilt het weten hoe u de gloeilamp van het dimlicht op uw Volkswagen Polo 6 . vervangt, hebben we dit artikel gepost om u te helpen dit proces zonder hulp uit te voeren en niet naar uw monteur te hoeven gaan. Eerst bekijken we de keuze van de dimlichtlamp voor uw auto en vervolgens hoe u de dimlichtlamp op uw Volkswagen Polo 6 vervangt.

Hoe kies ik de dimlichtlamp op mijn Volkswagen Polo 6?

Laten we ons artikel beginnen met de keuze van dimlicht lamp op mijn Volkswagen Polo 6, heeft u hoogstwaarschijnlijk uw set reservelampen al in het dashboardkastje van uw motorvoertuig. Het kan echter zijn dat u uw reservelamp al hebt gebruikt en geen complete set wilt aanschaffen. Of misschien wilt u het vermogen van uw koplampen verbeteren en dus een zuinigere lamp kiezen. Als we het hebben over dimlichtlampen op uw Volkswagen Polo 6, wij richten ons ook op H7 bollen, dit is inderdaad de «technische» naam van deze lamp. Hier zijn de verschillende soorten bollen die er zijn en hun voordelen:

 • Halogeen dimlicht Volkswagen Polo 6: Deze eerste soort lamp heeft meerdere voordelen, ze zijn geschikt voor alle budgetten omdat ze de meest toegankelijke lampen zijn. Halogeendimlichtlampen voor uw auto hebben het voordeel dat ze een krachtige en nauwkeurige lichtbundel hebben, maar ze zullen waarschijnlijk een geel licht genereren dat de ogen snel vermoeid maakt. Bovendien hebben ze een bescheiden levensduur en kunnen ze vrij snel zonder reden doorbranden.
 • Xenon dimlichtlamp:

  Het dimlicht van uw Volkswagen Polo 6 ruilen voor Xenon is de middenklasse keuze. In feite geeft het je een vermogen en een witte kleur die lijkt op LED-verlichting, maar met betrekking tot de levensduur zal het tussen halogeen en xenon zijn. Idem qua budget.

 • LED dimlicht lamp:

  Als u de dimlichtlamp van uw auto omwisselt voor LED, zullen er veel interesses zijn om over te stappen op deze vorm van technologie voor automobilisten. In feite zal een LED-lamp in de eerste plaats een krachtig wit licht produceren dat de ogen niet vermoeit, bovendien zal het een zeer lange levensduur hebben, u kunt Volkswagen Polo 6 vervangen voordat u de lamp moet vervangen, om het energieverbruik te beëindigen is zeer laag is, heeft een vergeten koplamp minder gevolgen dan bij klassieke lampen. Desalniettemin moet u weten dat de aankoopprijs hoger zal zijn en dat u op sommige modellen een adapter nodig heeft om ze te kunnen installeren.

Hoe het dimlicht van uw Volkswagen Polo 6 . vervangen

Laten we nu verder gaan met het gedeelte dat u waarschijnlijk het meest interesseert, hoe vervang ik het dimlicht op mijn Volkswagen Polo 6, om deze lamp te vervangen, weet dat er geen 10,000 manieren zijn. In feite zullen we de paar stappen uitleggen die moeten worden uitgevoerd, maar houd er rekening mee dat in sommige jaren of afwerkingen de toegang tot de dimlichtlamp op uw voertuig een hele uitdaging kan zijn en de hulp van een specialist vereist:

 • Om een ​​dimlichtlamp op uw Volkswagen Polo 6 te vervangen, moet u het deksel van de lamp openen.
 • Ontdek het toegangsluik naar uw optische blok
 • U moet dan de toegang van deze verwijderen, dat is waar het bij sommige series een uitdaging wordt, de toegang is in sommige gevallen moeilijk en het maken van ruimte door de onderdelen te verwijderen die belemmeren, lijkt misschien te uitdagend. Over het algemeen is de ene kant gemakkelijk en de andere uitdagender.
 • Zodra je het luik hebt geopend, hoef je het alleen maar te openen, je oude lamp te verwijderen en de dimlichtlamp van je auto te vervangen
 • Vergeet niet alles weer op zijn plaats te zetten, en houd er rekening mee dat u alles wat u verplaatst heeft om bij het koplampblok van uw auto te komen

Je kunt het proces dan aan de andere kant herhalen als dat nodig is vervang beide lampen van uw dimlichten van uw auto. Als u ook de gloeilampen van uw mistlampen voor uw Volkswagen Polo 6 moet vervangen, hebben we een artikel geschreven om u hierbij te helpen.

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Polo 6 wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 6.

Weiterlesen:
Hoe de handrem op Volkswagen Polo 5 afstellen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector